2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
En küçük kardeşim 18 yaşında kuzum az çok hatırlar diye soruyorum
Anladım kuzum ama valla kardeşim bile 10 sene oldu doğum yapalı mesela o bile kullanmamış belkide kullansaydı sütü olurdu her şey değişiyor seneler geçtikçe..

Oyyy maşallah prenses geliyor ama yaramaz galiba

Anladım kuzum ama valla kardeşim bile 10 sene oldu doğum yapalı mesela o bile kullanmamış belkide kullansaydı sütü olurdu her şey değişiyor seneler geçtikçe..
Haklısın kuzum kesinlikle öyle. Mesela ben yorgan yastık kullanmayı da düşünmüyorum sadece uyku tulumu

Saol canım ya benim hiç aklıma sormak gelmedi o an ben bunları nasıl yicem diye düşünüyordum
zaten oraya girince herşeyi unutuyorum doktorlar not alsın gelin diyor ama heyecandan not aldığımı bile unutabilirim ben de bunlar arasından kabak çekirdeği ve yeşil mercimek yerim ancak. Zaten et yemediğim için yeşil mercimek yemeye çalışıyorum

Kızlar ben anneme süt sağma şeyini sordum. Annem gerek yok ki dedi. Emiyorsa ve sen evdeysen ihtiyaç olmuyor dedi
Bence de doğumdan sonra eğer gerek olursa alınması daha mantıklı. Sen yinede şimdiden araştır hani lazım olursa nasıl bişey alacaksın kafanda netleştir. En azından doğumdan sonra lazım olursa alman gerekirse ne alsam diye düşünmek araştırmak zorunda kalmazsın kuzum

Bende anneme video çektirdim yoksa bunları da unuturdum Neden sağlıklı şeylerin hep kötü tadi oluyor ki bende yeşil mercimege bayılırım ama acayip gaz yapıyor

Haklısın kuzum ben not alarak araştırmalara başlayayım en mantıklısı aldıkça tik atarım. Evlenirken de öyle yapmıştım

Yorgan kullanıcam kullanmasam bile alıcam ama yastık kesinlikle almıcam doktorlar önermiyor
Yorgan da okuduğum kitap da doktor çok önermiyor kuzum. Dönen çocuklar için tehlikeli olabilir diyor. Ama yorgan değil de müslin ve battaniye alcam yolda bebek arabasında falan kullanırım

Bende anneme video çektirdim yoksa bunları da unuturdum Neden sağlıklı şeylerin hep kötü tadi oluyor ki bende yeşil mercimege bayılırım ama acayip gaz yapıyor
Biz de çekiyoruz kuzum video sonra ben onu her gün tekrar izliyorum mutlu oluyorum kuzum ben öyle gaz yapan yemeklere biraz kimyon koyuyorum gazını alsın diye. Bir de yemekleri az yağlı, baharatsız ve salçasız yapıyorum çünkü midem çok kötü oluyor

Yorgan da okuduğum kitap da doktor çok önermiyor kuzum. Dönen çocuklar için tehlikeli olabilir diyor. Ama yorgan değil de müslin ve battaniye alcam yolda bebek arabasında falan kullanırım
Ayy evet burda biri yazmıştı ben sanıyorum çocuk üşür diye yorgansız..bilemedimki şimdi

Ayyy maşallah peki hissediyor musun kuzum? İlk çocuk mu senin?
Yok kuzum 3. Bebeğim benim, ama iki oğlumda bu haftalarda çok nadir hissederdim bir gün bir iki tekme atsa üç gün hissetmezdim. Kızın maşallahı var 16. Haftada bir başladı tekmelemeye gün içinde genel olarak tekmeliyor artık ayaktaykende hissediyorum

Zor bir süreç geçirmişsin canım çok geçmiş olsun seni de anlıyorum ama böyle açık açık yazıp diğer anneleri korkutmakta pek doğru değil bence. Hani üstü kapalı gerekli gereksiz durumlar anlatılsa daha iyi olur sanki. Sakın beni yanlış anlama canım amacım asla tepki vermek kargaşa yaratmak değil. Ben sadece kelimelerimi doğru şekilde seçmeye çalışarak fikrimi söylemek istedim. Yanlış yada seni rahatsız edecek bişey söylediysem kusura bakma

Bende öyleyim ya durup durup izliyorum özlemimi alıyor AA çok mantıklı bende kimyonla deneyim teşekkür ederim canım ben salçayı çok seviyorum yaaa ondan vazgeçemem

Aynen bende 1 tane penye battaniye aldım 1 er tanede müslin ve şu yumuşak battaniyelerden alıcam. Bu sene zaten küçük olacaklar onlar yeterli olur bebişler için. Seneye kış kullanmak içinde mutlaka uyku tulumu alıcam. 2 kızımda da uyku tulumu kullandım çok rahat oluyor

O zaman bende öyle ederim yorgan almam ama bu bebek nevresim takımlarını ne yapıcam bilmiyorum takımda hep yastık yüzü ve yorgan için var o zaman boşunamı takım alıyoruz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…