2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ilk başlarda damar atması gibi pıt pıt oluyodu şuan daha belirginlesti sanki canlı balık yemişim içerde oynuyo Çok sevindim rahatlamana hareketleri en çok sırt üstü yattiginda hissediliyo sende oyle bisey hissettiginde sirt ustu yat daha net hissedersin belki

Oyyy maşallah zaten attık normal kuzum senin. Kitapta yazıyor ilk gebelik değilse hissedersiniz diye

Bende öyleyim ya durup durup izliyorum özlemimi alıyor AA çok mantıklı bende kimyonla deneyim teşekkür ederim canım ben salçayı çok seviyorum yaaa ondan vazgeçemem
Salça için doktor kullanma çok dedi bana kuzum. Zararlı diye değil ama yanlış anlama. Midem rahat değil hep yanıyor diyorum. Onun üzerine söyledi. Bir de yemekle beraber su içme yedikten sonra da uzan dedi

Ben de kitaplardan okuduğum kadarıyla böyle karar verdim kuzum. Bir de mesela şey diyor gündüz normal sesler olsun evde o şekilde uyusun. Ama akşam ortam hem sessiz olsun hem de ışık olmasın mutlaka anlasın farkı diyor

Kuzum oda sıcaklığına göre tog değeri var o tulumların ona bakarak alcam ben de. İçine iç çamaşırı üzerine uyku tulumu giydiriyorlar hep
Yeni doğana uyku tulumu oluyormu küçük oluyorlar ondan sonrada havalar sıcak olucak yani bizde burda öyle bence seneye en mantıklısı tulum

O zaman bende öyle ederim yorgan almam ama bu bebek nevresim takımlarını ne yapıcam bilmiyorum takımda hep yastık yüzü ve yorgan için var o zaman boşunamı takım alıyoruz?
1 tane yorgan al canım yine bu sene yeni doğdukları çok küçük oldukları için önerilmiyor. Seneye kış yine kullanılır. Mesela gündüz uykusunda falan kullanırsın. Çok boğazına kadar örtmeden göğüs hizasında. Ben yorganda kullanıyordum biraz büyüdüklerinde.

Bunu bende okumuştum alıştırmamak lazım çok sessize sonra misafir gidince zor oluyormuş

Oyyy maşallah zaten attık normal kuzum senin. Kitapta yazıyor ilk gebelik değilse hissedersiniz diye
Evet bende öyle biliyorum karın kasları ilk gebelikte daha sıkı oluyormuş normalde muayene günü gelene kadar zor sabrederdim hareketlerini hissetmeye başlayınca rahatladım şimdi daha rahat bekliyorum

Evet canım kesinlikle geceyle gündüzü ayırt ettirmeye ilk günden itibaren başlamalıyız. Bi karıştı mı düzene sokması baya zor oluyor

Evet canım kesinlikle geceyle gündüzü ayırt ettirmeye ilk günden itibaren başlamalıyız. Bi karıştı mı düzene sokması baya zor oluyor
İnşallah yapabilirim düzeni sonuçta hiçbir şey kitaptaki gibi olmaz. Ama deneyeceğim. Bir de hep odada yatakta yatırmayı düşünüyorum. Salonda değil de

O zaman alarken yeni doğan yorganı almıcam çünkü ben baktım onlar çok minik..1 yaş üstü alırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…