2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar gece sırt üstü yatarsam karnım da bir acı oluyor. Size de oluyor mu öyle? Bir baskı oluyor böyle arkaya doğru değişik
Düz yatınca bazen benimde sanki damarlarım sıkışıyor gibi belim ağrıyor canım sola yatınca belimin sağ tarafı acıyor sağ yatsam sol bel tarafım acıyor yani geriliyor gibi sürekli pozisyon değişiyorum doktoruma sordum şuna düz ya da sağa yatmama gibi bir gerekliliğin yok istediğin yere yat şuan dedi bana

O kıyafetler bile büyük geliyor ilk zamanlar mucize gibi

Ayy kuzum sorma. Dön o tarafa dön bu tarafa gerçekten rahat hiç şekil yok

Al canım artık şükür oğluşun iyi doktor ne dedi kuzum. Erkek içinde çok güzel şeyler var benden bakıyorum böyle internetten falan

Al canım artık şükür oğluşun iyi doktor ne dedi kuzum. Erkek içinde çok güzel şeyler var benden bakıyorum böyle internetten falan
Nebileyim kuzum diyorum detaylıyıda atlatayım paylaşım bile yapamadım halaBüyümüş dedi gramı iyi çıktı çok şükür MaşAllah boyu uzun olucak dedi ama ne kadar dedi tamamen unuttumannesine benzicek dedi hakikatanda şimdilik bana benziyoriyi gidiyoruz çok şükür22 haftaya detaylıya randevum var.Var tabi erkekler içinde bende internette bakıyorum bayılarak ama söz verdim kendime 0-3 az alıcam..yaz giyimlerine meraklıyım ben

Bnimde dün gce solda attı hep
Ama her zamn değil bi gun var bigun yok gbi, kndınızı dınleyın, bağırsak hareketınden ayrıştırabılırsınız kızlar

Kızlar ben anneme süt sağma şeyini sordum. Annem gerek yok ki dedi. Emiyorsa ve sen evdeysen ihtiyaç olmuyor dedi
Canım ben araştırırken denk gelmiştim sezeryan doğumda hemen süt gelmeyebilirmiş süt sağma makinası özellikle elektrikli o an sürekli çekim gücü oluşturduğu için sütün gelmesine destek oluyormuş ya da hemen emmeye bilir ya da benim yengem ikiz bebekleri olmasına rağmen sütünü tam boşaltamayınca mastit oldu mecbur süt sağma makinası kullandı doktor göğüslerindeki fazla sütü boşaltmasını istedi çünkü bebekler çok çekemiyordu memeyi kavrayamıyordu ilk zamanlar baya uğraşıyordu. Tabi yine tercih meselesi kişiye kalmış ya da bakarsın doğumdan sonra ihtiyaç duyarsan alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…