- 25 Temmuz 2023
- 3.723
- 6.152
- 88
Ay maşallah o kadar belli oluyor mu artıkGünsydın kızlar. Benim bebiş dün gündüz sağ tarafta top gibi şişti sol taraf inik yumuşatıakşam da tam tersi durdu sol şiş sağ boş yamuk yumuktu karnım
Acı gibi değil ama gerilir gibi hissediyorum bendeKızlar gece sırt üstü yatarsam karnım da bir acı oluyor. Size de oluyor mu öyle? Bir baskı oluyor böyle arkaya doğru değişik
Düz yatınca bazen benimde sanki damarlarım sıkışıyor gibi belim ağrıyor canım sola yatınca belimin sağ tarafı acıyor sağ yatsam sol bel tarafım acıyor yani geriliyor gibi sürekli pozisyon değişiyorum doktoruma sordum şuna düz ya da sağa yatmama gibi bir gerekliliğin yok istediğin yere yat şuan dedi banaKızlar gece sırt üstü yatarsam karnım da bir acı oluyor. Size de oluyor mu öyle? Bir baskı oluyor böyle arkaya doğru değişik
Ay bi heyecan yaptım.Benimkinin nabzı 15.haftada 160 çıkmıştı ve gerçekten de doğru yani kızama yüzük testi de Çin takvimi de tutmadı
Evet top gibi bi tarafı şişiriyor bazen. Bariz belli oluyor toplandığı taraf çok sert oluyor orasıAy maşallah o kadar belli oluyor mu artıkbenim dünden beri karnım yumşacık ve baya inik
O kıyafetler bile büyük geliyor ilk zamanlar mucize gibiAmin canım Amin.Aynen ya dün doktora gitdim eve dönerken kasıklar başladı ağrımaya hala sızlıyorEşimin ısrarı ile çocuk dükanına girdik ama izin vermedim almaya dedim yok detaylıyıda atlatak ama o kadar güzel giyimler vardıki çok çok minik hele 0-3 olanlar bakıyorum diyorum çocuk nasıl bu kadar ola bilir
Ama çok küçük ya hatda ben ilk baktığım 3-6 aydı sandımki 0-3 o bile çok küçüktüO kıyafetler bile büyük geliyor ilk zamanlar mucize gibi
Ben de hemen dönüyorum hissedince. Hep de hissediyorumcanım kan akışı yavaşlıyormuş sanırım ondan benim sağa sola yatınca nile karnıma baskı olursa ağrı oluyor hemen düzeltiyorum kendimi
anladım kuzumKarnımda diğilde ama her iki taraftan kalça kasık arası hala ağrı var
Ay o gerilme ben de normal zamanda da var ya akşamları özellikle karnım geriliyor çokAcı gibi değil ama gerilir gibi hissediyorum bende
Ayy kuzum sorma. Dön o tarafa dön bu tarafa gerçekten rahat hiç şekil yokDüz yatınca bazen benimde sanki damarlarım sıkışıyor gibi belim ağrıyor canım sola yatınca belimin sağ tarafı acıyor sağ yatsam sol bel tarafım acıyor yani geriliyor gibi sürekli pozisyon değişiyorum doktoruma sordum şuna düz ya da sağa yatmama gibi bir gerekliliğin yok istediğin yere yat şuan dedi bana
Az kaldı sıram heyecandan migdem bulanmaya başladıGünaydıno zaman git prensesini gör o da seni özlemiş
Geçen gün benimde öyle oldu sol taraf top gibi sağ taraf bomboş çok güldümEvet top gibi bi tarafı şişiriyor bazen. Bariz belli oluyor toplandığı taraf çok sert oluyor orasıBazen de öyle dediğin gibi her tarafı yumuşak oluyor
Canım Daha iyiyim, o güne göre, ara ara oluyor ama daha iyiyim. Sen nasılsınCanım sen nasıl oldun. Bulantıların geçti mi
Bendede öyle oluyor hemen midem bulanıyorAz kaldı sıram heyecandan migdem bulanmaya başladı
Al canım artık şükür oğluşun iyi doktor ne dedi kuzum. Erkek içinde çok güzel şeyler var benden bakıyorum böyle internetten falanAmin canım Amin.Aynen ya dün doktora gitdim eve dönerken kasıklar başladı ağrımaya hala sızlıyorEşimin ısrarı ile çocuk dükanına girdik ama izin vermedim almaya dedim yok detaylıyıda atlatak ama o kadar güzel giyimler vardıki çok çok minik hele 0-3 olanlar bakıyorum diyorum çocuk nasıl bu kadar ola bilir
Nebileyim kuzum diyorum detaylıyıda atlatayım paylaşım bile yapamadım halaAl canım artık şükür oğluşun iyi doktor ne dedi kuzum. Erkek içinde çok güzel şeyler var benden bakıyorum böyle internetten falan
ya sağa ya sola yatıyorum hep o zamanda hangi yöne yatmışsam bacak uyuşuyor gece uyanıyorum. Marta kadar napcaz bakalımAy o gerilme ben de normal zamanda da var ya akşamları özellikle karnım geriliyor çok
Bnimde dün gce solda attı hepBen şuan 18+6 yım, bir haftadır falan hissediyorum ama öyle devamlı değil, bazı günler hiç hissetmiyorum genelde hep sol tarafta hissettiriyor kendinibağırsak hareketi gibi bir şey hissederseniz işi gücü bırakın o hareketi dinleyin bebekse zaten belli olur
Canım ben araştırırken denk gelmiştim sezeryan doğumda hemen süt gelmeyebilirmiş süt sağma makinası özellikle elektrikli o an sürekli çekim gücü oluşturduğu için sütün gelmesine destek oluyormuş ya da hemen emmeye bilir ya da benim yengem ikiz bebekleri olmasına rağmen sütünü tam boşaltamayınca mastit oldu mecbur süt sağma makinası kullandı doktor göğüslerindeki fazla sütü boşaltmasını istedi çünkü bebekler çok çekemiyordu memeyi kavrayamıyordu ilk zamanlar baya uğraşıyordu. Tabi yine tercih meselesi kişiye kalmış ya da bakarsın doğumdan sonra ihtiyaç duyarsan alırsınKızlar ben anneme süt sağma şeyini sordum. Annem gerek yok ki dedi. Emiyorsa ve sen evdeysen ihtiyaç olmuyor dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?