2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Aaaa neden acaba? Ben de sormayı unuttum gidince sorcam bakalım ne diyecek. Ama normal doğumda bile dikiş olması gerekebilir diye okudum
Canım ben tetanoz ne zaman vurulayim dedim gerek yok dedi, zaten tetanoz için şöyle birsey dinlemiştim bir doktordan oksijen ile temas ettiğinde bir etkisi olmuyormuş o yüzden gereksiz demişti

İnşallah yapabilirim düzeni sonuçta hiçbir şey kitaptaki gibi olmaz. Ama deneyeceğim. Bir de hep odada yatakta yatırmayı düşünüyorum. Salonda değil de
Kız kardeşimin 2 yasinda oğlu var. Oda ilk doğduğu günden beri uyutacaginda yada emzireceginde hep odaya gidip emzirdi uyuttu. Biraz buyudukten sonrada emmek istediğinde yada uykusu geldiğinde hemen odaya çekiştiriyordu anasını. 2 yaşını gecen ay doldurdu. Memeden kesti mesela. Ama hala gündüz uykusu geldiği zaman odaya gidelim diyor odada uyumak istiyor

Ayy evet burda biri yazmıştı ben sanıyorum çocuk üşür diye yorgansız..bilemedimki şimdi
Uyku kulumlarının tog değerleri var canım mesela ev sıcaklığı kaç dereceyse ona göre ne kadar tog değerinde uyku tulumu alman gerektiği yazan tablolar var internette bak foto ekledim şöyle tog derecesine göre uyurken içine giydirmen gerekenleri giydiriyorsun zaten bebeği soğuk değil sıcak hasta eder derler bende sadece uyku tulumu alacağım Allah nasip ederse

Eklentiler

• IMG_3066.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 73
Cnm zor gunler geçirdım, herkes gecırebılır, tecrubesiziz, doğal seyler, bebekler emmeyeblıyor, bunu hrkes bılıyor zten,
arkadasım sağma makınesı almıcam deyınce gayri ihtıyarı makınem yok dıye yasadıklarım aklıma geldi ve alması grektgını soyledım, bebek emmeyeblır makıne şart dedım, ona fikir verdım, yardımcı oldum. Hepsi bu
Bnce kımse etkılenmez bundan, sadece fikir alışverişi yaptıgımızdan dolayı daha tedbirli olurlar dıye düşünüyorum

Salça için doktor kullanma çok dedi bana kuzum. Zararlı diye değil ama yanlış anlama. Midem rahat değil hep yanıyor diyorum. Onun üzerine söyledi. Bir de yemekle beraber su içme yedikten sonra da uzan dedi
Benim yanmalarim şuan için çok sık olmuyor ama yakında artmaya başlar o zaman bende azaltirim inşallah son aylar çok zor oluyor ya resmen yakıyor o asit boğazı

Ayy sağol ya bu resmi sakladım yok çok sıcak hasta eder canım onu biliyorum o zaman bende öyle ederim

Ben mesela çok olumsuz yorumlardan etkilenen biriyimama bu yazdıkların aksine iyi oldu bana çünkü ilk defa anne olanlar bilmiyor neyi nasıl yapsın neyi alsın neyi almasın..kendi adıma söylüyorum etkilenmedim kesinlikle

Bende 17.haftadayım, çarşambada ben gidicem. Geçen biri iki kere olucaz bu aşıyı dedi tekrarıda olacakmış galiba

4 gündür ağır bir grip geçiyorum eşimde bulaşıcı heralde annem bana bakıyordu kanama alanım var diye oda hepimiz .. ateş oldu ilk iki gün hapsuruk halsizlik vs. iki gündür de burnum tamamen tıkalı boğazım kulağım dolu kaç gündür hastaneye gitmedim ne de olsa ilaç kullanmayacağım diye evde parol c vitamini ıhlamur okyanus suyu pastil falan kullandım ciğerlerime iner mi acaba hafif öksürük de başladı gitsem mi bu saatten sora kararsız kaldım napsam sizce

Bence gidin . Belirli bi haftadan sonra belirli antibiyotikler kullanılabiliyormuş . Geçende doktorum demişti.çok geçmiş olsun bu arada

Çok geçmiş olsun, şu sıralar herkes grip. Ihlamur için zencefil kaynatın ballı iyi gelir. Doktora gitmeyi ihmal etmeyin bence

Kızlar ben anneme süt sağma şeyini sordum. Annem gerek yok ki dedi. Emiyorsa ve sen evdeysen ihtiyaç olmuyor dedi
Canım ben de ilk almayı düşünmüyordum ama sonradan almak mantıklı geldi. Süt fazlalığı olursa inşallah tabi , sağıp buzluğa koyuyolar. Emziremediğin durumlarda babası biberon verir hem her şey olabilir bi işimiz olur bebeği annemize eşimize emanet edip gideriz, ne bileyim hastalanabiliriz sütümüz hazırda durur buzlukta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…