- 10 Haziran 2022
- 4.530
- 7.074
- 108
Canım ben tetanoz ne zaman vurulayim dedim gerek yok dedi, zaten tetanoz için şöyle birsey dinlemiştim bir doktordan oksijen ile temas ettiğinde bir etkisi olmuyormuş o yüzden gereksiz demiştiAaaa neden acaba? Ben de sormayı unuttum gidince sorcam bakalım ne diyecek. Ama normal doğumda bile dikiş olması gerekebilir diye okudum
O zaman bakmalıyım ben internetten araştırmak lazım banaŞey var kuzum tulum şeklinde değil de kundak gibi olanları var yeni doğan için
İnşallah canımm tez zamanda başlasın bebişin tekmelemeyeAyyy ne güzel darısı başımıza yaabiz de rahatlayalım hissedelim de
Kız kardeşimin 2 yasinda oğlu var. Oda ilk doğduğu günden beri uyutacaginda yada emzireceginde hep odaya gidip emzirdi uyuttu. Biraz buyudukten sonrada emmek istediğinde yada uykusu geldiğinde hemen odaya çekiştiriyordu anasını. 2 yaşını gecen ay doldurdu. Memeden kesti mesela. Ama hala gündüz uykusu geldiği zaman odaya gidelim diyor odada uyumak istiyorİnşallah yapabilirim düzenisonuçta hiçbir şey kitaptaki gibi olmaz. Ama deneyeceğim. Bir de hep odada yatakta yatırmayı düşünüyorum. Salonda değil de
Bende kullanmıştım onlardan altı torba gibi oluyor üst kısmı kalın askılı yada kollu oluyorŞey var kuzum tulum şeklinde değil de kundak gibi olanları var yeni doğan için
Uyku kulumlarının tog değerleri var canım mesela ev sıcaklığı kaç dereceyse ona göre ne kadar tog değerinde uyku tulumu alman gerektiği yazan tablolar var internette bak foto ekledim şöyle tog derecesine göre uyurken içine giydirmen gerekenleri giydiriyorsun zaten bebeği soğuk değil sıcak hasta eder derler bende sadece uyku tulumu alacağım Allah nasip ederseAyy evet burda biri yazmıştı ben sanıyorum çocuk üşür diye yorgansız..bilemedimki şimdi
Cnm zor gunler geçirdım, herkes gecırebılır, tecrubesiziz, doğal seyler, bebekler emmeyeblıyor, bunu hrkes bılıyor zten,Zor bir süreç geçirmişsin canım çok geçmiş olsun seni de anlıyorum ama böyle açık açık yazıp diğer anneleri korkutmakta pek doğru değil bence. Hani üstü kapalı gerekli gereksiz durumlar anlatılsa daha iyi olur sanki. Sakın beni yanlış anlama canım amacım asla tepki vermek kargaşa yaratmak değil. Ben sadece kelimelerimi doğru şekilde seçmeye çalışarak fikrimi söylemek istedim. Yanlış yada seni rahatsız edecek bişey söylediysem kusura bakma
Benim yanmalarim şuan için çok sık olmuyor ama yakında artmaya başlar o zaman bende azaltirim inşallah son aylar çok zor oluyor ya resmen yakıyor o asit boğazıSalça için doktor kullanma çok dedi bana kuzum. Zararlı diye değil ama yanlış anlama. Midem rahat değil hep yanıyor diyorum. Onun üzerine söyledi. Bir de yemekle beraber su içme yedikten sonra da uzan dedi
Ayy sağol ya bu resmi sakladım yok çok sıcak hasta eder canım onu biliyorum o zaman bende öyle ederimUyku kulumlarının tog değerleri var canım mesela ev sıcaklığı kaç dereceyse ona göre ne kadar tog değerinde uyku tulumu alman gerektiği yazan tablolar var internette bak foto ekledim şöyle tog derecesine göre uyurken içine giydirmen gerekenleri giydiriyorsun zaten bebeği soğuk değil sıcak hasta eder derler bende sadece uyku tulumu alacağım Allah nasip ederse
Ben mesela çok olumsuz yorumlardan etkilenen biriyimCnm zor gunler geçirdım, herkes gecırebılır, tecrubesiziz, doğal seyler, bebekler emmeyeblıyor, bunu hrkes bılıyor zten,
arkadasım sağma makınesı almıcam deyınce gayri ihtıyarı makınem yok dıye yasadıklarım aklıma geldi ve alması grektgını soyledım, bebek emmeyeblır makıne şart dedım, ona fikir verdım, yardımcı oldum. Hepsi bu
Bnce kımse etkılenmez bundan, sadece fikir alışverişi yaptıgımızdan dolayı daha tedbirli olurlar dıye düşünüyorum
Sevindim kuzumCanım Daha iyiyim, o güne göre, ara ara oluyor ama daha iyiyim. Sen nasılsın
Ben de güldüm çok hoşuma gidiyor kendilerini bi.şekilde belli etmeleri.Geçen gün benimde öyle oldu sol taraf top gibi sağ taraf bomboş çok güldüm
Kaçıncı haftadasınız ? Benide pazartesi çağırıyolar 17. Haftaya girdimKızlar tetanoz için 5 gün sonra sağlık ocağı çağırdı beni siz yaptırdınız mı
Evet bir ay sonra tekrardan olacakmış toplam iki kereBende 17.haftadayım, çarşambada ben gidicem. Geçen biri iki kere olucaz bu aşıyı dedi tekrarıda olacakmış galiba
Bence gidin . Belirli bi haftadan sonra belirli antibiyotikler kullanılabiliyormuş . Geçende doktorum demişti.çok geçmiş olsun bu arada4 gündür ağır bir grip geçiyorum eşimde bulaşıcı heralde annem bana bakıyordu kanama alanım var diye oda hepimiz .. ateş oldu ilk iki gün hapsuruk halsizlik vs. iki gündür de burnum tamamen tıkalı boğazım kulağım dolu kaç gündür hastaneye gitmedim ne de olsa ilaç kullanmayacağım diye evde parol c vitamini ıhlamur okyanus suyu pastil falan kullandım ciğerlerime iner mi acaba hafif öksürük de başladı gitsem mi bu saatten sora kararsız kaldım napsam sizce
Çok geçmiş olsun, şu sıralar herkes grip. Ihlamur için zencefil kaynatın ballı iyi gelir. Doktora gitmeyi ihmal etmeyin bence4 gündür ağır bir grip geçiyorum eşimde bulaşıcı heralde annem bana bakıyordu kanama alanım var diye oda hepimiz .. ateş oldu ilk iki gün hapsuruk halsizlik vs. iki gündür de burnum tamamen tıkalı boğazım kulağım dolu kaç gündür hastaneye gitmedim ne de olsa ilaç kullanmayacağım diye evde parol c vitamini ıhlamur okyanus suyu pastil falan kullandım ciğerlerime iner mi acaba hafif öksürük de başladı gitsem mi bu saatten sora kararsız kaldım napsam sizce
Canım ben de ilk almayı düşünmüyordum ama sonradan almak mantıklı geldi. Süt fazlalığı olursa inşallah tabi , sağıp buzluğa koyuyolar. Emziremediğin durumlarda babası biberon verir hemKızlar ben anneme süt sağma şeyini sordum. Annem gerek yok ki dedi. Emiyorsa ve sen evdeysen ihtiyaç olmuyor dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?