Onları genellikle çalışan anneler alıyor ama çok önemli birşey olduğunu düşünmüyorum ben eğer ihtiyacın olursa eczaneden bile tahsis edilebilecek birşey hemen el altı birşey ben almayacağım
Aslında eşit gidiyor gibi ilk öğrenenler genelde erkekti ve biz çok erkek çocuğu oldu diye düşündük ki erkek çocukları genelde erken gösteriyor ama sonradan öğrenenler kızdı genel olarak
Kızlar ben bebişin hareketlerini hissediyordum ama sık değildi ama bu sabah itibariyle o mu çok hareketli yoksa ben mi artık net hissediyorum bilmiyorum ama minik minik tekmeliyor sanki durmadan sabahtan bu yana bir ara duruyor sonra tekrar başlıyor var mı artık net hissetmeye başlayan böyle mi olur hep
Kızlar ben bebişin hareketlerini hissediyordum ama sık değildi ama bu sabah itibariyle o mu çok hareketli yoksa ben mi artık net hissediyorum bilmiyorum ama minik minik tekmeliyor sanki durmadan sabahtan bu yana bir ara duruyor sonra tekrar başlıyor var mı artık net hissetmeye başlayan böyle mi olur hep
Onları genellikle çalışan anneler alıyor ama çok önemli birşey olduğunu düşünmüyorum ben eğer ihtiyacın olursa eczaneden bile tahsis edilebilecek birşey hemen el altı birşey ben almayacağım
Böyle böyle hele bi de hareketliyse aksama kadar uyur uyanir tekmeler benimki öyle maşallaaaahhh şuan çok güzel geliyo ama.bebek buyudukce zor olucakmis bakalim dayaniriz
Nebileyim kuzum diyorum detaylıyıda atlatayım paylaşım bile yapamadım halaBüyümüş dedi gramı iyi çıktı çok şükür MaşAllah boyu uzun olucak dedi ama ne kadar dedi tamamen unuttumannesine benzicek dedi hakikatanda şimdilik bana benziyoriyi gidiyoruz çok şükür22 haftaya detaylıya randevum var.Var tabi erkekler içinde bende internette bakıyorum bayılarak ama söz verdim kendime 0-3 az alıcam..yaz giyimlerine meraklıyım ben
260 gram..ultrasonda dün18+6 çıktı hatda sordum en sonlara göre neden 2 gün geriden gösteriyor normalde en son ultrasona dün 19+2 olmalıydım bana dedi bundan sonra öyle olucak hatda 1 hafta bile geriden göstere bilir
Canım ben 17. Hafta 67 ile hamile kaldım şuan 73 kiloyum 6 kilo aldım. Boyum 1.75 olduğu için kilolu durmuyorum ama aldım yani özellikle son 10 gündür iştahım aşırı açıldı zaten doktorum da demişti 16. Haftadan sonra yemek yerken kendini durduramayacaksın diye gerçekten engel olamıyorum acıkınca oturup yiyorum ama yemek yiyorum paketli gıda değil
Benim akşam 10 dan sonra başlıyorlar halaya gündüz de 11 den sonra çok az 20-30 dk hareketliler ama gün içinde ben dokunuyorum o zaman hareketleniyorlar ama çok yapmıyorum belki uyuyorlardır ya da rahatsız etmiş gibi üzülüyorum