- 16 Mart 2022
- 3.474
- 3.349
- 83
- 33
Doktor uygun bir ilaç verir belki. Enfeksiyon yükseldiyse onu düşürürler. İyi hisstmiyorsanız gidin doktora. Çok geçmiş olsun.4 gündür ağır bir grip geçiyorum eşimde bulaşıcı heralde annem bana bakıyordu kanama alanım var diye oda hepimiz .. ateş oldu ilk iki gün hapsuruk halsizlik vs. iki gündür de burnum tamamen tıkalı boğazım kulağım dolu kaç gündür hastaneye gitmedim ne de olsa ilaç kullanmayacağım diye evde parol c vitamini ıhlamur okyanus suyu pastil falan kullandım ciğerlerime iner mi acaba hafif öksürük de başladı gitsem mi bu saatten sora kararsız kaldım napsam sizce
Valla benim arkadaşım 1 ay oldu doğum yapalı. Sürekli emziriyor çok güzel emiyormuş ancak fazla süt göğüs ağrısı yapıyormuş. Ayrıca 2 saatte bir uykusuzluk çok fena yapıyor insanı. sağıp arada biberon ile veriyolarmış yoksa o uykusuzlukla başa çıkılmıyormuş. Bizler küçükken ağladıkça uyandıkça vermişler memeyi. Şimdi öyle değil doktorlar 2 saatte bir emzirilesin istiyolar. Ben mutlaka tekli de olsa alacağım.Kızlar ben anneme süt sağma şeyini sordum. Annem gerek yok ki dedi. Emiyorsa ve sen evdeysen ihtiyaç olmuyor dedi
Hanımlar birkaç gündür karın büyüme meselesi ile ilgili paylaşımlarınızı takip ediyorumSanırım benimki de küçük olanlardan soldaki 19, sağdaki 12. haftadan
Evet! Tebrik ederim hafızanız muazzam bu kadar kalabalığın içindeBüyüyor bebiş kız bebekti değil mi göbek şekline göre sivri olmazsa kız bebek diyorlardı ya o geldi aklıma
sizin hafta aralığınız nedir fotoğraflarda? sağlıkla büyüsünlerBir tane de benden olsun
Bende dün gittim kan tahlili için 19+0 bilgisayardan baktilar daha haftan gelmemis tetenozu yapamayiz haftaya yapacagiz dedilerBende 17.haftadayım, çarşambada ben gidicem. Geçen biri iki kere olucaz bu aşıyı dedi tekrarıda olacakmış galiba
50 kilo ve son adete göre 19. haftamdayım ve değişmediyse ultrasona göre 20deyim, amin inşallahsizin hafta aralığınız nedir fotoğraflarda? sağlıkla büyüsünler
Bende tetanoz konusunda kararsızım açıkçasıBende dün gittim kan tahlili için 19+0 bilgisayardan baktilar daha haftan gelmemis tetenozu yapamayiz haftaya yapacagiz dedilerfarkli oluyo demekki
Kız bebek çok yoktu ya kalmış aklımdaEvet! Tebrik ederim hafızanız muazzam bu kadar kalabalığın içinde
Anladım kuzum bakalım benim ki ne diyecekCanım ben tetanoz ne zaman vurulayim dedim gerek yok dedi, zaten tetanoz için şöyle birsey dinlemiştim bir doktordan oksijen ile temas ettiğinde bir etkisi olmuyormuş o yüzden gereksiz demişti
var kuzum araştır mutlakaO zaman bakmalıyım ben internetten araştırmak lazım bana
amin kuzum inşallahİnşallah canımm tez zamanda başlasın bebişin tekmelemeye
Ayyy bayılıyorum böyle düzeneKız kardeşimin 2 yasinda oğlu var. Oda ilk doğduğu günden beri uyutacaginda yada emzireceginde hep odaya gidip emzirdi uyuttu. Biraz buyudukten sonrada emmek istediğinde yada uykusu geldiğinde hemen odaya çekiştiriyordu anasını. 2 yaşını gecen ay doldurdu. Memeden kesti mesela. Ama hala gündüz uykusu geldiği zaman odaya gidelim diyor odada uyumak istiyor
ben ondan alcam açıkçasıBende kullanmıştım onlardan altı torba gibi oluyor üst kısmı kalın askılı yada kollu oluyor
Benim baya oluyordu şu bi kaç gündür iyiyim dikkat ediyorum yediklerimeBenim yanmalarim şuan için çok sık olmuyor ama yakında artmaya başlar o zaman bende azaltirim inşallah son aylar çok zor oluyor ya resmen yakıyor o asit boğazı
Ben büyük ihtimal yaptırırım ama böyle bazı doktorlar yaptır bazıları yaptırma diyo kafamız karısıyo malesefBende tetanoz konusunda kararsızım açıkçası
Alacağım bu yorumdan sonra kuzumValla benim arkadaşım 1 ay oldu doğum yapalı. Sürekli emziriyor çok güzel emiyormuş ancak fazla süt göğüs ağrısı yapıyormuş. Ayrıca 2 saatte bir uykusuzluk çok fena yapıyor insanı. sağıp arada biberon ile veriyolarmış yoksa o uykusuzlukla başa çıkılmıyormuş. Bizler küçükken ağladıkça uyandıkça vermişler memeyi. Şimdi öyle değil doktorlar 2 saatte bir emzirilesin istiyolar. Ben mutlaka tekli de olsa alacağım.
Canım ben Çin takvimine göre 28 yaşındayım ağustos da hamile kaldım Çin’e bakar mısın lütfenAaa siz sorunca aklıma geldi benim tuttu çin takvimine göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?