2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Doktor uygun bir ilaç verir belki. Enfeksiyon yükseldiyse onu düşürürler. İyi hisstmiyorsanız gidin doktora. Çok geçmiş olsun.

Kızlar ben anneme süt sağma şeyini sordum. Annem gerek yok ki dedi. Emiyorsa ve sen evdeysen ihtiyaç olmuyor dedi
Valla benim arkadaşım 1 ay oldu doğum yapalı. Sürekli emziriyor çok güzel emiyormuş ancak fazla süt göğüs ağrısı yapıyormuş. Ayrıca 2 saatte bir uykusuzluk çok fena yapıyor insanı. sağıp arada biberon ile veriyolarmış yoksa o uykusuzlukla başa çıkılmıyormuş. Bizler küçükken ağladıkça uyandıkça vermişler memeyi. Şimdi öyle değil doktorlar 2 saatte bir emzirilesin istiyolar. Ben mutlaka tekli de olsa alacağım.

Hanımlar birkaç gündür karın büyüme meselesi ile ilgili paylaşımlarınızı takip ediyorum Sanırım benimki de küçük olanlardan soldaki 19, sağdaki 12. haftadan
Büyüyor bebişkız bebekti değil mi göbek şekline göre sivri olmazsa kız bebek diyorlardı ya o geldi aklıma

Bende 17.haftadayım, çarşambada ben gidicem. Geçen biri iki kere olucaz bu aşıyı dedi tekrarıda olacakmış galiba
Bende dün gittim kan tahlili için 19+0 bilgisayardan baktilar daha haftan gelmemis tetenozu yapamayiz haftaya yapacagiz dediler farkli oluyo demekki

Kızlar benim ihtiyaç listem hemen hemen hazır telefonda oluşturdum kolaylıkla işaretleyip eksiklere bakabileyim Eksik veya gereksiz gördüğünüz varsa yazin lütfenn

Eklentiler

• 20231013_131716.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 102
  • 20231013_131728.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 108
Canım ben tetanoz ne zaman vurulayim dedim gerek yok dedi, zaten tetanoz için şöyle birsey dinlemiştim bir doktordan oksijen ile temas ettiğinde bir etkisi olmuyormuş o yüzden gereksiz demişti
Anladım kuzum bakalım benim ki ne diyecek
O zaman bakmalıyım ben internetten araştırmak lazım bana
var kuzum araştır mutlaka
İnşallah canımm tez zamanda başlasın bebişin tekmelemeye
amin kuzum inşallah

Ayyy bayılıyorum böyle düzene inşallah başaracağım ben de
Bende kullanmıştım onlardan altı torba gibi oluyor üst kısmı kalın askılı yada kollu oluyor
ben ondan alcam açıkçası

Alacağım bu yorumdan sonra kuzum

Bunun gibi yorumları okuyunca kafam şişti resmen..demek sonuç öyleki ilk aylarda bu tulumlar boynunu çok sıkıyormuş çocuğun 1 defa kullanan bile var...alırsak büyük beden alınmalı ve en rahat çocuk bir kaç aydan sonra ediyormuş ilk doğulduğu zaman hiç kullanılmıyor malesef yorumlar beni üzdü..bizimkilerde martda oluncabir kaç ay sonrada yaz gelicekben alırsam seneye kışa alırım

Merhaba Ankara’da özel hastane arayışı içindeyim doğum paketi için memnun olduğunuz var mı ya da fiyat bilginiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…