- 25 Temmuz 2023
- 3.722
- 6.152
- 78
Ay benim orda fix bi menüm vardı tavuklu barbekü brioche. ama o da kalkmış artık . yemem diye düşünüyordum kiiiiiiii imdadımaAyyy o burgu ya da mc burgerlerden o kadar istiyorum ki resmen 8. Haftadan beri aklımda eşim bir türlü izin vermiyor ki yiyeyim hep ev yapımı çocuklar sağlıksız olanı istiyor be adam yedir işte hiçbir hamburger onların gerçekten pörsümüş lezzetini vermiyor ahahahah
Benimde geliyor gerçekten sürekli yazıyorum doktora resmen her gün. Sorsam mı dedim sanki biraz arttıkuzum çok ayakta kaldığım zaman ara ara oluyor sanki. ama doktor o gün rahatlattığı için pek odaklanmamaya da başlamış olabilirim.
Yedin miii ayy iyi yaptın valla ya içinde kalacağına ye gitsin sanki her gün yiyoruz valla yaAy benim orda fix bi menüm vardı tavuklu barbekü brioche. ama o da kalkmış artık . yemem diye düşünüyordum kiiiiiiii imdadımaimminnie yetişti tavuklu barbekü deluxe'de güzl oluyormş ayda 1 yemekten de bir şey olmaz heralde yaaa.. ben geçenlerde abarttım. 2 hafta üst üste yedim. sonra diyetiisyenim fırça atınca kestim şimdilik
kuzum dinlendiğin zamanda da geliyor mu ? bir de ayağa kalktığında bile az az da olsa bacaklarından akar gider su demişti bana doktorum. öyle durumların yoksa bence korkulacak bir şey yok. ama iyi yapmışsın yazmakla. bir de şöyle bir şey var. ben o dönem ayaklarmdan çok üşütmüştüm.. sanırım o da etkiliyor.Benimde geliyor gerçekten sürekli yazıyorum doktora resmen her gün. Sorsam mı dedim sanki biraz arttı
Yok o yine de idrar torbamıza tekme atmasın kız öyle dua mı olur başka yerlere atsınBence de ilerde diğer grupları okuyorum idrar torbama tekme attı falan diyorlar Allah o günleri görmeyi nasip etsin
Kötü arkadaş çevresi böyle bir şeyYedin miii ayy iyi yaptın valla ya içinde kalacağına ye gitsin sanki her gün yiyoruz valla yaaklıma girdin bak
Ahahahah onu düşünmedim olur olmaz yerlerde hatta geçen biri bağırsaklarıma tekme atıyor dedi öyle hissedecek miyiz acaba bilmiyorumYok o yine de idrar torbamıza tekme atmasın kız öyle dua mı olur başka yerlere atsınhiç olmayacak yerde oluyormuş bir de
Ayy onu biliyorum çok güzel ama deluxe olanın 1 tanesi asla yetmiyor. İçinde çıtır çıtır soğn mı patates mi bişey var. Ayyy ağzımın suyu aktıAy benim orda fix bi menüm vardı tavuklu barbekü brioche. ama o da kalkmış artık . yemem diye düşünüyordum kiiiiiiii imdadımaimminnie yetişti tavuklu barbekü deluxe'de güzl oluyormş ayda 1 yemekten de bir şey olmaz heralde yaaa.. ben geçenlerde abarttım. 2 hafta üst üste yedim. sonra diyetiisyenim fırça atınca kestim şimdilik
Bağırsaklarımızı hisseder miyiz bilemem ama idrar torbamıza atılan tekmeyi hissedeceğimiz kesinAhahahah onu düşünmedim olur olmaz yerlerde hatta geçen biri bağırsaklarıma tekme atıyor dedi öyle hissedecek miyiz acaba bilmiyorum
çıtır soğan var ayneeeeenAyy onu biliyorum çok güzel ama deluxe olanın 1 tanesi asla yetmiyor. İçinde çıtır çıtır soğn mı patates mi bişey var. Ayyy ağzımın suyu aktı
Ayyy ben evde hamburger yapmaya devamçıtır soğan var ayneeeeenkız yetsin artık . sırf onu yemiyorz ki. ben mutlaka patatesi kova yapıyorum, 10 lu soğan halkası alıyorum(eşimle yiyoruz bunu), barbekü, ranch, bufalo , sarımsaklı mayonez, acı sos yiyorum. bir ton şey işte ayy yazarken bile keyif alıyorum öyle bir aşk
Bebeğin sürekli emerse hiçbir sorun olmaz 2 saatte bir emziriyorsun zaten doğduğunda eğer sütün çok birikirse sadece seni rahatsız eder bebeğe bir zararı olmaz onu da elinle biraz sağarak azaltırsın ağrını pompa kullanmak iyi birşey değil memede çatlağa ve yaraya sebebiyet veriyor tabiki yine de siz bilirsinizAnnem de öyle dedi. Ama @Afratafrac yazmış ya süt rahatsız ediyormuş kalınca. Ben alacağım sanırım
Bazı annelerin sütü fazla oluyor akmaması adı altında sağıyorlar yani çok acil bir ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum ben inşallah hiçbir annenin.ihtiyaci olmadan bebeğini ten tene emzirebilirAnnem de öyle dedi. Ama @Afratafrac yazmış ya süt rahatsız ediyormuş kalınca. Ben alacağım sanırım
Ay ben nerden gördüm bu yazınıAy benim orda fix bi menüm vardı tavuklu barbekü brioche. ama o da kalkmış artık . yemem diye düşünüyordum kiiiiiiii imdadımaimminnie yetişti tavuklu barbekü deluxe'de güzl oluyormş ayda 1 yemekten de bir şey olmaz heralde yaaa.. ben geçenlerde abarttım. 2 hafta üst üste yedim. sonra diyetiisyenim fırça atınca kestim şimdilik
Kuzum normal bende bugün öyleyim adet olacakmışım gibi ağrım var, akıntım var anlamadım birsey bir gün iyiysek 2 gün kötü bir günde tam anlamıyla iyi olamadık yaKızlar benim karnımda kasıklarımda ağrı var çok şiddetli değil ama ağrıyor 15+4üm acaba normal mi sizler de de oldu mu?
kız ben bir haftada 2 kere yedim arkadaşım yüzündenAy benim orda fix bi menüm vardı tavuklu barbekü brioche. ama o da kalkmış artık . yemem diye düşünüyordum kiiiiiiii imdadımaimminnie yetişti tavuklu barbekü deluxe'de güzl oluyormş ayda 1 yemekten de bir şey olmaz heralde yaaa.. ben geçenlerde abarttım. 2 hafta üst üste yedim. sonra diyetiisyenim fırça atınca kestim şimdilik
Kızlar bu brokoli yenir mi ya üstleri yeşil altlari sarı gibi sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?