2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ay benim orda fix bi menüm vardı tavuklu barbekü brioche. ama o da kalkmış artık . yemem diye düşünüyordum kiiiiiiii imdadıma imminnie yetişti tavuklu barbekü deluxe'de güzl oluyormş ayda 1 yemekten de bir şey olmaz heralde yaaa.. ben geçenlerde abarttım. 2 hafta üst üste yedim. sonra diyetiisyenim fırça atınca kestim şimdilik

kuzum çok ayakta kaldığım zaman ara ara oluyor sanki. ama doktor o gün rahatlattığı için pek odaklanmamaya da başlamış olabilirim.
Benimde geliyor gerçekten sürekli yazıyorum doktora resmen her gün. Sorsam mı dedim sanki biraz arttı

Yedin miii ayy iyi yaptın valla ya içinde kalacağına ye gitsin sanki her gün yiyoruz valla ya aklıma girdin bak

Kızlar size birsey danışmak istiyorum ben 8 6 çalışıyorum özel sektörde idari kısımda çarşamba günü bizim dneetimciler geldi ve benim 7.5 saatten fazla çalışamaz demişler iyi hoş bu seferde iş yerim diyorkj cumartesi günü geleceksin bende cumartesi gelmek istemiyorum ben bu sefer daha çok yorulmuş olacağım ben 8 6 ne güzel çalışıyordum şimdi bu çıktı başıma tam olarak bilgisi olan var mı bu konuda ya denetimcilerden dolayı benim 8 6 gelmemi kabul etmeyecekler kesin idari bolumdede bizden hiç kimse çalışmıyor cumartesi yani

Benimde geliyor gerçekten sürekli yazıyorum doktora resmen her gün. Sorsam mı dedim sanki biraz arttı
kuzum dinlendiğin zamanda da geliyor mu ? bir de ayağa kalktığında bile az az da olsa bacaklarından akar gider su demişti bana doktorum. öyle durumların yoksa bence korkulacak bir şey yok. ama iyi yapmışsın yazmakla. bir de şöyle bir şey var. ben o dönem ayaklarmdan çok üşütmüştüm.. sanırım o da etkiliyor.

Yok o yine de idrar torbamıza tekme atmasın kız öyle dua mı olur başka yerlere atsın hiç olmayacak yerde oluyormuş bir de
Ahahahah onu düşünmedim olur olmaz yerlerde hatta geçen biri bağırsaklarıma tekme atıyor dedi öyle hissedecek miyiz acaba bilmiyorum

Ayy onu biliyorum çok güzel ama deluxe olanın 1 tanesi asla yetmiyor. İçinde çıtır çıtır soğn mı patates mi bişey var. Ayyy ağzımın suyu aktı

Ahahahah onu düşünmedim olur olmaz yerlerde hatta geçen biri bağırsaklarıma tekme atıyor dedi öyle hissedecek miyiz acaba bilmiyorum
Bağırsaklarımızı hisseder miyiz bilemem ama idrar torbamıza atılan tekmeyi hissedeceğimiz kesin dua edelim o esnada idrar torbamız boş olsun

Ayy onu biliyorum çok güzel ama deluxe olanın 1 tanesi asla yetmiyor. İçinde çıtır çıtır soğn mı patates mi bişey var. Ayyy ağzımın suyu aktı
çıtır soğan var ayneeeeen kız yetsin artık . sırf onu yemiyorz ki. ben mutlaka patatesi kova yapıyorum, 10 lu soğan halkası alıyorum(eşimle yiyoruz bunu), barbekü, ranch, bufalo , sarımsaklı mayonez, acı sos yiyorum. bir ton şey işte ayy yazarken bile keyif alıyorum öyle bir aşk

Ayyy ben evde hamburger yapmaya devam sabredicem canım istedi

Annem de öyle dedi. Ama @Afratafrac yazmış ya süt rahatsız ediyormuş kalınca. Ben alacağım sanırım
Bebeğin sürekli emerse hiçbir sorun olmaz 2 saatte bir emziriyorsun zaten doğduğunda eğer sütün çok birikirse sadece seni rahatsız eder bebeğe bir zararı olmaz onu da elinle biraz sağarak azaltırsın ağrını pompa kullanmak iyi birşey değil memede çatlağa ve yaraya sebebiyet veriyor tabiki yine de siz bilirsiniz

Annem de öyle dedi. Ama @Afratafrac yazmış ya süt rahatsız ediyormuş kalınca. Ben alacağım sanırım
Bazı annelerin sütü fazla oluyor akmaması adı altında sağıyorlar yani çok acil bir ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum ben inşallah hiçbir annenin.ihtiyaci olmadan bebeğini ten tene emzirebilir

Ay ben nerden gördüm bu yazını aklım burgera gitti. Geçen gün canım cips çekti sade ruffless yedim midem yana yana .

Kızlar benim karnımda kasıklarımda ağrı var çok şiddetli değil ama ağrıyor 15+4üm acaba normal mi sizler de de oldu mu?

Kızlar benim karnımda kasıklarımda ağrı var çok şiddetli değil ama ağrıyor 15+4üm acaba normal mi sizler de de oldu mu?
Kuzum normal bende bugün öyleyim adet olacakmışım gibi ağrım var, akıntım var anlamadım birsey bir gün iyiysek 2 gün kötü bir günde tam anlamıyla iyi olamadık ya

kız ben bir haftada 2 kere yedim arkadaşım yüzünden bir brioche değil ama deluxe de işimi gördü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…