Olabilir 1 aydır falan var ama gerçi bulunduğum bölge de serin.Yeni başladıysa mevsim değişiyor ya canım havalar serinledi ondan cilt kuruluğu ellerde çatlama olmuş olabilir.
Yaa desene hareketleri güçlenince uyku yok sanaBenim akşam 10 dan sonra başlıyorlar halayagündüz de 11 den sonra çok az 20-30 dk hareketliler ama gün içinde ben dokunuyorum o zaman hareketleniyorlar ama çok yapmıyorum belki uyuyorlardır ya da rahatsız etmiş gibi üzülüyorum
Kesinlikle canım elbet kilo doğumdan sonra bir şekilde verilebilir diyet olur korse takarsın olur spor olur yürüyüş olur emzirirken çok veriliyormuş öyle olur yani bir şekilde o hallolur sen şuan bebişe odaklan zorlu yollardan geçtik önemli olan onlarCanım sanırım uzunca daha yatacağım. Sanırım, gerçi bebişler sağlıklı olsunlarda sonrasında veririz İnşallah diyet spor destekleriz. Şimdi sende yazınca düşündümde neler yaşadım, doktora düşer bu bebek yatış verelim sabaha kürtaj olursun demişti. Şükür Allahıma ki şimdi tek derdim kilo olsun dimi. Oğlum sağlıklı doğsunda inşallah gerisi gelir
İçerde ziyafet var maşallahAyva bu hafta yemeğe başladım, havuç sade yiyemiyorum bazen yoğurt da sade yiyemiyorum havuç tarator yiyorum havuç ve yoğurt içine de basıyorum ceviz oh mis gibi iştahlı yiyorum ama bu üçlüyü ayrı ayrı yiyemiyorum iştahlıbu hafta yine çiğ kabak çekirdeğine başladım, muz yiyorum, sade yulaf aldım akşam acıkınca sade yulaf süt pekmez karıştırıp yiyorum bazen içine damla bitter çikolata atıyorum her sabah zaten yumurta ve yarım avokado işte peynir kaşar bunları kesin yiyorum bazen gece acıkınca tost yerine yine yumurta haşlıyorum peynirle birlikte yiyorum, çiğ badem yiyorum benim bebeler çiğ badem yiyince halay çekiyorlar çikolata falan işe yaramıyor bende badem ve bu kent küçük bayram şekerleri var ya o iki şeyi yiyim hemen başlıyorlar yani rutinimde bunlar mutlaka var artık hafta da 1 o da pazar günleri balık günü oluyor yiyebiliyorum hamsi genelde daha rahat yiyorum zaten hafta içinde yemeklerim de et kıyma tavuk gibi şeyler oluyor bir de son 14 gündür yeşil mercimek yiyorum çorba olarak
Bence yemek yedikten sonra enerji geliyor bunlara yani ben öyle gözlemledim açken tık yok ama yemeği daha ilk lokmayı çiğnerken başlıyorlar ya da ben iki tane diye çok net hissediyorum ya da iç karnımla alakalı bilmiyorum ama benimkiler benim gibi yemeği seviyorlarYaa desene hareketleri güçlenince uyku yok sanaşu an benimki de durdu ama sabah kahvaltıdan sonra baya hareketliydi benim gibi sabah kuşu mu olacak nedir
Kuzum bende yemiyordum hatta çok net hatırlıyorum 15. Hafta oh iştahım açık ne güzel yiyorum et falan bi balık yiyelim dedim demez olaydım balık yedim hoop bir kaç saate yediklerimden eser kalmadı önce balık ekmek olarak başladım bi deniyim dedim baktım artık gidiyor geçen hafta bi sade yiyim ekmeksiz dedim baktım iyi hissediyorum dedim tamam herhalde şuanlıkİçerde ziyafet var maşallahben balığı o kadar sık yemiyorum ya. Her hafta olacak şekilde yemek lazım aslında
Doğru ama çok iyi yapıyorsun böyle devam inşallah. Nazar etmeyelimKuzum bende yemiyordum hatta çok net hatırlıyorum 15. Hafta oh iştahım açık ne güzel yiyorum et falan bi balık yiyelim dedim demez olaydım balık yedim hoop bir kaç saate yediklerimden eser kalmadı önce balık ekmek olarak başladım bi deniyim dedim baktım artık gidiyor geçen hafta bi sade yiyim ekmeksiz dedim baktım iyi hissediyorum dedim tamam herhalde şuanlıkmecbur yiyorum nedense ikizlerde kilo alımı eşit çok gitmeyebiliyormuş bir bebek daha kilo olarak önde olabiliyormuş öyle bir durumda istemsiz üzülürüm yani doktor sorun yok dese de o yüzden onları besleyecek şeyler yiyim de elimden geldiğince
Yuvarlak kese kız arkadaşlar demedi demeyinama bebek daha görünmüyor olcak içinde. Bebek büyüdükçe şekilleniyo kesede
Kuzum maşallahAyva bu hafta yemeğe başladım, havuç sade yiyemiyorum bazen yoğurt da sade yiyemiyorum havuç tarator yiyorum havuç ve yoğurt içine de basıyorum ceviz oh mis gibi iştahlı yiyorum ama bu üçlüyü ayrı ayrı yiyemiyorum iştahlıbu hafta yine çiğ kabak çekirdeğine başladım, muz yiyorum, sade yulaf aldım akşam acıkınca sade yulaf süt pekmez karıştırıp yiyorum bazen içine damla bitter çikolata atıyorum her sabah zaten yumurta ve yarım avokado işte peynir kaşar bunları kesin yiyorum bazen gece acıkınca tost yerine yine yumurta haşlıyorum peynirle birlikte yiyorum, çiğ badem yiyorum benim bebeler çiğ badem yiyince halay çekiyorlar çikolata falan işe yaramıyor bende badem ve bu kent küçük bayram şekerleri var ya o iki şeyi yiyim hemen başlıyorlar yani rutinimde bunlar mutlaka var artık hafta da 1 o da pazar günleri balık günü oluyor yiyebiliyorum hamsi genelde daha rahat yiyorum zaten hafta içinde yemeklerim de et kıyma tavuk gibi şeyler oluyor bir de son 14 gündür yeşil mercimek yiyorum çorba olarak
Olabilir mantıklı çünkü benim de yedikten sonra başladı ve ben devamında hep bir şeyler attım ağzıma bugün iştahım yerinde enerji alıyorlar olsa gerekBence yemek yedikten sonra enerji geliyor bunlara yani ben öyle gözlemledim açken tık yok ama yemeği daha ilk lokmayı çiğnerken başlıyorlar ya da ben iki tane diye çok net hissediyorum ya da iç karnımla alakalı bilmiyorum ama benimkiler benim gibi yemeği seviyorlar
Kesem yuvarlaktı 13+6 da erkek olduğunu öğrendim sonradan değişir mi bilmiyorum doktorum yanılmam ben dedi ama kızım olsun çok istiyordum ilk çocuğum erkek yinede sağlıklısı hayırlısı olsun tabiki iki erkek te olurYuvarlak kese kız arkadaşlar demedi demeyinama bebek daha görünmüyor olcak içinde. Bebek büyüdükçe şekilleniyo kesede
Pörsümüş marulluBen de öyle . Kendim için beslenmiyorum. Bebeğe ne faydalı olur diye düşünerek yiyorumbirazcık yoruldum bu durumdan. Bazen canım hani o burger king in en ucuz hamburgeri var ya onu istiyor. Tavuklu ve pörsümüş marullu ve o soslarını ama tutuyorum kendimi. Bebeğe faydalı olanlarla yola devam
Ayyy bu da hurafe bilgiymiş demek kiKesem yuvarlaktı 13+6 da erkek olduğunu öğrendim sonradan değişir mi bilmiyorum doktorum yanılmam ben dedi ama kızım olsun çok istiyordum ilk çocuğum erkek yinede sağlıklısı hayırlısı olsun tabiki iki erkek te olur
Sağol canım inşallah sağlıklı olsunlar da bir şekilde dengeliyorum bir de yengeme de ikiz gebelik geçirmişti ondan da bir kaç yeme alışkanlığı alıyorumKuzum maşallahne güzel yiyorsun bebeklere nasıl güzel bakıyorsun darısı başıma
Bence de ilerde diğer grupları okuyorum idrar torbama tekme attı falan diyorlar Allah o günleri görmeyi nasip etsinOlabilir mantıklı çünkü benim de yedikten sonra başladı ve ben devamında hep bir şeyler attım ağzıma bugün iştahım yerinde enerji alıyorlar olsa gerek
MaşallaaahAyva bu hafta yemeğe başladım, havuç sade yiyemiyorum bazen yoğurt da sade yiyemiyorum havuç tarator yiyorum havuç ve yoğurt içine de basıyorum ceviz oh mis gibi iştahlı yiyorum ama bu üçlüyü ayrı ayrı yiyemiyorum iştahlıbu hafta yine çiğ kabak çekirdeğine başladım, muz yiyorum, sade yulaf aldım akşam acıkınca sade yulaf süt pekmez karıştırıp yiyorum bazen içine damla bitter çikolata atıyorum her sabah zaten yumurta ve yarım avokado işte peynir kaşar bunları kesin yiyorum bazen gece acıkınca tost yerine yine yumurta haşlıyorum peynirle birlikte yiyorum, çiğ badem yiyorum benim bebeler çiğ badem yiyince halay çekiyorlar çikolata falan işe yaramıyor bende badem ve bu kent küçük bayram şekerleri var ya o iki şeyi yiyim hemen başlıyorlar yani rutinimde bunlar mutlaka var artık hafta da 1 o da pazar günleri balık günü oluyor yiyebiliyorum hamsi genelde daha rahat yiyorum zaten hafta içinde yemeklerim de et kıyma tavuk gibi şeyler oluyor bir de son 14 gündür yeşil mercimek yiyorum çorba olarak
Ayyy o burgu ya da mc burgerlerden o kadar istiyorum ki resmen 8. Haftadan beri aklımda eşim bir türlü izin vermiyor ki yiyeyim hep ev yapımı çocuklar sağlıksız olanı istiyor be adam yedir işte hiçbir hamburger onların gerçekten pörsümüş lezzetini vermiyor ahahahahBen de öyle . Kendim için beslenmiyorum. Bebeğe ne faydalı olur diye düşünerek yiyorumbirazcık yoruldum bu durumdan. Bazen canım hani o burger king in en ucuz hamburgeri var ya onu istiyor. Tavuklu ve pörsümüş marullu ve o soslarını ama tutuyorum kendimi. Bebeğe faydalı olanlarla yola devam
kuzum çok ayakta kaldığım zaman ara ara oluyor sanki. ama doktor o gün rahatlattığı için pek odaklanmamaya da başlamış olabilirim.biryenianneadayi canım bendende dünden beri su gibi akıntı geliyor. Senin halen devam mı peki
Ayy en güzelini yapıyorsun bende kızartma no ama dediğin gibi o mısır unuyla fırında çıtır çıtır çerez gibi yiyorumMaşallaaahkonudan bağımsız olarak hamsiyi mısır ununa buluyor musunuz ya ben kızartma yiyemiyorum midem bulanıyor. yağlayıp mısır ununa bulayıp fırına atıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?