Geçmiş olsun canım kasılma ne kadar çıktı ve kaç dk bir kasılma gördü nst de? Vajinal ölçüm yaptı mı bebek aşağıda olduğunu söylemiş rahim uzunluğun kaç çıktı ya da rahim de açılma olmuş mu? Bir de kasılma önleyici bir hap verdi mi? İstirahat ile geçer inşallah bol su için zorunlu olmadıkça kalkmayın
Magnezyum vermisti kasilmayi rahatlatir diye ama ben iki hafta once ishal olunca birakmistim. Dedigin olcumleri yapmadi . Sadece ultrasyondan bakip soyledi. 19+0 bugun benim bebegin kilosu boyu hakkinda bilgi verdi kasilman var bebegin yukari cikmasi lazim dedi yukarda belirttigim ilaclarin disinda birsey vermedi
Magnezyum vermisti kasilmayi rahatlatir diye ama ben iki hafta once ishal olunca birakmistim. Dedigin olcumleri yapmadi . Sadece ultrasyondan bakip soyledi. 19+0 bugun benim bebegin kilosu boyu hakkinda bilgi verdi kasilman var bebegin yukari cikmasi lazim dedi yukarda belirttigim ilaclarin disinda birsey vermedi
İnşallah Allahın izniyle istirahat ile geçer canım benimde başıma geldi o yüzden sordum bana da istirahat verdi doktor heyet raporu sadece yatıyorum wc duş yemek için kalkıyorum doktor öyle dediği için bol bol yat mutlaka su ihmal etme
Tiroidin kaç canım? Benimki gebelik öncesi 4.70ti o yüzden ilaca başlamıştım düşürmüştük 2.49a ve 25lik içmeye devam ettirdi doktor sonra gebelik oluşunca ayda bir test veriyordum en son 0.3e düşünce doktor ilacı bıraktırdı ama ayda bir teste devam ettim her ay belirli bir miktar yükseldi ve 2 ay sonra yani geçen hafta 2.87ye yükselmiş o yüzden doktorum 25lik tekrar başlattı
canim benim tsh cok dusuk 00.5 olmasi lazim normalde ilac baslamalari lazim ama burda saglik yonunden hersey skinti 1 aydir troitim dusuk ama bana usg gunu verdiler 19 vallahi esimle buraya geldigime cok pismanim ailemin yanina gidecegim boyle olmuyor suan sirnaktayiz is nedeni ile
İnşallah Allahın izniyle istirahat ile geçer canım benimde başıma geldi o yüzden sordum bana da istirahat verdi doktor heyet raporu sadece yatıyorum wc duş yemek için kalkıyorum doktor öyle dediği için bol bol yat mutlaka su ihmal etme
Kızlar beta önce 6 sonra 20 sonra 5 oldu bu ay 2 yumurtam vardı Haziranda bi kimyasal gebelik geçirdim.Acaba 2 yumurtada döllendi d3 birisi tutunmadı mı.böyle bişey daha önce yaşayan oldu mu.beta artabilir mi yine
Benim hamile kaldığım ilk günden beri beyaz akıntı var hem de baya ama okuduğum her İnternet sitesinde normal yazıyor rengi filn değişirse sknti bi kere de öyle oldu enfeksiyondan dolayı fitil kullanmıştım geçti
O zaman bende öyle ederim yorgan almam ama bu bebek nevresim takımlarını ne yapıcam bilmiyorum takımda hep yastık yüzü ve yorgan için var o zaman boşunamı takım alıyoruz?
canim benim tsh cok dusuk 00.5 olmasi lazim normalde ilac baslamalari lazim ama burda saglik yonunden hersey skinti 1 aydir troitim dusuk ama bana usg gunu verdiler 19 vallahi esimle buraya geldigime cok pismanim ailemin yanina gidecegim boyle olmuyor suan sirnaktayiz is nedeni ile
Tatlim annen hakli almana belki gerek olmuycak hele bi dogum yap o kolay 2 dk sey ama belki cok emicek belki sutun az olucak iki cocuktada gerek duymadim
Kizlar OMEGA ve kan ilacını ard arda mi kullanıyorsunuz ya i sabah açken kan hapı kahvaltıdan sonra OMEGA şeklinde mi yoksa omegayi öğlen mi aliyorsunuz. Benim kan sonucum ciktida 128 di hamile kaldigimda 115 olmuş hapa basliycam yarın sabah
Sormaaaa benim de. Benim okulum bir de hiç anlayışlı değil. Tutar yani o saatlerde baya baya. Aşırı sinir olduk biz de eşimle. Ben de diyordum ki doğumdan sonra 10 gün babalık izni peşine ara tatil de var evde olur eşim. Hayallerim çöp oldu ya
Tatlim annen hakli almana belki gerek olmuycak hele bi dogum yap o kolay 2 dk sey ama belki cok emicek belki sutun az olucak iki cocuktada gerek duymadim