2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
kulaniyorum ama benim troit dusuktu doktor o yuzden uzun surebilir dedi endokroniye gun verildi ama daha 19 na gidecegim onada

Böyle böyle hele bi de hareketliyse aksama kadar uyur uyanir tekmeler benimki öyle maşallaaaahhh şuan çok güzel geliyo ama.bebek buyudukce zor olucakmis bakalim dayaniriz
Evet, şu an daha güçlü değiller ama her gün güçleniyormuş hareketleri şimdi hoşumuza gidiyor ama büyüdüklerinde tekmeleri şiddetli olursa yandık

Kuzum normal bende bugün öyleyim adet olacakmışım gibi ağrım var, akıntım var anlamadım birsey bir gün iyiysek 2 gün kötü bir günde tam anlamıyla iyi olamadık ya
Canım akıntını sordun mu doktoruna, bugün benim de var normalde pek olmuyordu ama bugün ayakta çok kaldım ondandır belki diye tahmin ediyorum ama yine de bilemedim baya yoğun çünkü ama su gibi akıntı değil

Canım normal korkma yazmış. Kokusu yoksa hiö bir anlam ifade etmez demiş

Kızlar doktor beyaz akıntı gebelikte beklenen şeydi. Normaldir diyor. Korkma eğer koku yoksa kaşıntı yoksa. Renk değişik değilse normaldir demiş
Benim hamile kaldığım ilk günden beri beyaz akıntı var hem de baya ama okuduğum her İnternet sitesinde normal yazıyor rengi filn değişirse sknti bi kere de öyle oldu enfeksiyondan dolayı fitil kullanmıştım geçti

Ayyy ben evde hamburger yapmaya devam sabredicem canım istedi
Valla tebrik ediyorum

Ay ben nerden gördüm bu yazını aklım burgera gitti. Geçen gün canım cips çekti sade ruffless yedim midem yana yana .
Kız hamileliğin başından beri hiç cips yemedim . Ama ara ara aklıma geliyor benimde. Sarımsaklı lays

kız ben bir haftada 2 kere yedim arkadaşım yüzünden bir brioche değil ama deluxe de işimi gördü
Burger olsun da

Merhaba kizlar bugun kontrolun vardi kasilman var bebek asagida dedi calistigim icin istirahat verdi zorunlu. Pruluton igne ve progestron fitil verdi benim gibi ayni durumu yasayan var mi

kizlar ben cok kotuyum ya hergun kusuyorym 17 olacak cok yoruldum
Ben de öyleydim doktor prilamı gece yatmadan önce 2 tablet aynı anda al dedikten sonra rahatladım sabah bulantısı olmayınca günün geri kalanında da olmuyordu eğer bu şekilde denemediysen böyle dene istersen illet bir şey bulantı ben hayata küsmüştüm resmen

Merhaba kizlar bugun kontrolun vardi kasilman var bebek asagida dedi calistigim icin istirahat verdi zorunlu. Pruluton igne ve progestron fitil verdi benim gibi ayni durumu yasayan var mi
Geçmiş olsun canım kasılma ne kadar çıktı ve kaç dk bir kasılma gördü nst de? Vajinal ölçüm yaptı mı bebek aşağıda olduğunu söylemiş rahim uzunluğun kaç çıktı ya da rahim de açılma olmuş mu? Bir de kasılma önleyici bir hap verdi mi? İstirahat ile geçer inşallah bol su için zorunlu olmadıkça kalkmayın

kulaniyorum ama benim troit dusuktu doktor o yuzden uzun surebilir dedi endokroniye gun verildi ama daha 19 na gidecegim onada
Tiroidin kaç canım? Benimki gebelik öncesi 4.70ti o yüzden ilaca başlamıştım düşürmüştük 2.49a ve 25lik içmeye devam ettirdi doktor sonra gebelik oluşunca ayda bir test veriyordum en son 0.3e düşünce doktor ilacı bıraktırdı ama ayda bir teste devam ettim her ay belirli bir miktar yükseldi ve 2 ay sonra yani geçen hafta 2.87ye yükselmiş o yüzden doktorum 25lik tekrar başlattı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…