Canım bende pek belli olmuyor ama rahatsız oluyorum sanki bende. Hayatımda ilk defa bı kadar kilo aldım ben 58 kilo iken bende belli olmuyordu hamile kalmadan önceki halim canım.Ben 54 hamile kaldım şimdi 59 ama bende belli olmuyor hiç
Canım ama senin ikiz çok iyi almışsın sen, maşallahCanım ben 17. Hafta 67 ile hamile kaldım şuan 73 kiloyum 6 kilo aldım. Boyum 1.75 olduğu için kilolu durmuyorum ama aldım yani özellikle son 10 gündür iştahım aşırı açıldı zaten doktorum da demişti 16. Haftadan sonra yemek yerken kendini durduramayacaksın diye gerçekten engel olamıyorum acıkınca oturup yiyorum ama yemek yiyorum paketli gıda değil
İkiz olduğu için çok normal bence .Canım ben 17. Hafta 67 ile hamile kaldım şuan 73 kiloyum 6 kilo aldım. Boyum 1.75 olduğu için kilolu durmuyorum ama aldım yani özellikle son 10 gündür iştahım aşırı açıldı zaten doktorum da demişti 16. Haftadan sonra yemek yerken kendini durduramayacaksın diye gerçekten engel olamıyorum acıkınca oturup yiyorum ama yemek yiyorum paketli gıda değil
Ay çok iyi maşallah canım hiç almaman, nasıl besleniyorsun peki. Acaba ben yatıyorum ondan mı alıyorum böyle. Hareket bende hiç yok17+4 sabahları tartılıyorum 54.6 falanım hiç almadım sanırım .
Canım bu bir süreç yapısal da olabilir kimimiz çok kilo alacağız kimimiz belki az elinden geldiğinde dikkat edebilirsin tabi o senin tercihin nasıl rahat hissedeceksen ama ilk gebeliklerde kilo alımı fazla olabiliyor diye okudum yani bilmiyorum bize de zaman gösterecek neler olacak zaten doktor sanıyorum ki kötü giden bi kilo alımında bize dur biraz der ya da şöyle beslen diyet desteği al diyebilir diye düşünüyorumCanım bende pek belli olmuyor ama rahatsız oluyorum sanki bende. Hayatımda ilk defa bı kadar kilo aldım ben 58 kilo iken bende belli olmuyordu hamile kalmadan önceki halim canım.
Ben de hareketli değilim ya. Heyet raporu veriyor doktorum hep evdeyim yürüyüş falan yok. Anca yemek yapıyorum yada ev işi yaparsam işte. Ama dikkat ediyorum yediklerime sanırım ondan almadım. Akşam yemeğini 6 da yiyorum sonra bi kase yoğurt acıkırsam.Ay çok iyi maşallah canım hiç almaman, nasıl besleniyorsun peki. Acaba ben yatıyorum ondan mı alıyorum böyle. Hareket bende hiç yok
Sen canım benden bir tık zayıfsın bende yanlar var ve gebelikten öncede göbüşüm vardı..sadece bol giyindiğim için görsenmiyorCanım bende pek belli olmuyor ama rahatsız oluyorum sanki bende. Hayatımda ilk defa bı kadar kilo aldım ben 58 kilo iken bende belli olmuyordu hamile kalmadan önceki halim canım.
Yaaa çok güzelKızlar ben bebişin hareketlerini hissediyordum ama sık değildi ama bu sabah itibariyle o mu çok hareketli yoksa ben mi artık net hissediyorum bilmiyorum ama minik minik tekmeliyor sanki durmadan sabahtan bu yana bir ara duruyor sonra tekrar başlıyorvar mı artık net hissetmeye başlayan böyle mi olur hep
Aynen doktorum da ikiz gebelikte normal ilerliyor kilon dedi o yüzden şuan için dert etmiyorum önemli olan bebekler sağlıklı olsun onlar kilo olarak yerinde olsun onları besleyici şeylere odaklanıyorum bu aralar şimdiden işe yarar mı bilmiyorum ama 16. Haftayı geçince işe yarar diye düşündüm yediklerimiz direk onları etkiliyorİkiz olduğu için çok normal bence .
Haklısın ben resmen aç yaşayan biriydim canım, kiloya çok meyilliyim. Hemen alıyorum birde hareketsizim. Benim kahvaltı anlayışım falan yoktu şimdi düzenli yemek sanırım aldırdı bana kilo ilk zamanlar makarna falan yedim onunda etkisi oldu. Sonrası vermek zor olur diye tedirginim şöyle max. 75 ile girsem doğumaCanım bu bir süreç yapısal da olabilir kimimiz çok kilo alacağız kimimiz belki az elinden geldiğinde dikkat edebilirsin tabi o senin tercihin nasıl rahat hissedeceksen ama ilk gebeliklerde kilo alımı fazla olabiliyor diye okudum yani bilmiyorum bize de zaman gösterecek neler olacak zaten doktor sanıyorum ki kötü giden bi kilo alımında bize dur biraz der ya da şöyle beslen diyet desteği al diyebilir diye düşünüyorum
Sağol kuzum ama seninde normal belki de ödemin var bilemiyoruz sen çok bulantılı bir süreç geçirdin kanama alanı nedeniyle genelde hep yattın yani onları da düşün çok hareket edemedin genelde sen o yüzden sıkma canını benceCanım ama senin ikiz çok iyi almışsın sen, maşallah
Canım neler yiyorsun mesela.Aynen doktorum da ikiz gebelikte normal ilerliyor kilon dedi o yüzden şuan için dert etmiyorum önemli olan bebekler sağlıklı olsun onlar kilo olarak yerinde olsun onları besleyici şeylere odaklanıyorum bu aralar şimdiden işe yarar mı bilmiyorum ama 16. Haftayı geçince işe yarar diye düşündüm yediklerimiz direk onları etkiliyor
Evet kuzum en mantıklısı o tulumlarAyyy bayılıyorum böyle düzeneinşallah başaracağım ben de
ben ondan alcam açıkçası
Ben de öyle . Kendim için beslenmiyorum. Bebeğe ne faydalı olur diye düşünerek yiyorumAynen doktorum da ikiz gebelikte normal ilerliyor kilon dedi o yüzden şuan için dert etmiyorum önemli olan bebekler sağlıklı olsun onlar kilo olarak yerinde olsun onları besleyici şeylere odaklanıyorum bu aralar şimdiden işe yarar mı bilmiyorum ama 16. Haftayı geçince işe yarar diye düşündüm yediklerimiz direk onları etkiliyor
Evet ben senin ilk zamanlar yazdıklarından hatırlıyorum soğuk makarna yiyorum biraz rahatlıyorum diyordun bir de şimdi acıkıyoruz tabi istemeden de olsa içimizde bir canlı var insan açken iyice mide bulanıyor halsizleşiypr ben açken bayılacak gibi oluyorum. Hareketsizlik biraz seni etkilemiştir ama o da Allahın izniyle geçer inşallah önemli olan şimdi kanama alnın geçsin ayaklanırsın inşallah ufak ufakHaklısın ben resmen aç yaşayan biriydim canım, kiloya çok meyilliyim. Hemen alıyorum birde hareketsizim. Benim kahvaltı anlayışım falan yoktu şimdi düzenli yemek sanırım aldırdı bana kilo ilk zamanlar makarna falan yedim onunda etkisi oldu. Sonrası vermek zor olur diye tedirginim şöyle max. 75 ile girsem doğuma
Canım sanırım uzunca daha yatacağım. Sanırım, gerçi bebişler sağlıklı olsunlarda sonrasında veririz İnşallah diyet spor destekleriz. Şimdi sende yazınca düşündümde neler yaşadım, doktora düşer bu bebek yatış verelim sabaha kürtaj olursun demişti. Şükür Allahıma ki şimdi tek derdim kilo olsun dimi. Oğlum sağlıklı doğsunda inşallah gerisi gelirEvet ben senin ilk zamanlar yazdıklarından hatırlıyorum soğuk makarna yiyorum biraz rahatlıyorum diyordun bir de şimdi acıkıyoruz tabi istemeden de olsa içimizde bir canlı var insan açken iyice mide bulanıyor halsizleşiypr ben açken bayılacak gibi oluyorum. Hareketsizlik biraz seni etkilemiştir ama o da Allahın izniyle geçer inşallah önemli olan şimdi kanama alnın geçsin ayaklanırsın inşallah ufak ufak
Yeni başladıysa mevsim değişiyor ya canım havalar serinledi ondan cilt kuruluğu ellerde çatlama olmuş olabilir.Benim ellerim de aşırı kuruluk var yağlasam da geçmiyor. Suyu da çok içmeye çalışıyorum. Sizde de oluyor mu. Akşamları kıpkırmızı oluyor bazen
Yakında tam hissedersin belirtilerin onu gösteriyorYaaa çok güzelöyle tekmeleri hissetmedim ama .Ben de baloncuk patlamaların bariz hissettim geçen hafta art arda 6-7 kere oldu sanki içerden pıt pıt dürtüyor gibi sonra tek tük dürtmeler oldu. .bence onlar bağırsak hareketim değildi. Çok farklı oluyor çünkü Bazen hiç yok. Yatıp bekliyorum arada
Ayva bu hafta yemeğe başladım, havuç sade yiyemiyorum bazen yoğurt da sade yiyemiyorum havuç tarator yiyorum havuç ve yoğurt içine de basıyorum ceviz oh mis gibi iştahlı yiyorum ama bu üçlüyü ayrı ayrı yiyemiyorum iştahlıCanım neler yiyorsun mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?