Sormaaaa benim de. Benim okulum bir de hiç anlayışlı değil. Tutar yani o saatlerde baya baya. Aşırı sinir olduk biz de eşimle. Ben de diyordum ki doğumdan sonra 10 gün babalık izni peşine ara tatil de var evde olur eşim. Hayallerim çöp oldu ya
Ay benim orda fix bi menüm vardı tavuklu barbekü brioche. ama o da kalkmış artık . yemem diye düşünüyordum kiiiiiiii imdadıma @imminnie yetişti tavuklu barbekü deluxe'de güzl oluyormş ayda 1 yemekten de bir şey olmaz heralde yaaa.. ben geçenlerde abarttım. 2 hafta üst üste yedim. sonra diyetiisyenim fırça atınca kestim şimdilik
Engellemez eğer 5. gün embriyosu ise test yapabilirsin çıkar ama 3. gün embriyosu ise beklemelisin canım. Bu arada benim akıntım olmamıştı ama olan çok kişi okumuştum herkes farklı yaşıyor inşallah sağlıkla pozitif sonuç alırsın
Çok Teşekkürler .5 gün embriyosu 2 tane transfer yapıldı test yapmadım stres yapıp moralimi bozmak istemedim kan gününü bekliyorum inşallah hayırlı sonuçlar alırım
Çok Teşekkürler .5 gün embriyosu 2 tane transfer yapıldı test yapmadım stres yapıp moralimi bozmak istemedim kan gününü bekliyorum inşallah hayırlı sonuçlar alırım
Kizlar OMEGA ve kan ilacını ard arda mi kullanıyorsunuz ya i sabah açken kan hapı kahvaltıdan sonra OMEGA şeklinde mi yoksa omegayi öğlen mi aliyorsunuz. Benim kan sonucum ciktida 128 di hamile kaldigimda 115 olmuş hapa basliycam yarın sabah
Kizlar OMEGA ve kan ilacını ard arda mi kullanıyorsunuz ya i sabah açken kan hapı kahvaltıdan sonra OMEGA şeklinde mi yoksa omegayi öğlen mi aliyorsunuz. Benim kan sonucum ciktida 128 di hamile kaldigimda 115 olmuş hapa basliycam yarın sabah
Kızlar Instagram da karşıma ilk gün bebe diye bir site çıkıyor kıyafetleri çok hoşuma gidiyor, bu tulumu da beğendim ama fiyatı ucuz geldi bana gerçi indirime girmiş ama acaba güvenilir mi yaaa aranızda bilen var mı?
ÖZKAN underwear Özkan 23582 3'lü Paket Kadın Beyaz Renk Pamuklu Likralı Süprem Hamile Lohusa Yüksek Bel Bato Külot yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.