2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar cips cips yazmışsınız bak şimdi cuma da akşamı canım cips keyfi istedi ama en son yedim kötü oldu bi yandan da istemiyor aslında

Bizde de öyle olur canım. Kurul toplantımız bile 3 gün sürüyor gerisini sen düşün

Bugünden beri tavuk muhabbetleri var yok hamburger yok çıtır tavuk benimde canım popeyes tan çıtır tavuk istedi en kısa zamanda gidip yemek istiyorum

Çok Teşekkürler .5 gün embriyosu 2 tane transfer yapıldı test yapmadım stres yapıp moralimi bozmak istemedim kan gününü bekliyorum inşallah hayırlı sonuçlar alırım

Çok Teşekkürler .5 gün embriyosu 2 tane transfer yapıldı test yapmadım stres yapıp moralimi bozmak istemedim kan gününü bekliyorum inşallah hayırlı sonuçlar alırım
Benim de 2 embriyoydu biriyle devam ediyoruz, inşallah senin ikisi de tutunur güzel haberlerle gel inşallah

Demir mi 115 canım bu arada ben kullanmıyorum henüz kan ilacı

canım nevresimi de yatak örtüsü çarşaf olarak serersin evet artık yorgan kullanılmıyor diye biliyorum ben de
Birde yastık içinde oluyor takım olarak aslında boşuna para vermiş oluyoruz takıma sadece tekli satılan yerler olsaydı kaç tane alırdım

Kan ilacını sabah omegayı akşam kullanıyorum

Kızlar Instagram da karşıma ilk gün bebe diye bir site çıkıyor kıyafetleri çok hoşuma gidiyor, bu tulumu da beğendim ama fiyatı ucuz geldi bana gerçi indirime girmiş ama acaba güvenilir mi yaaa aranızda bilen var mı?

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-13-20-11-45-106_com.instagram.android.webp
    60,2 KB · Görüntüleme: 64
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…