2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlarr nasılsınız. Detaylı ultrasonlarınız ne zaman
Benimde 6 Kasım haftası doktor ona göre arayacak , 18+3 iken doktorun perinatolog baktı tam sınır haftası dedi , mesane , böbrek ,baş , karın mide çevresini ölçtü , suyu iyi dedi , serviks uzunluğu 41 cm dedi , bebeğin organları içinse 17+5 ile uyumlu dedi orda kafam karıştı bi 1 hafta gerilemiş mi oluyor , normalde hep uyumlu gidiyordu , diğer organlara 22.haftada incelemiş olacak

Allahın izniyle inşallah güzel çıkar sonuçların. Bende yaptırmadığım için bir bilgim yok malesef

Evet bence de mantıksız bir soru değil. Arada hamile değilkenki o pcos ağrısını hissediyorum. Bakalım ne diyecek

Ameliyathaneye telefon sokulmuyordu benim çalıştığım yerde yani anne telefonla ilgilenemiyordu orada anestezistle bizle sohbet ediyordu dikişler atılırken öyle zaman geçiyordu ya da ilaç yapıyorduk hafif uyumak isteyenlere uyuyorlardı o süreçte. Sezeryandan sonra yürüyüş işte gaz çıkarma ilk tuvalete çıkma gibi şeylerin yapılması gerek. Telefon şöyle sokuluyordu anne ya da baba rica ediyordu o anları videoya almamızı doktor da izin verirse doktorun uygun gördüğü anları çekiyorduk videoya ya da foto olarak

Aaa bana bez takılmamıştı altımda şu alt değiştirme örtüleri gibi örtüler var ya onlardan vardı beni yatağa aldıklarında
Ay öyle zor olur zaten her doğum şeklinde kanama yaşanıyor doğal olarak o an altın bezli olması daha hijyenik bizde hasta bakıcılar anne ameliyathaneden çıkmadan altını temizleyip bezi takıyorlardı öyle daha rahat anne içinde

Anladim yani o an uykunmu geliyor acaba. Anladim canim teşekkür ederim. Sen kadin dogumda mi calisiyorsun.

Canım 3-4 gün geriden gelmesi sıkıntı değil diye biliyorum. Herşeyin çok iyi çıkmasına çok sevindim. Bende vajinal ölçtürdüm geçen hafta serviks 36,66 çıktı doktor yeterli demişti. Allahım sağlıkla kucağımıza alalım şu günleri de güzelce atlatalım. Benimde 21+6 oluyor detaylıya gireceğim gün. Sabırsızlıkla bekliyorum.

Oluyor özellikle son zamanlarda ben yürüyüş yapamıyorum sanki bebek aşağıdan çıkacak gbii gelirdi bana

Kızlar hani spor yapınca mekik falan çekince karın bölgesinde kas ağrısı olur ya . Karnımda öyle ağrı var kas ağrıları gibi . Normal mi alt karın üst karın komple ağrıyor.

Benim öyle çok kanamam olmamıştı. Zaten odaya geldikten sonra tekrar vajinadan bi muayene edip kan pıhtısı vs var mı diye. İç çamaşırımı giydirmislerdi. Ped takmıştık

Evet öyle istıyorum. Ama doktorla konuşmadım daha
Ben bu sefer genel istemiyorum
Spinal yada epidural denemek istiyorum
Sağlıkla gelsinlerde
Ben ilk gebeliğimde 10 saat sancının üstüne sezeryana alınınca o sürekli açılma varmı diye kontrol durumunu defalarca yaşamıştım
Bende 12 saat sancı çekip sezeryan oldum

Yaaaa ben prensesime hastane çıkış seti aldım

Eklentiler

• IMG_5220.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG_5221.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 78
  • IMG_5222.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 75
  • IMG_5223.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_5224.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_5225.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 78
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…