2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Sen de mesela şuan 18+ sın galiba dimi Banu çiftçinin kitabında da öyle yazıyor zaten kuzum
Evet ben şuan 18+1 im bende ayarlardan açtım herkesin haftasını görüyorum onlarda mesela 17+ ise 18 haftalık gözüküyor arkadaşa da doktor 22 hafta demiş ya o zaman 21+ yi kastetmistir heralde

Eklentiler

• Screenshot_20231016-211823_Hepsiburada.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 49
  • 20231016_213506.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 50
Evet ben şuan 18+1 im bende ayarlardan açtım herkesin haftasını görüyorum onlarda mesela 17+ ise 18 haftalık gözüküyor arkadaşa da doktor 22 hafta demiş ya o zaman 21+ yi kastetmistir heralde
Evet kuzum bence de
Benimde eşim kızıl, kardeşim de renkli gözlü
Bunların birleşimi oğlum oldu
Kızıl saçlı ve renkli gözlü
eşim renkli gözlü kardeşim renkli gözlü kv kp renkli gözlü. Bakalım benim ki nasıl olacak

Kızlar ben yarın doktora gidicem randevu bulamadım ama gidince alıcak beni..bir olumsuz yorum gördüm ondan 3 hafta bekleyemem baya ağrım var vajinada bana yarın olmaz şimdi çok korkuyorum

Kızlar ben yarın doktora gidicem randevu bulamadım ama gidince alıcak beni..bir olumsuz yorum gördüm ondan 3 hafta bekleyemem baya ağrım var vajinada bana yarın olmaz şimdi çok korkuyorum
Üşütmüş olabilir misin canım yaaa benim genelde öyle oluyor ama yine de sen git bakalım bir ne dicek doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…