Olabilir canım bak benimde genelde ayaklarım üşür dikkat ederim ama vajina ya da kasıklarım agirmaya ya da sancı gibi girip çıkan bir şey olunca anlıyorum ki üşütmüşüm. Tabiki sen yine de baktır kuzum için rahat etsin ama endişlenme kendine stres yapma
Canım 3-4 gün geriden gelmesi sıkıntı değil diye biliyorum. Herşeyin çok iyi çıkmasına çok sevindim. Bende vajinal ölçtürdüm geçen hafta serviks 36,66 çıktı doktor yeterli demişti. Allahım sağlıkla kucağımıza alalım şu günleri de güzelce atlatalım. Benimde 21+6 oluyor detaylıya gireceğim gün. Sabırsızlıkla bekliyorum.
Evet doktor normal dedi , ama şeker yüklemesini erkene çekelim detaylı ultrasona gelince yapmalıyız dedi inşallah gebelik şekeri çıkmaz , senden de güzel haberler bekliyorum
Kızlar ben yarın doktora gidicem randevu bulamadım ama gidince alıcak beni..bir olumsuz yorum gördüm ondan 3 hafta bekleyemem baya ağrım var vajinada bana yarın olmaz şimdi çok korkuyorum
Git kuzum git için rahat etsin. Ben de yarın sabahtan gideceğim dünden beri ağrım var farklı şekilde içime kurt düştü. 2 hafta daha bekleyemezdim. İnşallah güzel haberler alırız.
Olabilir canım
Olabilir canım bak benimde genelde ayaklarım üşür dikkat ederim ama vajina ya da kasıklarım agirmaya ya da sancı gibi girip çıkan bir şey olunca anlıyorum ki üşütmüşüm. Tabiki sen yine de baktır kuzum için rahat etsin ama endişlenme kendine stres yapma
Gebelikten önce öyle olarken anlıyordumki üşümüşüm şimdi gebelik olunca ve karşıma olumsuz bir tane yorum çıktı hemen dedim yok 3 hafta bekleyemem sonra kendimi suçlamamak için hem doktorada dün yazdım bana dedi bakmadan bir söz söyleyemem..Oturdum ağladım aslında 3 gün önce doktordaydım acaba ne değişe bilirki
Git kuzum git için rahat etsin. Ben de yarın sabahtan gideceğim dünden beri ağrım var farklı şekilde içime kurt düştü. 2 hafta daha bekleyemezdim. İnşallah güzel haberler alırız.
Benimde 2 gündür çok farklı vajinada baskılar batmalar oluyor anlamıyorum 3 gün önce doktordayım sordu şikayetin varmı yok dedim.Ben malesef sabahtan gidemiyorum randevu bile bulamadım gidersem gec olsa bile alıcak beni biliyorum.Amin Allah canım ikimizde güzel haberle çıkak doktordan
Evet bende eve gelir gelmez korse kullanmaya başladım iki sezeryan doğumumda da. Gerçekten oturup kalması yatıp kalması daha rahat oluyor. Doğumdan 1 hafta sonra dikişlerimin kontrolü için doktoruma gitmiştim. Sedyeye kendim yatıp kalkmıştım. Yardımcı kız çok şaşırmıştı. Nasıl kendi başına kalktın ben çoğu kişiyi hep elinden tutup çekerek zorla kaldırıyorum demişti.
Ben 1 hafta sonra külot gibi olan korseyi birkaç saat giydim hemen dikiş yerim sertleşmişti korkup çıkarmıştım, birkaç gün de o şişlik geçmedi ya. Senin korsen nasıldı canım?
Evet ben şuan 18+1 im bende ayarlardan açtım herkesin haftasını görüyorum onlarda mesela 17+ ise 18 haftalık gözüküyor arkadaşa da doktor 22 hafta demiş ya o zaman 21+ yi kastetmistir heralde
Evet doktor normal dedi , ama şeker yüklemesini erkene çekelim detaylı ultrasona gelince yapmalıyız dedi inşallah gebelik şekeri çıkmaz , senden de güzel haberler bekliyorum
Ya benim bugün sağlık ocağında yapılan tahlil sonuçlarım çıktı. Şekerim düşük çıkmış. Şeker yüklemesine gerek var mı ki ? Yani bundan daha az şekerli beslenmem zaten zor
Ben 1 hafta sonra külot gibi olan korseyi birkaç saat giydim hemen dikiş yerim sertleşmişti korkup çıkarmıştım, birkaç gün de o şişlik geçmedi ya. Senin korsen nasıldı canım?
Kendi korsemi nereye koydum şuan hatırlayamadığım için netten benzerini buldum canım. Medikal malzemeler satan bi dükkandan almıştım ben. Bununla çok rahat etmiştim. Göbeği sarıp tuttuğu için dikiş yerine çok baskı uygulamıyor bu.
Kendi korsemi nereye koydum şuan hatırlayamadığım için netten benzerini buldum canım. Medikal malzemeler satan bi dükkandan almıştım ben. Bununla çok rahat etmiştim. Göbeği sarıp tuttuğu için dikiş yerine çok baskı uygulamıyor bu.
Kasları sabit tuttuğu için kasların çalışmasını engelliyor karnın toparlanması gecikiyor diye söylemişlerdi bana korse için. Ben de o yüzden hiç kullanmamıştım. doktorum da tavsiye etmiyorum demişti. Ama bir değerlendirmek lazım memnun kaldıysanız
Kasları sabit tuttuğu için kasların çalışmasını engelliyor karnın toparlanması gecikiyor diye söylemişlerdi bana korse için. Ben de o yüzden hiç kullanmamıştım. doktorum da tavsiye etmiyorum demişti. Ama bir değerlendirmek lazım memnun kaldıysanız
Ya benim bugün sağlık ocağında yapılan tahlil sonuçlarım çıktı. Şekerim düşük çıkmış. Şeker yüklemesine gerek var mı ki ? Yani bundan daha az şekerli beslenmem zaten zor
Benimde kan tahlillerde şekerim yüksek çıkmadı , şekerli besin tüketmek değil sadece şekerin yüksek çıkması , ama doktor bebeğin gelişime göre ve yapısal özelliğimize göre yapılması şeker yüklemesi uygun diye öneriyor