2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Canım benim 2 kızımın arasında 2 buçuk yaş var. Ben isteyerek yaptım. Bi kardeşi olsun tek olmasın dedim hep. İlk kızım doğduğunda annemle aynı sehirdeydik. Ama ikinci kızım doğduğunda farklı şehirlerde yaşıyorduk. Annem doğumuma geldi. 20 gün kaldı dönmek zorunda kaldı. Ben 2 buçuk yaşında ve 20 günlük 2 bebeyle tek başıma kaldım. Ama çok şükür üstesinden geldim. Hiç pişman olmadım ikinci bi çocuk yaptığıma

Canım şurup bu bana başka bir kadın doğum doktoru vermişti. Hap beni ishal yapıyor ve hazımsızlık. gerçi herkese yapıyordur
Kan şurubu ilk içtiğinde böyle ağızda demir tadı veriyor ama ikinci kullanımından asla öyle bir tat olmuyor.
Bende bunu isteyeceğim inşallah verir.

Eklentiler

• IMG_6540.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 119
Evet krem gbi ortası aynen
Bnde mantarda var zaten, kaşıntım var yıllardır geçmiyor, antıbıyotıkte fayda etmıyor, idrarım bus bulanık
Amma velakın tahlıllerde bakterım düşük çıkıyor ve idrar kültürüm temiz

Pekı bu nasıl oluyor?

Bende bunu kullanıyorum canım hatda doktor bana sordu ishal oluyormusun acaba ondanmı sordubende dedimki aksine kabız oluyorum

Eklentiler

• IMG20231002140649.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 86
Evet cnm bebek aşagıda
Günler öncesındede yazmıştım
Hareketler vajınanın üstunde olur

Canım senin ki kronikleşti mi acaba yıllardır geçmiyor diyorsun. Benim progestanı bıraktıktan sonra başladı. Fitil kullandım kaşıntı acı ağrı vs kalmadı ama akıntı devam ediyor anlamadım hamilelikten dolayı hormonlardan mı acaba? benim de idrar tahlili ve kültürüm de hiç bişey çıkmıyor. Akıntın kokulu mu bu arada benim koku yok. Su içiyor musun su içtiğin halde mi idrarın bulanık canım. Ya bende anlamadım detaylı bi konuşacağım.

Canım aynen öyle aynen. En kötü bu olsun diyorum artık. Bebeklerimiz sağlıklı olsun

Bende bunu kullanıyorum canım hatda doktor bana sordu ishal oluyormusun acaba ondanmı sordubende dedimki aksine kabız oluyorum
O yüzden sormuş olabilir canım bazı kişilerde ishal bazı kişilerde kabız. Ama ben ishal yerine kabız olmayı tercih ederim.

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim canım hafta sonu detaylım var o zaman ben de sorarım bu şurubu onaylarsa bunu alayım bir de bunu deneyeyim bakalım

O yüzden sormuş olabilir canım bazı kişilerde ishal bazı kişilerde kabız. Ama ben ishal yerine kabız olmayı tercih ederim.
Ya yok bende kabızlık hep vardı şimdi dahada artdıama beni malesef çok zorluyor kasık ağrılarımın en büyük sebebi kabızlık kendim hiss ediyorum..ama ishalda iyi diğil insanda su kalmıyor

Ya yok bende kabızlık hep vardı şimdi dahada artdıama beni malesef çok zorluyor kasık ağrılarımın en büyük sebebi kabızlık kendim hiss ediyorum..ama ishalda iyi diğil insanda su kalmıyor
Canım 2 tatlı kaşığı saf zeytin yağı içsen ben içiyorum kabızlık hissetiğim zaman iyi geliyor. Bilgin olsun.

Kokulu değil cnm akıntım
İdrarım bol su içmessem bulanık ve sarı afedersın
Bol bol su içersem rengi açılıyor direkt

Canım 2 tatlı kaşığı saf zeytin yağı içsen ben içiyorum kabızlık hissetiğim zaman iyi geliyor. Bilgin olsun.
Midem bulanıcak içememki..ben bir tek kuru kaysı suyla ama o da çok az etki ediyor..ahh bu kabızlık bana hep ağrılar yaşatdı

Kokulu değil cnm akıntım
İdrarım bol su içmessem bulanık ve sarı afedersın
Bol bol su içersem rengi açılıyor direkt
Doktor ne diyor mesela bu duruma canım. Ya sus içmezsek hepimizin idrarı sarı oluyor canım o normal değil mi? Sabahları benimde su içmediğim için sarı oluyor ama gündüzleri daha açık

Doktor ne diyor mesela bu duruma canım. Ya sus içmezsek hepimizin idrarı sarı oluyor canım o normal değil mi? Sabahları benimde su içmediğim için sarı oluyor ama gündüzleri daha açık
Doktor önce bakteri az dıye, yanmam yok dye munorol şase verdı tek kullanımlık. İşe yramadı tabi
2 hafta sonra yıne bi tahlıl, yıne az bakteri çıktı baktı feçmiyor antıbiyotık yazdın5 gun içtim, bol su dedi
Yine var enfeksıyon, zaten anlıyorum oldugunu
Yanmam yok bu arada

Canım doktor bana gebelikte birkaç lökosit bakteri çıkması çok normal demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…