2.ye hamile olan annelerim birşey sormak istiyorum. Yanlış anlamayın lütfen nasıl oldu da 2.ye karar verdiniz? Şimdi ben tek çocuk düşünüyorum ya ondan soruyorum acaba değişir mi fikrim diye? Merak ediyorum bunu. Anneme sorsam 2.annemde istemeden olmuş o yüzden sorabileceğim kimse yok
Canım benim 2 kızımın arasında 2 buçuk yaş var. Ben isteyerek yaptım. Bi kardeşi olsun tek olmasın dedim hep. İlk kızım doğduğunda annemle aynı sehirdeydik. Ama ikinci kızım doğduğunda farklı şehirlerde yaşıyorduk. Annem doğumuma geldi. 20 gün kaldı dönmek zorunda kaldı. Ben 2 buçuk yaşında ve 20 günlük 2 bebeyle tek başıma kaldım. Ama çok şükür üstesinden geldim. Hiç pişman olmadım ikinci bi çocuk yaptığıma
Ben buraya sormuştum şurup u ama kimse kullanmıyordu. Senin şurup markası ne canım gebelikte de kullanılıyor mu yan etki olmazsa ben de doktoruma sorup kullanayım ya doktorum da bu konuda çok ilgisiz geliyor da bu kaçıncı doktor değiştirişim bilmiyorum bu ilaç yan etki yapıyor bana diyorum alternatif istiyorum o da hepsi yapar diyor
Canım şurup bu bana başka bir kadın doğum doktoru vermişti. Hap beni ishal yapıyor ve hazımsızlık. gerçi herkese yapıyordur
Kan şurubu ilk içtiğinde böyle ağızda demir tadı veriyor ama ikinci kullanımından asla öyle bir tat olmuyor.
Bende bunu isteyeceğim inşallah verir.
Canım benim su gibi akıntım var. Peynir kesiği gibi değil de afedersiniz su gibi akıntı ortası hafif beyaz böyle krem gibi değişik. Mantar için fitil de kullandım ama hala geçmedi. Tekrar gittiğimde bu konuyu söyleyeceğim. Ağrı sızı bişey kalmadı şükür ama akıntı geçmiyor.
Evet krem gbi ortası aynen
Bnde mantarda var zaten, kaşıntım var yıllardır geçmiyor, antıbıyotıkte fayda etmıyor, idrarım bus bulanık
Amma velakın tahlıllerde bakterım düşük çıkıyor ve idrar kültürüm temiz
Canım şurup bu bana başka bir kadın doğum doktoru vermişti. Hap beni ishal yapıyor ve hazımsızlık. gerçi herkese yapıyordur
Kan şurubu ilk içtiğinde böyle ağızda demir tadı veriyor ama ikinci kullanımından asla öyle bir tat olmuyor.
Kızlar bugün hissettiğim şey bebiş hareketimi mi merak ediyorummm. Kıpır kıpır bir şeyler oldu . Ama yumurtalıklarımın olduğu kısımda . Sizce bağırsak hareketi midir? Bebek o kadar aşağıda mıdır
Evet krem gbi ortası aynen
Bnde mantarda var zaten, kaşıntım var yıllardır geçmiyor, antıbıyotıkte fayda etmıyor, idrarım bus bulanık
Amma velakın tahlıllerde bakterım düşük çıkıyor ve idrar kültürüm temiz
Canım senin ki kronikleşti mi acaba yıllardır geçmiyor diyorsun. Benim progestanı bıraktıktan sonra başladı. Fitil kullandım kaşıntı acı ağrı vs kalmadı ama akıntı devam ediyor anlamadım hamilelikten dolayı hormonlardan mı acaba? benim de idrar tahlili ve kültürüm de hiç bişey çıkmıyor. Akıntın kokulu mu bu arada benim koku yok. Su içiyor musun su içtiğin halde mi idrarın bulanık canım. Ya bende anlamadım detaylı bi konuşacağım.
Demir ilacını 20. Haftada başlatıcam dedi bana da canım. . Magnezyum da vermeyecekti şikayetlerime göre magnezyumu yazdı.
Ben de multivitamin kullanıyorum. Ama bişey değişmedi saçlarımı tararken korkuyorum. Uzun uzun saçlar gittikçe içim acıyor.kestirmek de istemiyorum hiç
Ya yok bende kabızlık hep vardı şimdi dahada artdıama beni malesef çok zorluyor kasık ağrılarımın en büyük sebebi kabızlık kendim hiss ediyorum..ama ishalda iyi diğil insanda su kalmıyor
Ya yok bende kabızlık hep vardı şimdi dahada artdıama beni malesef çok zorluyor kasık ağrılarımın en büyük sebebi kabızlık kendim hiss ediyorum..ama ishalda iyi diğil insanda su kalmıyor
Canım senin ki kronikleşti mi acaba yıllardır geçmiyor diyorsun. Benim progestanı bıraktıktan sonra başladı. Fitil kullandım kaşıntı acı ağrı vs kalmadı ama akıntı devam ediyor anlamadım hamilelikten dolayı hormonlardan mı acaba? benim de idrar tahlili ve kültürüm de hiç bişey çıkmıyor. Akıntın kokulu mu bu arada benim koku yok. Su içiyor musun su içtiğin halde mi idrarın bulanık canım. Ya bende anlamadım detaylı bi konuşacağım.
Doktor ne diyor mesela bu duruma canım. Ya sus içmezsek hepimizin idrarı sarı oluyor canım o normal değil mi? Sabahları benimde su içmediğim için sarı oluyor ama gündüzleri daha açık
Doktor ne diyor mesela bu duruma canım. Ya sus içmezsek hepimizin idrarı sarı oluyor canım o normal değil mi? Sabahları benimde su içmediğim için sarı oluyor ama gündüzleri daha açık
Doktor önce bakteri az dıye, yanmam yok dye munorol şase verdı tek kullanımlık. İşe yramadı tabi
2 hafta sonra yıne bi tahlıl, yıne az bakteri çıktı baktı feçmiyor antıbiyotık yazdın5 gun içtim, bol su dedi
Yine var enfeksıyon, zaten anlıyorum oldugunu
Yanmam yok bu arada
Doktor önce bakteri az dıye, yanmam yok dye munorol şase verdı tek kullanımlık. İşe yramadı tabi
2 hafta sonra yıne bi tahlıl, yıne az bakteri çıktı baktı feçmiyor antıbiyotık yazdın5 gun içtim, bol su dedi
Yine var enfeksıyon, zaten anlıyorum oldugunu
Yanmam yok bu arada