2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Şükür.İn şa Allah seninde çıkmaz canım benim bir sürü ilaclarım var ama tekrar istemedi bir tek tekrar idrar istedi..iğneleri fitili sanırım 9 ay devam edicek
Amin kuzum inşallah doktor benden de istemedi kuzum. Ben baktıracağım özellikle

Canım hangisini verdi ben bir haftadır kullanıyorum kızılcık özü olan bir tablet.

Canım ben bunu kullanıyorum. Bir haftadır bana iyi geldi kızılcık özlü bir ilaç

Eklentiler

• E22F4625-190B-4B12-A057-3F2E203B72C1.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 53
Anladım canım demir ilacıyla beraber inşallah toparlanır ben demir ilacı muhtemelen kullanamayacağım yan etki yapıyor ama her gün kuru kayısı, kuru üzüm, pekmez ve haftada en az bir gün ıspanak yiyorum canım kan yapan şeyler bu hafta daha düzenli ve aynı sayıda aldım çünkü kan değerim düşmeye başladı maalesef

İnşallah canımm. Banada çok yapıyor ama ben şurubunu isteyeceğim en son onu kullanıyordum o hiç yan etki yapmadı. Ben hiç kesmemiştim gebeliğimi öğrendiğimde de düzenli kullanıyordum 1 ay falan kullandım hiç bir anlamı yok şuan bunu kullanmanın 20. hafta veriyorum demişti ve bıraktırdı ben de ona güveniyorum.
Sana bişey söyleyim mi hepsini yiyorum hiç kesmedim. Kuru üzüm kuru kayısı Ispanak her hafta evde pişiyor ama bende fayda etmiyor sanırım. Ama anlıyorsun dimi kan değerinin düştüğünü bebek büyüdükçe bütün depoları boşaltıyor takviye şart.

Canım benim gebelikten önce daha çok dökülüyordu sanırım vitaminlerin etkisinden şimdi azalmış çok şükür
Maşallah kuzum ne güzel valla dökülmesin bol bol gürleşsin. bana vitaminde etki etmedi. Kan hapında umudum

Maşallah kuzum ne güzel valla dökülmesin bol bol gürleşsin. bana vitaminde etki etmedi. Kan hapında umudum
Bak bana kan ilacını 15 haftada başlatdı sanki ben bunun faydasını çok gördüm şükür çünkü ilk haftalar inanılmaz dökülüyordu..hatda ben kendimi hazırladım daha kötüsüne..ben birde magnezyum kullanıyorum

Doğrudur kuzum ne güzel erken başlamışsın. her doktorun farklı görüşleri var işte. Hatta 18. haftam da kontrol de de söyledim dökülüyor. Kan hapı içinde tekrar hatırlattım yani bir sonraki kontrol de vericem dedi. Neye göre bilmiyorum belki tam kan sayımı yapmıştı 8. haftada orada herşey güzeldi o yüzden mi gerek görmedi. ama şuan berbat haldeyim hissediyorum değerlerim düşüyor.
Senin kullandığın magnezyumu aldım onun içinde kullanmana gerek yok dedi ama herkes magnezyum kullanıyor ben hala kullanmadım. Ben kafama göre ya da tekrar ona sorarak 23. Haftadan sonra başlayacağım çünkü inanıyorum bacak ağrım olacak. Sonuçta bi zararı yoktur dimi

Ben buraya sormuştum şurup u ama kimse kullanmıyordu. Senin şurup markası ne canım gebelikte de kullanılıyor mu yan etki olmazsa ben de doktoruma sorup kullanayım ya doktorum da bu konuda çok ilgisiz geliyor da bu kaçıncı doktor değiştirişim bilmiyorum bu ilaç yan etki yapıyor bana diyorum alternatif istiyorum o da hepsi yapar diyor

Canım ben bunu kullanıyorum. Bir haftadır bana iyi geldi kızılcık özlü bir ilaç
Demek ki kızılcık iyi bir şey bu durumlarda içim rahatladı inşallah etkili olur bir yan etki mide bulantısı yapmadı demi canım kabızlık ya da ishal oluyor mu bunları kullanınca hiç bilmiyorum ben ilk defa böyle bir şey kullanıcam

Demir ilacını 20. Haftada başlatıcam dedi bana da canım. . Magnezyum da vermeyecekti şikayetlerime göre magnezyumu yazdı.
Ben de multivitamin kullanıyorum. Ama bişey değişmedi saçlarımı tararken korkuyorum. Uzun uzun saçlar gittikçe içim acıyor.kestirmek de istemiyorum hiç

Hayır canım ne zararı hatda dedi günde 2 defa kullan ben 1 defa kullanıyorum.Ben grip olarken doktoruma sordum ateşim olursa parol içe bilirmiyim yok dedi olmaz acile git hemen dedi..şaşırdım hatda biraz ilaç konusunda hassas benimki ondan neye izin veriyorsa güveniyorum kendisine.Benim kan sonuclarımda güzel çıkmıştı bir tek vitamin d yerlerdeydi ama ona bakmayarak 15 haftada başlatdı.Mesela bu gün bile batmalarım için ilaç yazmadı olucak diyor ve ya ilk haftalar midem bulanıyordu o zamanda yazmadı sabr edicen dedi bana..

Kızlar bugün hissettiğim şey bebiş hareketimi mi merak ediyorummm. Kıpır kıpır bir şeyler oldu . Ama yumurtalıklarımın olduğu kısımda . Sizce bağırsak hareketi midir? Bebek o kadar aşağıda mıdır

Canım mide ağrısı yaptı bende biraz. Ama benim midem zaten çok hassas ondan olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…