2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Felaket tellalı hepsi demek ki benimde geçende canım börek istemişti. Babam da bulunduğumuz ilçede 5 tane börekçi gezdi hepsinde bitmiş şansımıza. En son birisinde bulduk yedik falan . Ben de yemeden önce masada ‘dedesini yordu minik :))’ yazmıştım foto paylaştım . Kv aradı ayyyy dedesini yordu deyince kötü bir şey oldu sandım diyor neden yaaaa nedeeeeen

Ahahaahahahahah Allah ım bunların bu yorumları saçmalıkları beni öldürecek bir de erkek aşkları. Benim de erkek kardeşim var ama hiç farklı değildi annem ona. Hiç de erkek olsun isteği de yok başından beri kız dedi annem. Bu kv ler neden böyle anlamıyorum

senin kv tam drama queen

tövbe yarabbim. Kötü birşey olsa bunu paylaşacak değildin herhalde

senin kv tam drama queen
Hep böyle. Kafası hep böyle kötüde. Hiç iyi şeyler gelmez aklına. Şimdi çocuk doğunca da yazın onlara gidince çocuk hasta olursa yandık hemen kendi çapında saçmalıkları başlar

bir de peşimize de düşüyor herşey için. Eşim dese ki hadi şuraya gidelim beraber gidelim der hemen. Ben de geleyim der vs vs vs

Ayyy evet benim ki 95 de kaldı ben Alışveriş de yapmıyorum zaten. Bir dahakine 100 olur herhalde inşallah ama bana videoda gösterdiği şey Mehmet boz un instagramda anlattıklarına göre kız kesin diyorum ben
ay benimkide kesin kız bence ama doktordan duymak stiyorum alısveris icinnn

Bnim rahmetli kayınvalıdem erkek çocuk hastasıydı
Adınıda kndı koysun istedi
Anneme de allah sanada torun versın derdi hep
Çunku abimin çocuğu yoktu
Benim oğlum annemin torunu değildi onun kafasında
Ayy nelerle uğraştım zamanında

grliyo mu peki? Ayyy en sinir oldugum nsan tipi, senle gitmek istesek seni de çağırırız

Ayyy Allah ım neden bu kadar karışırlar yarabbim. Şimdi daha rahat olacaksın inşallah kuzum bir de ben lafımı esirgemiyorum artık ya. Ben üzüleceğime onlar lafını bilip konuşsun

evet mesela ben ilk erkek demelerini cok takmıyorum erken hafta oldugu icin bu yzden soranlara kız su anlık diyorım erkek de demislerdi ya diye atlıyor bu kadar erkek istiyosan doğur bi tane tutturursun belki diceksin olmıcak

evet mesela ben ilk erkek demelerini cok takmıyorum erken hafta oldugu icin bu yzden soranlara kız su anlık diyorım erkek de demislerdi ya diye atlıyor bu kadar erkek istiyosan doğur bi tane tutturursun belki diceksin olmıcak
Ahahhahah bana süt içme süt içenlerin kızı olur dediği zaman eşime anlattım kendisi hamile kalınca içmesin o zaman dedi annesi için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…