2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Ay benim anne çantasına bile içine bakıyor kumaşına bakıyor inceliyor😀😀😀 keşke seninki gibi herşeye tamam deyip geçse bacım illallah ettirir böyle olsa😀
Valla öylesi de zor sende haklısın arası olması lazım bu adamların ne öküz olacak ne çok sorgulucak. Alınacak dicen alınacak okadar 🤣🤣
Kızlar merhaba bu ara yoğunum yazamadım bugun seker yuklemesı yapıldı şükür bı sıkıntı cıkmadı doktor varislerim için oskapar verdi şimdiye kadar kullananların Allah yardımcısı olsun ne kadar acıtan bı iğneymiş çok şükür enfeksiyon belasından da kurtuldum 😊 birde artık riskli gebe olarak nstye gırdım ve her hafta giricem sizce bi zararı olur mu bebeğe falam
ay ne güzel sürekli takipte olcan nts nin bebeğe bi zararı yok canım doktorun rahat filan sanıyorduk ta temkinli ilerliyor iyi valla.
Aman o da kötü kaynana gibi her şeye lafı olur, hiç karışmaması da kötü sinir oluyorum bunların ortası yok galiba 😂 şimdi nebulizator indirimdeymiş kendi kendime konuşuyodum alınması lazım şimdi alsak mı masraf mı vs diye, yandan hemen diyo ki evet o lazım bi şey almalıyız ajsjsj ya sen onun ne olduğunu biliyosun madem bugüne kadar niye söylemiyon adam 😂😂
ben geçen dedim böyle böyle kızın nebulizatorü arızalanacak gibi bitane yeni alıp koymak lazım ikiside kullanır diye olur alalım filan sonra indirimde denk getirdim attım eşime indirimde şuan diye yine aynı cevap olur al 🤣🤣 bugün kargoda bişeyimiz kaldı mı diyor yok hepsi geldi dedim e dolap gelmedi diyor aaa takip ediyomuydun sen ya dedim 🤣🤣 ben anlamıyorum ki bunlar takip ediyomu etmiyomu alınanları alınacakları 😂

Ya kızlar siz acı yiyor musunuz? Baharatı azalttım ama şuan acılı bir şey canım çok çekiyor söylemeyeyim ne olduğunu da size doktorunuz bir şey dedi mi bu konuda?
Valla ben gömdüm bugun biber tursusunu zehır gıbıydı cok canım cekıyor arada yıyorum zararı nerde ki

gulumsebebek gulumsebebek aynen canım hala cok rahat gorunuyor kendınden cok emin insanı rahatlatmak ıcın sanırım o tavrıda cunku benı hıc bır zaman strese sokmadı bılıyorsun ınsallah hep oyle olur. Hatta bugun bebeğin ölcmleri birkac gun gerıden cıktı takılacagımı anladı hemen bız kılolu bebek olsun ıstemeyız zaten dedı 2700 cıvarı olursa yeterlı kıloyu ne yapıcaz hem dedı guldu😊

gulumsebebek gulumsebebek aynen canım hala cok rahat gorunuyor kendınden cok emin insanı rahatlatmak ıcın sanırım o tavrıda cunku benı hıc bır zaman strese sokmadı bılıyorsun ınsallah hep oyle olur. Hatta bugun bebeğin ölcmleri birkac gun gerıden cıktı takılacagımı anladı hemen bız kılolu bebek olsun ıstemeyız zaten dedı 2700 cıvarı olursa yeterlı kıloyu ne yapıcaz hem dedı guldu😊
Valla maşallah iyi doktora denk gelmişsin rahat ama temkinli. Bebişin kilosu ne çıktı şuan tam kaç haftalıksın? Normal doğum mu planlıyorsun sezaryen mi? Ay çok soru sordum normal doğum şansında var sonuçta 😍

Valla öylesi de zor sende haklısın arası olması lazım bu adamların ne öküz olacak ne çok sorgulucak. Alınacak dicen alınacak okadar 🤣🤣

ay ne güzel sürekli takipte olcan nts nin bebeğe bi zararı yok canım doktorun rahat filan sanıyorduk ta temkinli ilerliyor iyi valla.

ben geçen dedim böyle böyle kızın nebulizatorü arızalanacak gibi bitane yeni alıp koymak lazım ikiside kullanır diye olur alalım filan sonra indirimde denk getirdim attım eşime indirimde şuan diye yine aynı cevap olur al 🤣🤣 bugün kargoda bişeyimiz kaldı mı diyor yok hepsi geldi dedim e dolap gelmedi diyor aaa takip ediyomuydun sen ya dedim 🤣🤣 ben anlamıyorum ki bunlar takip ediyomu etmiyomu alınanları alınacakları 😂
Sinsi sinsi her şeyin farkındalar ama uğraşmak istemiyolar bence nasıl olsa biz yapıyoz diye😂😂

Ya kızlar siz acı yiyor musunuz? Baharatı azalttım ama şuan acılı bir şey canım çok çekiyor söylemeyeyim ne olduğunu da size doktorunuz bir şey dedi mi bu konuda?
Acının ne gibi bir sakıncası var ki bende merak ettim ? Sadece mideniz kaldırıyorsa bu yanma durumlarını felan bence sorun olmaz 😂 Urfa’da ki insanları düşünelim mesela her yemek acılı gayet normal çocukları da 😂

Ben yiyorum bazen canım, internette okuduguma göre de acının bebeğe Bir zararı yok sadece bizim midemiz daha hassas olduğu için yakabilecegini söylüyor

Valla maşallah iyi doktora denk gelmişsin rahat ama temkinli. Bebişin kilosu ne çıktı şuan tam kaç haftalıksın? Normal doğum mu planlıyorsun sezaryen mi? Ay çok soru sordum normal doğum şansında var sonuçta 😍
Canım bebiş döner normal pozisyonu alırsa bende normal isterim doktor bu konuda hiç yorum yapmıyor onun hedefi şuan 36 yı görmek ve tam bir sezeryan doktoru kayseride bu konuda çok övülen bi doktor ama prenses doğumuda en cok yaptıran doktorlardan bırı benım suan en son düşündüğüm şey doğum şekli inanki 😅😅800 gram cıktı canım az değil cok da değil 😊 boyuda 35 cm tabi sor canım

Ewet kulaniyorum diz üstü olanlardan benim varis ağrilarimi dindirdi ama uykusuzluğa çözüm olmadi gece bacağimi nereye koyacağimi bilmiyordum. Nefes darliği başlamişt bu alti hafta benim için kabus gibi gecti . Doktor doktor gezdim en son magnezyum günde iki kez calsiyum d vitamini bi tablet oksopar 0,4 mil corasprin 1 levitron 75 m aliyorum kan ilacida günde iki kez. B12 aldiğimdan beri ağlama krizlerim ayak huysuzluğum gitti .sana tavsiyem b12 ye baktir kan değerlerine baktir
Değerlerim normal çıkmıştı aslında son kan tahlilimde ama magnezyuma başlayacağım faydası olur illa. Multivitamin kullanıyorum onun içinde b12 de var yetmez mi ki
Ewet şuan doğuma kadar kesin ama bazi doktorlar doğumdan bir hafta sonrada kulaniyorlar.ona göre doktorun kara verir. Sen neden kulaniyorsun oksopari
Ben korona geçirdim 13 haftalıkken d dimer değerim çok yüksek çıktı o da kandaki pıhtılaşmayı gösteriyormuş, hala düşmedi o yüzden kullanmaya devam ediyorum
Benimde boy 161 kilo 74 gebeliğe 79 la başladim sürekli sıkıntılar cikinca kilo almadim . Şekeri tuzu yaği hepsini kestim
Ne güzel dengelenmiş ben 10 kilo aldım dikkat etmeye çalışıyorum ama pek başarılı olamıyorum
Varisler için değil benim iki düştüğüm vardi bir geninde heterozigot diye verildi . Gecen günde ultrason çekildi . Sadece çorapla devam et denildi . Senin vücüdünda çok mu var benim sağ bacağimda var bi damar baya genişlemiş ama kaçak filan yok
Benim solda zaten vardı o biraz daha belirginleşti sağda da mor mor kılcallar oluştu onlar da ağrı yapıyor ama esas sol boydan boya mavi damar olduğu için sol bacağımın ağrısı baya rahatsızlık veriyor. Varis çorabı için doktorla görüşeceğim. Kaçak benim de yoktu hamilelik öncesi muayene olmuştum ama şu an var mı bilmiyorum

Valla ben şu şu lazım dedim. Benimki youtubedan yeni doğan ihtiyaçları videosu izledi orda ne kafasına yattıysa liste yaptı gittik aldık birde inceliyor kurcalıyor maalesef bana pek seçim hakkı kalmıyor bere alacağım zaman bile tanesi 20 liralık şey geliyor karışıyor eldiven üçlü paket aldım yeter diyor videoda üç tane yeter demiş diye bize de yetermiş 😀😀😀😀 evlenmeden önce de böyleydi huyunu bildiğim için maalesef isyan edemiyorum 😀😀😀😀

Benim de iyice belirginleşti ele geliyor artık :KK43: varis çorabı denediniz mi?
Canım benim kayın validemde vardı bayağı ileri seviye oldu artık kalpten problem yaratacak seviyeye gelmişti kaç kere acile kaldırdılar, kan sulandırıcı iğne vuruldu göbekten sürekli emboli atmıştı o dönem varis çorabı kullandı ve geçmişti şu anda hiç bir ağrı vs yok bence varis çorabı dene canım benim yakınımda kullanan olduğu için belki sana da faydası olur 🙏🏻 bacak ağrısı da hayat kalitesini gerçekten etkiliyor

Değerlerim normal çıkmıştı aslında son kan tahlilimde ama magnezyuma başlayacağım faydası olur illa. Multivitamin kullanıyorum onun içinde b12 de var yetmez mi ki

Ben korona geçirdim 13 haftalıkken d dimer değerim çok yüksek çıktı o da kandaki pıhtılaşmayı gösteriyormuş, hala düşmedi o yüzden kullanmaya devam ediyorum

Ne güzel dengelenmiş ben 10 kilo aldım dikkat etmeye çalışıyorum ama pek başarılı olamıyorum

Benim solda zaten vardı o biraz daha belirginleşti sağda da mor mor kılcallar oluştu onlar da ağrı yapıyor ama esas sol boydan boya mavi damar olduğu için sol bacağımın ağrısı baya rahatsızlık veriyor. Varis çorabı için doktorla görüşeceğim. Kaçak benim de yoktu hamilelik öncesi muayene olmuştum ama şu an var mı bilmiyorum
Kaçak filan olunca dayanilmaz bi aci oluyormuş . Birde oksopar kulaniyorsunuz zaten magnezyum d calsiyum üçlüsünü deneyin iyi gelecektir . Ben ağrim olunca 2 kez içiyorum .

Sinsi sinsi her şeyin farkındalar ama uğraşmak istemiyolar bence nasıl olsa biz yapıyoz diye😂😂
Aynen aynen çok sinsiler 🤣🤣🤣
Canım bebiş döner normal pozisyonu alırsa bende normal isterim doktor bu konuda hiç yorum yapmıyor onun hedefi şuan 36 yı görmek ve tam bir sezeryan doktoru kayseride bu konuda çok övülen bi doktor ama prenses doğumuda en cok yaptıran doktorlardan bırı benım suan en son düşündüğüm şey doğum şekli inanki 😅😅800 gram cıktı canım az değil cok da değil 😊 boyuda 35 cm tabi sor canım
az da değilmiş kilosu boyu maşallah 🧿 Allah gönlündeki şekilde doğum yapmanı nasip etsin canım inşallah görcez hepimiz o haftaları 😍😍🙏

Canım işte pıhtı oluşmasını önlüyormuş varisleri 8. Haftada vucut ultrasonu cektırmıstı orda gördü kan pıhtılasma testim o zaman ıyıydı ama ılerleyen zamanda varisler sıkıntı olur dedi sımdıde basladı gunde 1 kez 0,4 mg senınkı ne kadar
Siznde varisler dişardan cikintilar oluşturdu mu

Aynen aynen çok sinsiler 🤣🤣🤣

az da değilmiş kilosu boyu maşallah 🧿 Allah gönlündeki şekilde doğum yapmanı nasip etsin canım inşallah görcez hepimiz o haftaları 😍😍🙏
Yani ölçüm haftadan az olunca endıselenmemi istemedi bence aynen boyda sıkıntı yok gıbı cok sukur canım Rabbım o haftaları bıze göstersin inşallah 😊 kızım büyüyor teyzeleri eksikleri çok fazla bu ara foruma gıremedım neler aldınız geri kaldım😅

Valla ben şu şu lazım dedim. Benimki youtubedan yeni doğan ihtiyaçları videosu izledi orda ne kafasına yattıysa liste yaptı gittik aldık birde inceliyor kurcalıyor maalesef bana pek seçim hakkı kalmıyor bere alacağım zaman bile tanesi 20 liralık şey geliyor karışıyor eldiven üçlü paket aldım yeter diyor videoda üç tane yeter demiş diye bize de yetermiş 😀😀😀😀 evlenmeden önce de böyleydi huyunu bildiğim için maalesef isyan edemiyorum 😀😀😀😀
Ay senin işin çok zoorr alışmışsındır gerçi ama okadarı da fazlaymış cidden 😂 ben karışsın istemem video filanda izlemez öyle arkadaşları anlatır filan onları dinler gelir bana anlatır 🤣 yada mesela geçen intagramda video atmış çorapların iç iplerini kesin filan diyor videoda bak ipleri temizlemek lazımmış diyor bilmiyor ki o ipleri temizlerken kaç çorap kestim yanlışlıkla ohooo geçmiş olsun dedim 🤣🤣

Siznde varisler dişardan cikintilar oluşturdu mu
Canım cok fazla değil bazen artıyor bazen sanki hiç yok gıbı dumduz oluyor ama çok şükür benımkıler ağrı yapmıyor hoş ben antibiyotik kullanıyorum o cogu seyi engelliyor safrakesemde de 7 tane taş var sıkıntı cıkaracak gıbı oluyor hemen toparlıyor vucudum

Back
X