- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.517
- 198
Valla öylesi de zor sende haklısın arası olması lazım bu adamların ne öküz olacak ne çok sorgulucak. Alınacak dicen alınacak okadarAy benim anne çantasına bile içine bakıyor kumaşına bakıyor inceliyorkeşke seninki gibi herşeye tamam deyip geçse bacım illallah ettirir böyle olsa
![]()

ay ne güzel sürekli takipte olcan nts nin bebeğe bi zararı yok canım doktorun rahat filan sanıyorduk ta temkinli ilerliyor iyi valla.Kızlar merhaba bu ara yoğunum yazamadım bugun seker yuklemesı yapıldı şükür bı sıkıntı cıkmadı doktor varislerim için oskapar verdi şimdiye kadar kullananların Allah yardımcısı olsun ne kadar acıtan bı iğneymiş çok şükür enfeksiyon belasından da kurtuldumbirde artık riskli gebe olarak nstye gırdım ve her hafta giricem sizce bi zararı olur mu bebeğe falam
ben geçen dedim böyle böyle kızın nebulizatorü arızalanacak gibi bitane yeni alıp koymak lazım ikiside kullanır diye olur alalım filan sonra indirimde denk getirdim attım eşime indirimde şuan diye yine aynı cevap olur alAman o da kötü kaynana gibi her şeye lafı olur, hiç karışmaması da kötü sinir oluyorum bunların ortası yok galibaşimdi nebulizator indirimdeymiş kendi kendime konuşuyodum alınması lazım şimdi alsak mı masraf mı vs diye, yandan hemen diyo ki evet o lazım bi şey almalıyız ajsjsj ya sen onun ne olduğunu biliyosun madem bugüne kadar niye söylemiyon adam
![]()