2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Ya çok rahatlattı beni söylediği Şeker yükleme ve hba1c normal çıktı. O zaman çok da uğraşmaya gerek yok tekrar ölçmeyeyim

Doktorun öyle dediyse bence akışına bırakmalısın. Niye seni riske atsınlar ki. Bebeğin kilosu pozisyonu uygun olursa pıt diye geliverir

Öğlen ki şeker sonuçlarımı paylaşayım sizinle ;
1.saat tokluk şekeri: 91 - 2.saat tokluk şekeri: 104 , sanırım benimki de normal sınırlar içerisinde . Şükür bi şeyimde normal oldu ama yine de perşembeye kadar ölçecem .

Yanlis hatirlamiyorsam 1. Saatte en yüksek seviyede olup 2. Saatte düşmeye başlıyordu ( aklimda yanlışta kalmış olabilir) ama her halükarda 1. Saatte de 2. Saatte de şekerin sınırın altında çıkmış, bu çok iyi

Benim oglenki sonucum 121 çıktı, bir porsiyon yeşil mercimek, iki tane biber dolması, iki dilim ekmek, bir kase yoğurt
121 iyi bir sonuc öyle değil mi ?
Bu arada medela biberonu önermiştin diye hatırlıyorum. Calma modeli mi anne sütüne daha yakın olan? İkisi arasında bayağı bir fiyat farkı var da gözüme çarptı.

Sakin kalmaya calış canim bir sey olmaz Allah'ın izniyle.Rabbim sağ salim gitmeyi nasip eder inşallah.Varınca haber et bize.
Geldik canım çok şükür iki buçuk saat uçakta bekledik, bir buçuk saatte uçak yolculuğu sürdü toplam 4 saatte geldik. Hamilelikle alakalı bir zorluk yaşamadım ama rötar olunca sabit biyerde o kadar süre aç susuz oturmak zorladı beni.
Annemlere geldim dinleniyorum şimdi
Of uçak içinde beklemek sıkıntı hakkaten, ama olsun işte daha sağlam gideceksiniz öyle düşün yolculuk nereye kaçırmışım onu da. Gidersin allahın izniyle hemencecik hiç stres olma
Canım Şırnak'tan Ankaraya geldik doğumda annemin yanında olucam Allah kısmet ederse o yüzden geldik

Canım baya uzun bekledik ya neyseki halloldu yola çıkabildik ama 4 saat sürmüş oldu uçağın içinde geçen zaman, baya bunaldım ben yoruldum çok. Dinleniyorum şimdi
Panik yapma sakın . Arıza azıcık riskli bile görülse uçuşa izin çıkmaz zaten . Eşim uçak teknisyeni oradan biliyorum . Sakin olmaya çalış ... Hayırlısıyla gidersin inşallah .
Evet canım haklısın. Eşim şehir dışına gitmişti uçuş iptal olacak diue korktum onca eşyayla ortada kalacaktım yoksa. Neyseki halloldu çok şükür

Sezeryan sonrası vajinal doğumu daha önce normal doğum yapmamış olanlara önermiyorlar canım, ama bir kere normal yaptıysan bazı doktorlar yapabilirsin diyorlar. Önceki doğumla arasında minimum 2 sene olması gerekiyor sende de tam 2 sene varmış. Ben 2 yıl önce açık kist ameliyatı oldum rahimde bir işlem yapılmadı ona rağmen normal doğumda çok zorlanacağımı düşünüyorum tam olarak düzelmiş gibi hissetmiyorum çünkü, tercih senin tabiki ama bence sezeryan daha mantıklı gibi neden riske giresiniz ki

Çok geçmiş olsun. Benim 8 sene geçti sezeryan üstünden. Öncesi normal doğum yok ama. Doktora sordum normal yapabilir miyim diye. Riskleri var ben alamam ama alan birine yönlendirebilirim dedi. Ben de vazgeçtim. Risk varsa ben de almayayım dedim. Allah'ım saglıkla hayırla versin. Çok da irdelememek lazım sanki. Ama senin normal o kadar kolay olduysa aklının kalması da normal tabi.

Benim de şeker öncesi agzım hiç boş durmuyordu. Şimdi hiçbir şey canım çekmiyor. Zorunluluktan yiyorum robot gibi. Moral bozukluğu sanırım. Bir de şeker yükselten şeyleri öyle bir kodlamışım ki tehlike diye. Kesseler ağzıma attıramazlar. Bazen insanlar da ye bı tane bişey olmaz diyor. Sinirlerimi zorluyorlar.

Ben mümkün olduğu kadar kalorisi yüksek öğünler yemeye çalışıyorum. Diyetisyen kontrolünde olmadığım için bı taraftan da tedirginlik var, yeterli kaloriyi alamazsam bebeğin gelişimi olumsuz etkilenir diye, normal günlük kalori ihtiyacımız daha da artıyor bu haftalardan sonra artık. Ama yine de glisemik indeksi yüksek şeylerden uzak duruyorum hamurisi, beyaz ekmek, şerbetli tatlı, şekerli meyveler filan gibi, sürekli tatlı yapıp yemek istiyorum o yüzden. Öncesinde bu kadar tatlı isteğim yoktu. Daha önce aklıma gelmeyen tatlılar yiyecekler gözümün önüne geliyor, tam tipik diyabetli yaşlı teyze tripleri bunlar

@nrbanu

oo hemşeri sayılırız eşim Zonguldaklı sürekli geçiyoruz ereğliden
Ereğli il olsunculardan mısın
Benimde eşim Zonguldaklı canım, ben ereğlide okumuştum, sonra buraya atandık eşimle kaldık beraber.
Ben Ereğliyi Zonguldaktan daha çok seviyorum o yüzden olabilir
@nrbanu

oo hemşeri sayılırız eşim Zonguldaklı sürekli geçiyoruz ereğliden
Ereğli il olsunculardan mısın

En güzel şekilde doğumunu gerçekleştirip, eşine evine kavuşursun tez vakitte canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…