- 21 Kasım 2018
- 4.123
- 5.389
- 158
Amin canım çok teşekkür ederimEn güzel şekilde doğumunu gerçekleştirip, eşine evine kavuşursun tez vakitte canım inşallah
Benimde canım sürekli tatlı istiyor, evde sağlıklı tatlılar deniyorum.Ben mümkün olduğu kadar kalorisi yüksek öğünler yemeye çalışıyorum. Diyetisyen kontrolünde olmadığım için bı taraftan da tedirginlik var, yeterli kaloriyi alamazsam bebeğin gelişimi olumsuz etkilenir diye, normal günlük kalori ihtiyacımız daha da artıyor bu haftalardan sonra artık. Ama yine de glisemik indeksi yüksek şeylerden uzak duruyorum hamurisi, beyaz ekmek, şerbetli tatlı, şekerli meyveler filan gibi, sürekli tatlı yapıp yemek istiyorum o yüzden. Öncesinde bu kadar tatlı isteğim yoktu. Daha önce aklıma gelmeyen tatlılar yiyecekler gözümün önüne geliyor, tam tipik diyabetli yaşlı teyze tripleri bunlar
Doğal tatladiricilar mi kullaniyorsun, bana hurma, keçiboynuzu gibi şeyler de yasak malesef şeker diyetinde, onlar serbest olsa muffin filan yapardım, ya da suffle ama onları da yapamıyorum. Tarçınla idare edicem artık bı kaç ayBenimde canım sürekli tatlı istiyor, evde sağlıklı tatlılar deniyorum.
Ben de önceden domatesi pek aramazdım kahvaltıda. Şimdi deli gibi domates yiyesim geliyor. Kahvaltıdaki tek tatlı oluncaBen mümkün olduğu kadar kalorisi yüksek öğünler yemeye çalışıyorum. Diyetisyen kontrolünde olmadığım için bı taraftan da tedirginlik var, yeterli kaloriyi alamazsam bebeğin gelişimi olumsuz etkilenir diye, normal günlük kalori ihtiyacımız daha da artıyor bu haftalardan sonra artık. Ama yine de glisemik indeksi yüksek şeylerden uzak duruyorum hamurisi, beyaz ekmek, şerbetli tatlı, şekerli meyveler filan gibi, sürekli tatlı yapıp yemek istiyorum o yüzden. Öncesinde bu kadar tatlı isteğim yoktu. Daha önce aklıma gelmeyen tatlılar yiyecekler gözümün önüne geliyor, tam tipik diyabetli yaşlı teyze tripleri bunlar
Tarçın candırDoğal tatladiricilar mi kullaniyorsun, bana hurma, keçiboynuzu gibi şeyler de yasak malesef şeker diyetinde, onlar serbest olsa muffin filan yapardım, ya da suffle ama onları da yapamıyorum. Tarçınla idare edicem artık bı kaç ay
Canım ben mumkün olduğunca hiçbir şey sürmek istemiyorum. Pişik kremi de mecbur kalırsam sürerim. Oncekinde ilk başlarda pişik kremi kullandım. Sonra pamukla silip kurulamaya baslayınca artık hiç pişik olmadılar. Hatta pişik kremimiz bile yoktu belli bir süre sonra. Losyon, bebeyağı falan da duşünmüyorum. Bı sikıntı olur da doktor reçete ederse o ayrı tabi. Oğlumun biri yenidoğan egzeması olmuştu. Doktor bir şampuan yazmıştı. Ve krem verdi hemen geçti. Sonra daha bişey kullanmadim. Ben şampuanı bile mümkün olduğunca koklatmayı duşünuyorum sadece. Onların kirinden ne olacak.Askolar bebege yenidogunca günlük losyon krem vs sürecek miyiz yaya bakin ben bunları bile bilmiyorum çok ciddiyim gulmeyin ona göre ürün alicam da sorayım dedim. Altını bebek pamugu ile silcem pisik kremi sürüp mu bezliycem her seferinde veya ne siklikla? Yarım pliz
Yani gerekmezse hiç bulasmayayim dimi canım? Cildi neme ihtiyac vs duyar mi diye düşündüm bi de bi sürü ürün gördüm bebek yaglari kremleri losyonlari acaba alsak mi diyeCanım ben mumkün olduğunca hiçbir şey sürmek istemiyorum. Pişik kremi de mecbur kalırsam sürerim. Oncekinde ilk başlarda pişik kremi kullandım. Sonra pamukla silip kurulamaya baslayınca artık hiç pişik olmadılar. Hatta pişik kremimiz bile yoktu belli bir süre sonra. Losyon, bebeyağı falan da duşünmüyorum. Bı sikıntı olur da doktor reçete ederse o ayrı tabi. Oğlumun biri yenidoğan egzeması olmuştu. Doktor bir şampuan yazmıştı. Ve krem verdi hemen geçti. Sonra daha bişey kullanmadim. Ben şampuanı bile mümkün olduğunca koklatmayı duşünuyorum sadece. Onların kirinden ne olacak.
Ama ereğli merkezi, sahili gerçekten Zonguldaktan bin kat daha güzel, çok haklısınızBenimde eşim Zonguldaklı canım, ben ereğlide okumuştum, sonra buraya atandık eşimle kaldık beraber.
Ben Ereğliyi Zonguldaktan daha çok seviyorum o yüzden olabilir
Ben her banyodan sonra mustela hydra bebe vücut losyonunu kullandım, 3 yaşını geçti hala devem hatta, özellikle kışın :) bebekken egzama gibi olmuştu cildi, çok sıcaktı o yaz, o zaman da doktor yine onu önermişti mesela ama her gün 3 kere gibi. Bence neme ihtiyacı var ya yumuş tenlerinAskolar bebege yenidogunca günlük losyon krem vs sürecek miyiz yaya bakin ben bunları bile bilmiyorum çok ciddiyim gulmeyin ona göre ürün alicam da sorayım dedim. Altını bebek pamugu ile silcem pisik kremi sürüp mu bezliycem her seferinde veya ne siklikla? Yarım pliz
Yenidogan için su bazli primanin mi ıslak mendili var gönül rahatlığıyla alabilir miyim şimdi cantaya atmalik?Ama ereğli merkezi, sahili gerçekten Zonguldaktan bin kat daha güzel, çok haklısınız
Ben her banyodan sonra mustela hydra bebe vücut losyonunu kullandım, 3 yaşını geçti hala devem hatta, özellikle kışın :) bebekken egzama gibi olmuştu cildi, çok sıcaktı o yaz, o zaman da doktor yine onu önermişti mesela ama her gün 3 kere gibi. Bence neme ihtiyacı var ya yumuş tenlerin
Pişik kremi konusu da muamma bana kalırsa. Deneme yanılma olacak gibi. Ben hemen her bezden sonra incecik bir tabaka sürüyordum, ek gıdadan sonra özellikle. Sürmeyen de çok. Ama her şeye rağmen pişik olan da çok. Yeğenim mesela kaç bin çeşit krem doğal ne varsa denendi, bezler değişti vs pişiği hiç geçmedi yavrumun
Ben de pamuk ıslatıp kullanacağım yine, ama 2-3 paket de su bazlı mendillerden alırım primanın, çantasında durması için. Her zaman pamuk ıslatma işi olmayabiliyor dışarda
Ben kızıma sadece duş aldırırken şampuan kullandım. Islak mendil kullanmadım, ve pişik olan bi çocuk değildi ıslak pamukla siler altını kapardım. Kremi ise sadece pişik ya da hafif kızarıklık oldu mu sürerdim. Elimden geldiğince kimyasal( içerik olarak temiz olsada ) şeylerden uzak tutmaya çalıştım .Askolar bebege yenidogunca günlük losyon krem vs sürecek miyiz yaya bakin ben bunları bile bilmiyorum çok ciddiyim gulmeyin ona göre ürün alicam da sorayım dedim. Altını bebek pamugu ile silcem pisik kremi sürüp mu bezliycem her seferinde veya ne siklikla? Yarım pliz
Ben açıkcası bebekler ve çocuklara özel, onlar için şöyle faydalı böyle faydalı denen şeylerin aslında bebekler ve çocuklar için normal ürünlerden daha faydalı olduğunu düşünmüyorum. Hatta bazilarinın süslu laflar ve ambalajlar altında daha zararlı olduğunu düşünüyorum. Birçoğu ticari ürün. Bizim cocuklarımıza faydalı olsun diye değil, para kazanmak için uretilmiş ürünler. Doktor tavsiyesi olmadan kullanmama taraftarıyım. Hatta bize bebe bisküvisindense petibör yedirin cocuğa o bile daha iyi demişti bı doktor.Yani gerekmezse hiç bulasmayayim dimi canım? Cildi neme ihtiyac vs duyar mi diye düşündüm bi de bi sürü ürün gördüm bebek yaglari kremleri losyonlari acaba alsak mi diye
Çok lezzetli görünuyoar. Yapanlara afiyet olsunKızlar instagramdq ketojenik tatlılar yapan bi kadın var accayip şeyler yapıyo ben tatlı sevmem bana bile lezzetli geliyor bi bakın isterseniz .
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Pamuk kullanmaya alışınca zor olmuyo, eğer bebeğinin ekstra neme ihtiyacı yoksa birşey kullanmana gerek yok . Ama mesela ablamın küçük oğlu her duştan sonra nemlenmehe ihtiyac duyuyor vücudu atopik dermatit mecbur kullanıyorYenidogan için su bazli primanin mi ıslak mendili var gönül rahatlığıyla alabilir miyim şimdi cantaya atmalik?
Ben de senle aynı fikirdeyim , endüstri psikolojisi ihtiyaç olmadan tükettirme, bekle K Kushi_ bebeğin doğunca sana neye ihtiyacı olacağını söylecek o zaman temin eder , doğru ürünü kullanırsın.Ben açıkcası bebekler ve çocuklara özel, onlar için şöyle faydalı böyle faydalı denen şeylerin aslında bebekler ve çocuklar için normal ürünlerden daha faydalı olduğunu düşünmüyorum. Hatta bazilarinın süslu laflar ve ambalajlar altında daha zararlı olduğunu düşünüyorum. Birçoğu ticari ürün. Bizim cocuklarımıza faydalı olsun diye değil, para kazanmak için uretilmiş ürünler. Doktor tavsiyesi olmadan kullanmama taraftarıyım. Hatta bize bebe bisküvisindense petibör yedirin cocuğa o bile daha iyi demişti bı doktor.
Yok yok pıt olacak merak etme pat diye gelmek yokAyy o pıt pat olmasında :))) inşallah hepimiz pıt diye doğururuz
Pişik olmadığı sürece pişik kremi sürmeye gerek yok, kışın bebe yağı yazın da losyon diyorlar ama ben her duştan sonra yağ surmemistim, masaj yapacağım zamanlarda bazen sürdüm bazen sürmedim.Askolar bebege yenidogunca günlük losyon krem vs sürecek miyiz yaya bakin ben bunları bile bilmiyorum çok ciddiyim gulmeyin ona göre ürün alicam da sorayım dedim. Altını bebek pamugu ile silcem pisik kremi sürüp mu bezliycem her seferinde veya ne siklikla? Yarım pliz
Çok sevmem tarçını normal hayatta ama tatlı isteğimi bastırdığı için tarçınlı süt iciyorum ara ara.Tarçın candır. Tarçınlı süt içiyorum çok iyi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?