2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Özellikle pişik kremi için doktorlar mecbur kalmadıkça sürmeyin, önlemek amaçlı değil pişik olursa tedavi amaçlı sürün diyorlar. Sanıldığı kadar masum değilmiş pişik kremleri. Oglumdayken iç güdüsel surmuyordum, sonradan öğrendim zararlı olduğunu, ama her bezde altını pamukla silip, çoğu zaman kakadan sonra banyoda poposunu yıkadım hiç pişik olduğunu hatırlamıyorum, üstelik alerjik bünyeli bı bebekti ona rağmen pişik olmamıştı. Yag ve losyon konusunda da ara ara masaj yaparken sürerim yine, kuru elle cildini acitmamak için.

Allah yardimciniz olsun canim. Aile meseleleri zor. Kendini elinden geldiğince dışında tutmaya çalış 2 canlisin. Önce bebegini ve kendini düşünmen lazim. Bedduaya gelince itin duasi kabul olsa gökten kemik yağar derler hic takma kafana.

Ah ne desem bilemedim, çok kötü olmuş, onun bedduasından da korkma, haklı dahi olsa ki anne karnındaki bebeğe beddua edecek kadar kalbi kötü olan biri haklı olamaz asla kabul olmaz. O senden önce Allah'a ait bir bebek, asıl dikkat etsin o kirli dusunceli adamın başına bı musibet gelmesin o lafından sonra. Kardeşine de çok üzüldüm, umarım bu travmatik durumu bir an evvel atlatır, bebeği de küçükmüş, güç ve sabır diliyorum

Allah razı olsun. İşte olmuyor o da, burda benden başka kimsesi yok kardeşimin. Evet kendimi tutmam lazım sakin olmam lazım az önce de kendi kendime ağlama krizine girdim. İyi olacağım

Bedduasından korkmuyorum sadece bu kadar kötü bir birey olmasına ve benim doğmamış bebeğime laf etmesine üzülüyorum. Adam olsa zaten 6 aylık bebekle eşini evden kovmazdı. Yine kaldı son kez denemek için küçüğüm ona da üzülüyorum ya. Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın.Teşekkür ederim canım cok ihtiyacım vardı iyi geldi.

Çok üzüldüm canım,
Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın. Cidden edilecek en güzel dua herhalde. Sen bedduayı falan düşünme, ne derler bilirisn itin duası kabul olsa gökten kemik yağardı.
Kendi eşini bebeğini düşünmeyip böyle davranan biri, sizi ve bebeğinizin düşünür mü?
Kardeşiniz adınaıda çok üzüldüm inşallah toparlar ve çok daha iyi olur.
Size de kendiniz üzmeyin diyeceğim ama böyle bir durumda üzülmemek mümkün değil kim olsa üzülür. Sadece çabuk toparlanmaya çalışın. En azından bebiş için

Tamam grup olarak genel bir tablo cizdi deneyimli anneler teşekkürler canlarım

Kız kardesine allah yardım etsin o aileye de merhamet ve insanlık versin inşallah canım çok üzüldüm cidden

Tamam aşkım genel olarak grubumuz lazım olmadikca kullanmama taraftari galiba. Ben de öyle yapayım teşekkürler bebişler

Yaa çok üzüldüm canım, inşallah herşey yoluna girer kardeşinin ve bebeğinin hakkında hayırlısı olsun. Sende üzme kendini hamilesin ister istemez üzülüyorsun anlıyorum ama olaylardan biraz uzak durmaya çalış, senin herşeyden ve herkesten önce önceliğin kendi bebeğin. Sana böyle bir laf eden adamdan ben eşine bir fayda geleceğini sanmıyorum ama madem kardeşin kendi iradesi ile yeniden barışmak yolunu seçmiş yapacak birşey yok. Herkes kendi hayatını ve seçimlerini yaşıyor en yakınlarımız bile olsa bu kişiler elimizden bir şey gelmez malesef. Bu yüzden yıpratma kendini, sana ihtiyacı olursa elbette yanında olursun ama şu durumda ayrılma ya da barışma kararını kendileri vermeleri daha doğru olur gibi. Ortada küçük bir bebek var, çekişmeli boşanmalar baya sancılı geçiyor işimden dolayı yakınen görüyorum benzer olaylar.Bu yüzden söyledim canım

Gerçekten öyle. 13 yıl sonra gelen mucizem sağlıkla gelsin kızım inşallah. Aile içi problemimi buraya yazmayı hiç istemezdim kendimi kötü hissettim çok doldum o yüzden anlatarak içimi dökmek istedim. Yarın işe gideceğim biraz unuturum inşallah. Teşekkür ederim desteğiniz için biraz sakinleştim

Bend araştırdım ama tam şu denilen bişey yok geldiğinde anlarız sanırım birde sizinde göbek deliğinizden biri çekiştiriyor gibi oluyor mu yoksa bu benim kıza özel bişey mi

Allah akıl fikir versin. Küçüğüm melek gibi kız. Babamız kardeşim çok küçüktü vefat etti. Beni çok sever diye evlendiği kocası da böyle biri çıktı. O kadar okumuş etmiş insan ikisi de. Haklarında hayırlısı. Ben de hayatımda ilk kez tartışma içerisinde buldum kendimi. Kendime söz verdim bir daha asla kapısına gitmem. Sadece yardım isterse o zaman. Sakin kalmam lazım . Yarın işe gideceğim kafam dağılsın. Sana da yazamadım bugün okudum mesajlarını sağsalim gittiğini de okudum çok şükür. Geçmiş olsun canım.

Doğru diyorsun canım gerçekten öyle. Ayy siz olmasaniz ben kime sorcam ogrenicem yaaa duygulandim şimdi

Çok sağol canım
Abla olarak üzülmen o kadar normal ki çok iyi anlıyorum seni, inşallah sinirle saçma sapan konuşmuşlardır ve aralarındaki düzelebilecek bir sorundur. Hayırlısı olsun haklarında. Ama bak o tartışma sırasında kavga ortamında size bişey olabilirdi bidaha bu riski alma en azından doğuma kadar, bişey olursa kardeşin gelsin sen gitme. Rabbim tüm bebekleri korusun

Doğru diyorsun canım gerçekten öyle. Ayy siz olmasaniz ben kime sorcam ogrenicem yaaa duygulandim şimdi
Senin yazdığın sordugun hiç bişeyi bende bilmiyorum merak etme yalnız değilsin ama gerçekten bu grup iyi ki var, iyi ki varsınız kızlar son haliyle çok tatlış bir grup oldu burası maşallah diyelim nazar değmesin

Kötü şeyler yaşamışsın cnm ama üzme kendini bebeğini düşün, bebekli hayata alışmak zor, belki de bunun sıkıntısını yaşıyordurlar, belki düzelir aralari, Allah yardımcısi olsun kardeşinin

Rabbim herşeyin en güzelini en hayırlısını nasip etsin inşallah sanırım 30 31 ideal zaman dilimleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…