2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Bana da doktor nioli yağı vermişti yazin . Denize gidicem dediğim için . Tatilde oldugum dönemler kullandım . Hiç enfeksiyon olmadım belki o yuzdendir . Benim şeffaf akıntım çok oluyordu .( Hala da devam ) Perşembe günü tekrar test veririm belki . Bende günde 6 7 kez camasir degistiriyorum tabi çalışıyor olsam zor olurdu .
Nioli yağı iyi bir oneri doktora sorup kullanilabilir bence de .

Benim bebiş hamileliğin başından beri baş aşağıydı hala öyle oldugunu hissediyorum inşallah dönmemiştir, ama bi aralar acayip baskı hissediyordum rahimde eğer bebeğin makat gelişse ve dönerse baş aşağıya ilk döndüğü zamanlarda aşağıdan zorlama gibi bişey hissedebiliyorsun ben sanki aşağı doğru bastırıyor bebeğim diye ağlayarak doktora gitmiştim panikle oda baş aşağı oldugu için baskı yapıyor demişti. Bir süre sonra yerine alıştı heralde çok şükür yaramazlıgı bıraktı ama baya kokutmustu beni. Öyle bişey olursa eğer panik yapma

Bizde dün annemle kıyafetleri yıkadık hepsini yıkayınca çok zor oluyor tek başına yapmayı düşünüyorsan sakın hepsini aynı anda yıkama. Onları kurut as topla ütüle gerçekten baya yorucu oldu işimiz bittiğinde annem bir köşeye bayıldı resmen yorgunluktan. Dediğin gibi parça parça yıkamak mantıklı veya bir iki hafta sonra kalanları yıkayadabilirsin nasıl istersen

Eczanelerde mi satiliyor o yağ, bı sakıncası var mı hamilelikte acaba, benim enfeksiyon var mı bilmiyorum ama rahatsız edici akıntım oluyor, ona da iyi gelir mi

Seker yoksa bebeğin sağlıklı kilo alıyordur canım, doğum şeklini de hiç dert etme, bazı seyler bizim kontrolumuz dışında gerçekleşiyor, ufakliklar hangi yolla dünyaya gelmek istediklerini kendileri seçiyorlar çoğu zaman

Nereden aldınız nioli yağını, hangi marka güvenilirdir?

Enem siz neler aldınız bebelere bu kadar benim renkliler ile beyazları toplasan hepsi iki makine yapar

Eczaneden aldım ben doktorun onerdigini . Art de huile markasi .Birkaç güvenilir marka var aslında ama bunu çok kolay bulursunuz .
Ben de alayım bu dediğin markayı eczanelerde varsa. İlaç, takviye vs medikal ürünleri netten almaya cesaret edemiyorum, eczanelerde satılmasına sevindim

Bu arada benim göbeğimdeki çizgi delikten aşağı doğru oluştu. Üstte çizgi yok sizinkiler nasıl. Çizginiz oluştu mu
Bende henüz oluşmadı.Kızıma hamileyken sanırım son aydı çok belirgindi çizgi.Hatta göbek deligim, göğüslerimin koyu kısmı kahverengi olmuştu.Doğumdan sonra soyuldu tekrar eski rengine döndü.
Çatlayacağı varsa çatlıyor gerçekten.Ben ilk gebeligimde lierac kullandım ona rağmen çatladım.Görümcem hiçbir şey kullanmadı iki doğum yaptı tek bir çatlak olmadı.Biraz vücudun yapısıyla alakalı.Benim cildim kuru onunki çok yağlı ondan sanırım.

Geçen hafta ben öyle oldum sanki bebek çıkacak gibi aşağı doğru baskı hissettim.Cok korkuttu beni kasılma mi diye çok araştırdım.Calısıyordum o gün doktora da gidemedim.Demekki baş aşağı dönmüş

Kolik en büyük fobim olduğu için yorumlarda en iyisi Dr browns gibi geldi. Umarım faydasını görürüz
Ne yazık ki kolik bebek sadece gaz sancısı olan bebek olmuyo , bazı bebeklerin doğuştan mizaçları buna yatkın oluyor bazen annenin yoğun kaygı ve anksiyete hissetmesi , ev ortamı bi sürü sayabileceğim neden var yine tedbirli davranıp gaz yapacak şeylerden uzak kalmak lazım ama ona rağmen kolik olma ihtimali var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…