Bana da doktor nioli yağı vermişti yazin . Denize gidicem dediğim için . Tatilde oldugum dönemler kullandım . Hiç enfeksiyon olmadım belki o yuzdendir . Benim şeffaf akıntım çok oluyordu .( Hala da devam ) Perşembe günü tekrar test veririm belki . Bende günde 6 7 kez camasir degistiriyorum tabi çalışıyor olsam zor olurdu .Kizlar idrar yolu enfeksiyonu devam edenler nioli yagi var ic camasirina bir damla damlatip camasiri 20 dk havalandirip giyiyorum benimde bir turlu gecmiyordu cok sukur duzeldi mantarda oluyordu iç camasirlarinizi kesinlikle ütüleyin bu birebir cozum oluyor bence yaginda etkisi oldugunu dusunuyorum ben camasirlariniz sıkıyorsa oda yapiyormus yeni bol ic camasirlari aldim ben cok rahat ettim ve akinti oldukca surekli degistiriyorum gunde uc kere ortalama aklinizda bulunsun sizinde
Benim bebiş hamileliğin başından beri baş aşağıydı hala öyle oldugunu hissediyorumBenimde karnım çok ağrıyordu canım doktora sordum bebek dönmeye çalışıyordur bu haftalarda başaşağı pozisyona girmeye çalışıyormuş o yüzden zorluyor olabilir içerden dedi banainşallah kum galan değildir onun ağrısı çok fena diyorlar
Bizde dün annemle kıyafetleri yıkadık hepsini yıkayınca çok zor oluyor tek başına yapmayı düşünüyorsan sakın hepsini aynı anda yıkama. Onları kurut as topla ütüle gerçekten baya yorucu oldu işimiz bittiğinde annem bir köşeye bayıldı resmen yorgunluktan. Dediğin gibi parça parça yıkamak mantıklı veya bir iki hafta sonra kalanları yıkayadabilirsin nasıl istersenAyyy tam 30 haftadan selamlarrr
Aklımda kalan konulardan yazayım bende, benim bebiş 28 haftada 1400 dü ve doktor ileri geri bir şey demedi gelişimi ile ilgiliyalancı kasılma dediğiniz şeyi yani bebegin bir yerde toplanmasını ben ortalama 24 haftadan beri yaşıyorum ve doktora laf arasında sorduğumda normal demişti, ancak 33 haftalık hamile kuzenim yalancı sancılarını yasamaya başladı ve daha farklı tarif ediyor, bebisin bir yerde toplanması değil de sancı ağrı şeklinde. Onun dışında hastane cantasına şırınga koymayı düşünüyorum her ihtimale karşı, biberona alışması beni zora sokabilir gibi. Tabi inşallah hepimizin sütü hemen gelir kendimden bahsedecek olursam, şeker yüklemesi gerek yok demişti doktorum ve eş geçmiştik değerlerim normaldi. Ancak şuan tokluk kan şekerim 140 olması gerekirken Max, 181 çıkmış. Tokluk kan şekeri ne de idrarda şeker çıktı o sebeple baktık. Yarın ilk diyetisyen randevumu gerceklestirecegim bebeğim ve kendim icin birde bebiş kıyafetleri olarak 0-3 olanları yıkama ütüleme kararı aldım, hepsini yıkayıp utulemekten hem gözüm korktu hemde bekledikçe tekrar yıkanma ihtiyaci doğacağı için bir poşete kaldırdım. 0-3 döneminden çıkınca 3-6 şeklinde yıkayıp utuleyip dolabına asarım oğluşumun inşallah
Aaaa benzetmişim o haldeKilisteyim Kilisteeee gün bitmeden yetistim
Benimki göbek altında da üstünde de oluştu.Bu arada benim göbeğimdeki çizgi delikten aşağı doğru oluştu. Üstte çizgi yoksizinkiler nasıl. Çizginiz oluştu mu
Eczanelerde mi satiliyor o yağ, bı sakıncası var mı hamilelikte acaba, benim enfeksiyon var mı bilmiyorum ama rahatsız edici akıntım oluyor, ona da iyi gelir miKizlar idrar yolu enfeksiyonu devam edenler nioli yagi var ic camasirina bir damla damlatip camasiri 20 dk havalandirip giyiyorum benimde bir turlu gecmiyordu cok sukur duzeldi mantarda oluyordu iç camasirlarinizi kesinlikle ütüleyin bu birebir cozum oluyor bence yaginda etkisi oldugunu dusunuyorum ben camasirlariniz sıkıyorsa oda yapiyormus yeni bol ic camasirlari aldim ben cok rahat ettim ve akinti oldukca surekli degistiriyorum gunde uc kere ortalama aklinizda bulunsun sizinde
Seker yoksa bebeğin sağlıklı kilo alıyordur canım, doğum şeklini de hiç dert etme, bazı seyler bizim kontrolumuz dışında gerçekleşiyor, ufakliklar hangi yolla dünyaya gelmek istediklerini kendileri seçiyorlar çoğu zamanÇok şükür şeker yok çok kiloda almadım ama bi göbeğim var sanki son ayımdayımbelki babamız uzun olduğu için bebekte uzun ondan ağır geliyordur Allahım sağlıkla ni doğsunlar da aşırı merak ediyorum nasıl bişey çıkacak diye
Evet ben bir aydır falan hissediyorumKızlar bebeğinizin hıçkırıklarını hissediyor musunuz? Ben iki gündür hissetmeye başladımAynı aralıklarla pıt pıt atıyor karnım.
Bende oluşmadı. İlk gebeliğimde de olmamıştı. Kardeşimin göbek üstü altı resmen uzun çizik olmuştu.Sadece göbek deliğinin altı olunca erkek bebek diyorlar bi de. İkimizinki de tutmadı böyleceHemen olmasa da eninde sonunda gidecek ya boşver
Nereden aldınız nioli yağını, hangi marka güvenilirdir?Bana da doktor nioli yağı vermişti yazin . Denize gidicem dediğim için . Tatilde oldugum dönemler kullandım . Hiç enfeksiyon olmadım belki o yuzdendir . Benim şeffaf akıntım çok oluyordu .( Hala da devam ) Perşembe günü tekrar test veririm belki . Bende günde 6 7 kez camasir degistiriyorum tabi çalışıyor olsam zor olurdu .
Nioli yağı iyi bir oneri doktora sorup kullanilabilir bence de .
Eczaneden aldım ben doktorun onerdigini . Art de huile markasi .Birkaç tane daha güvenilir marka var aslında ama bunu çok kolay bulursunuz .Nereden aldınız nioli yağını, hangi marka güvenilirdir?
Enem siz neler aldınız bebelere bu kadarBizde dün annemle kıyafetleri yıkadık hepsini yıkayınca çok zor oluyor tek başına yapmayı düşünüyorsan sakın hepsini aynı anda yıkama. Onları kurut as topla ütüle gerçekten baya yorucu oldu işimiz bittiğinde annem bir köşeye bayıldı resmen yorgunluktan. Dediğin gibi parça parça yıkamak mantıklı veya bir iki hafta sonra kalanları yıkayadabilirsin nasıl istersen
Ben de alayım bu dediğin markayı eczanelerde varsa. İlaç, takviye vs medikal ürünleri netten almaya cesaret edemiyorum, eczanelerde satılmasına sevindimEczaneden aldım ben doktorun onerdigini . Art de huile markasi .Birkaç güvenilir marka var aslında ama bunu çok kolay bulursunuz .
Ben eczaneden almıştim yazın . Kolaylıkla bulursun diye düşünüyorum :)Ben de alayım bu dediğin markayı eczanelerde varsa. İlaç, takviye vs medikal ürünleri netten almaya cesaret edemiyorum, eczanelerde satılmasına sevindim
Sana dmden attım aldıklarımıEnem siz neler aldınız bebelere bu kadarbenim renkliler ile beyazları toplasan hepsi iki makine yapar
Teşekkür ederim ben de alayım eczaneden.Eczaneden aldım ben doktorun onerdigini . Art de huile markasi .Birkaç tane daha güvenilir marka var aslında ama bunu çok kolay bulursunuz .
Bende henüz oluşmadı.Kızıma hamileyken sanırım son aydı çok belirgindi çizgi.Hatta göbek deligim, göğüslerimin koyu kısmı kahverengi olmuştu.Doğumdan sonra soyuldu tekrar eski rengine döndü.Bu arada benim göbeğimdeki çizgi delikten aşağı doğru oluştu. Üstte çizgi yoksizinkiler nasıl. Çizginiz oluştu mu
Çatlayacağı varsa çatlıyor gerçekten.Ben ilk gebeligimde lierac kullandım ona rağmen çatladım.Görümcem hiçbir şey kullanmadı iki doğum yaptı tek bir çatlak olmadı.Biraz vücudun yapısıyla alakalı.Benim cildim kuru onunki çok yağlı ondan sanırım.Neler kullanmadım ki üç kutu lierac bitirdim iki üç tane de bio oil bitirdim badger aldım bebe yağı sürdüm ama çatladımsezeryan dikişi olan yer varya benimde orada ameliyat izi var tam oradan çatladım kırmızı mor gibi lekelenmiş gözümde görmüyor tabi o bölgeyi. Aynada çok dikkatli bakınca gördüm aşağıda kalıyor belkide oraya az sürmüşümdür bilemiyorum. Annem üç doğum yapmış bitane çatlağı yok, çok kilo aldım desem almadım genetik desen değil. Çatlayacağım varmış demekki. İnşallah daha da artmaz
Rica ederim . Siz yine de hekiminize sorun ...Teşekkür ederim ben de alayım eczaneden.
Geçen hafta ben öyle oldum sanki bebek çıkacak gibi aşağı doğru baskı hissettim.Cok korkuttu beni kasılma mi diye çok araştırdım.Calısıyordum o gün doktora da gidemedim.Demekki baş aşağı dönmüşBenim bebiş hamileliğin başından beri baş aşağıydı hala öyle oldugunu hissediyoruminşallah dönmemiştir, ama bi aralar acayip baskı hissediyordum rahimde eğer bebeğin makat gelişse ve dönerse baş aşağıya ilk döndüğü zamanlarda aşağıdan zorlama gibi bişey hissedebiliyorsun ben sanki aşağı doğru bastırıyor bebeğim diye ağlayarak doktora gitmiştim panikle oda baş aşağı oldugu için baskı yapıyor demişti. Bir süre sonra yerine alıştı heralde çok şükür yaramazlıgı bıraktı ama baya kokutmustu beni. Öyle bişey olursa eğer panik yapma
Ne yazık ki kolik bebek sadece gaz sancısı olan bebek olmuyo , bazı bebeklerin doğuştan mizaçları buna yatkın oluyor bazen annenin yoğun kaygı ve anksiyete hissetmesi , ev ortamı bi sürü sayabileceğim neden var yine tedbirli davranıp gaz yapacak şeylerden uzak kalmak lazım ama ona rağmen kolik olma ihtimali varKolik en büyük fobim olduğu için yorumlarda en iyisi Dr browns gibi geldi. Umarım faydasını görürüz☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?