Böyle before after fotiler beni hüzünlendiriiiiiiir Ne kadar minicikmiş yerim ben onu. Ne iyi yapmışsın sahiplenerek gerçekten… Ben de benim oğlumu 2020 de sahiplendim ölmek üzereydi, şimdi tosuncuk
Aşkım işte bak stres bile etkiliyor. Ben şahsen oksapar yapmadan önce ölçüyorum oksapar sonrası dahi yüksek çıkıyor acıdan vs sanırım. Dün de ayrıca perişandım ağzıma tek lokma atmadım 7 de yemek yemeyi bitirdim sabaha kadar açtım acıdan, ağrıdan yüksek çıktı öyle düşünüyorum. Maşallah ama senin sabah güzel çıkmış inşallah böyle gider hep
Aşkım hiç sormadım desem boyunu, kilosu 1525 gram ama boy ölçümlere baktım yapaya gönderdim 40 cm demişti.
Umarım gerçekten hepimizin sonuçları sakinler böyle kalır. Gerçekten yıpratıyor
Ahahah ya boyunu bende hiç sormuyorum hep unutuyorum var ya önceden bebiş küçükken doktor direk boyda söylerdi şimdi söylemiyor galiba zor oluyor ölçmesi
Umarım gerçekten hepimizin sonuçları sakinler böyle kalır. Gerçekten yıpratıyor
Ahahah ya boyunu bende hiç sormuyorum hep unutuyorum var ya önceden bebiş küçükken doktor direk boyda söylerdi şimdi söylemiyor galiba zor oluyor ölçmesi
Hem de nasibir de Eylül denince daha bı panik havası sardı 30u yani aslında ekime 1 gün kala ama sanki Ekim diince daha zamanı varmışta Eylül diyince hemen gelmiş gibi ajsjjsjs
Kızlar ben çok komik ve şapşal bir şey almıştım az önce o geldi L beden almıştım eşim de giyer diye kesin ona da olur bayağı büyük bir şey ikimiz de giyer gezeriz
Ahahahha aynı ben bende kala kalıyorum geçen doktora 2 ultrasondur yüzünü göremiyorum dedim neyse ultrasonu yaptı kalkıyordum aa siz yüzünü göremedim demiştiniz hemen tekrar bakalım diyor ,sonra döndü ee neden birşey demeden kalkıyordunuz diyor ayol insan rahatsız etmekte istemiyor ne demiş bilir bir kişi buradan doğursanıza doktorlarınız kurtulsa ahahhahah kız bizim gibi tatlı gebeleri nerden bulacaklarmış
Ahahahha aynı ben bende kala kalıyorum geçen doktora 2 ultrasondur yüzünü göremiyorum dedim neyse ultrasonu yaptı kalkıyordum aa siz yüzünü göremedim demiştiniz hemen tekrar bakalım diyor ,sonra döndü ee neden birşey demeden kalkıyordunuz diyor ayol insan rahatsız etmekte istemiyor ne demiş bilir bir kişi buradan doğursanıza doktorlarınız kurtulsa ahahhahah kız bizim gibi tatlı gebeleri nerden bulacaklarmış
Kızlar ben çok komik ve şapşal bir şey almıştım az önce o geldi L beden almıştım eşim de giyer diye kesin ona da olur bayağı büyük bir şey ikimiz de giyer gezeriz