Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    193
Umarım gerçekten hepimizin sonuçları sakinler böyle kalır. Gerçekten yıpratıyor

Ahahah ya boyunu bende hiç sormuyorum hep unutuyorum var ya önceden bebiş küçükken doktor direk boyda söylerdi şimdi söylemiyor galiba zor oluyor ölçmesi

İnşallah aşkım şimdi 2 tane salatalık yedim ara öğüne bak tövbe ya hahahja

of bana da kal geliyor sanki hajsja sadece hocam nasıl iyi mi diyorum mirket gibi bekliyorum muayenenin bitmesini

Kızlar ben çok komik ve şapşal bir şey almıştım az önce o geldi L beden almıştım eşim de giyer diye kesin ona da olur bayağı büyük bir şey ikimiz de giyer gezeriz

Eklentiler

• IMG_8936.webp
    33 KB · Görüntüleme: 51
İnşallah aşkım şimdi 2 tane salatalık yedim ara öğüne bak tövbe ya hahahja

of bana da kal geliyor sanki hajsja sadece hocam nasıl iyi mi diyorum mirket gibi bekliyorum muayenenin bitmesini
Ahahahha aynı ben bende kala kalıyorum geçen doktora 2 ultrasondur yüzünü göremiyorum dedim neyse ultrasonu yaptı kalkıyordum aa siz yüzünü göremedim demiştiniz hemen tekrar bakalım diyor ,sonra döndü ee neden birşey demeden kalkıyordunuz diyor ayol insan rahatsız etmekte istemiyor ne demiş bilir bir kişi buradan doğursanıza doktorlarınız kurtulsa ahahhahah kız bizim gibi tatlı gebeleri nerden bulacaklarmış

Hahahahmhsjsjkdkd ünlü şair ne güzel söylemiş yaaa hahahhaha yol uzun ve meşakkatli olunca hangi birini soracağımızı şaşırıyoruz normal aşkitom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…