Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    193
Hem de nasibir de Eylül denince daha bı panik havası sardı 30u yani aslında ekime 1 gün kala ama sanki Ekim diince daha zamanı varmışta Eylül diyince hemen gelmiş gibi ajsjjsjs
İnsan psikolojisi ne garip

Başka türlü çıkamam anca bi kanguru öne bi kanguru arkaya bağlicam
Yabancılar ikizlerine, üçüzlerine falan yapıyor ya görüyorum reelste biri önünde, diğeri arkasında kanguruda, bir diğeri de bebek arabasında haha çok tatlı ama bir o kadar da zor

kizlar bebek bakim urunleri ne aldiniz? ben incia markasina karar kildim gibi fiyat/performans olarak, internette de doktor, eczaci yorumlari vs. temiz icerikli oldugu yonunde hep.

sampuan, pisik kremi, deterjan, vucut losyonu/yagi, gunes kremi vs. baska ne alinmasi lazim?

Bendede canim en azından kontrol altına alırsın şekerini.
sipariş verdim bakalım internetten
Ya çok iyi valla ilk bebişten mi kalma o zaman sizin
Mühendisinoğlu diye bir sayfa var içeriğe göre listeliyor ona baktım sonra içeriklere baktım chatgptye sordum falan karma baktım ben ama incia genel olarak temiz içerikli bir marka gibi bende pişik kremini aldıö onun şampuanı sivenı deterjanısa siveno aldım bebek losyonu baby me gibi içerik ve fiyat bakarak aldım daha çok

Ayy kızlar benim bebişi sabah hiçkirik tutmuştu şimdi yine hiçkiriyor normalmi bu kadar hiçkirmasiçok tatlı ya tik tik kalp atişi gibi

Böyle before after fotiler beni hüzünlendiriiiiiiir Ne kadar minicikmiş yerim ben onu. Ne iyi yapmışsın sahiplenerek gerçekten… Ben de benim oğlumu 2020 de sahiplendim ölmek üzereydi, şimdi tosuncuk

Yaa çok yakışıklı bi oğlan, önceden kemikleri sayılırken şimdiki hali maşallah

Bu da benim kızım şu an azcık ayrıyız evde olmadığım için çok tatlıı ama çok trip atıyo sokaktan aldığımda annesi öldü diye emzirmiyordu, eve geldiği ilk gün ve şimdi

Nasıl güzel bi kız bu maşallah ben de 1 ay annemde kaldım yanıma istedim çünkü beni görmeyince çok stres oluyor, kalp hastası olduğu için stres olmasın diye yolculuğa götüremiyoruz, tatilde olsam dönüşte trip yerine tam tersi uykusunda bile uyanıp orda mıyım diye kontrol ediyor

Yok yok hiç korkma bundan sonra kullanırsın hiçbir şey olmaz inşallah. Hele ki ilacı kullanmaktan hiç korkma, hangi hapı yazdı canım
Levotiron 25 diye bir ilaç yazmış sabahları aç karinla yarım iç dedi dahiliye de ki dokyor
Anladıım ben de euthyrox 75 kullanıyorum bıraktığım an yine yükseliyor, 6.80 olmuştu, tekrar kullanmaya başladım çok şükür dengelendi bir iki hafta içinde
Ay çok şükür zaten doğuma az kaldı inşallah dengeli bir şekilde tamamlariz

Canım ben hamilelik boyunca mustelanın ürünlerini kullandım güneş kremi, yağ ve kremini çokta memnun kaldım. Bebişime de mustelanın şampuan, pişik, nemlendirici krem ve yağlarını, kış için bakım setini aldım Deterjan olarak çamaşırları için siveno, emzik ve biberon temizleyicisinde de siveno tercih ettim. Leke çıkartıcı almıştım o da babyme marka, doğal içerik.

Teşekkür ederiiz ben uzun yola götürüyordum da burda bakamam aniden üstüme falan atlıyo karnım hareket ettikçe pıtır pıtır vuruyo hani vurmak için değil de sevmek için yaptığını biliyorum ama malesef doğumdan sonra alıcam inşallah yanıma

Ayy kızlar benim bebişi sabah hiçkirik tutmuştu şimdi yine hiçkiriyor normalmi bu kadar hiçkirmasiçok tatlı ya tik tik kalp atişi gibi
Gümbür gümbür oluyo demi maşallah ona bence normal sanırım suyu içmeye başladıkları için oluyormuş öyle okumuştum, yanlış hatırlıyor da olabilirim

Kızlar nasılsınız ? Evde şeker ölçümü yapan varmı ? Yazabilirmi ya bi kaç bişey sorucam sabah açlık 102 , tokluk 112 çıktı normalmi
Öğlende öyle çıktı
Ya benim şöyle bir problemim oldu normalde son adetim benim 1 aralıktı ama hep 15.20 aralık yazıyorduk sistemlerde
İki ayda bir adet olduğumdan,pcos hastalığı olduğundan bende yumurtlama günüm farklı olduğu için
İlk ultrason ölçümlerine göre adet günü belirlemiştik 15 aralık diyeydi işte neyse. Şimdi bebeğim 36+2 ile uyumlu yani 1 aralık son adetimle uyumlu
Zaten hep öyleydi aslında önden gidiyordu aslında önden gitmiyor haftasını yakaladı
Şuan 3 kilo mesela
Şeker yüklemesi yaptım şeker çıkmamıştı ama doktor şeker takip istediki
Bebeğin iriliği acaba şekerden mi
Yoksa kendisinin gelişimi tamamladı haftasını yakaladı ondan mı kaynaklı anlamak için
Şeker ölçmemi söyledi üç gün
Grupta en erken ben doğurcam anlaşılan eğer seseryan olursam 2 haftaua doğrucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…