İnşallah canım az kaldıBen temmuzu 5 ay falan yaşadım sandım sjjdhdhd ağustos bitsin sonra riskim azalıyor inşallah sağ salim bitircem
Başka türlü çıkamamYaaa dimiiiiiiki tane pofuduk bebeyle gezerdin haha
İnsan psikolojisi ne garipHem de nasibir de Eylül denince daha bı panik havası sardı 30u yani aslında ekime 1 gün kala ama sanki Ekim diince daha zamanı varmışta Eylül diyince hemen gelmiş gibi ajsjjsjs
Anladıım ben de euthyrox 75 kullanıyorum bıraktığım an yine yükseliyor, 6.80 olmuştu, tekrar kullanmaya başladım çok şükür dengelendi bir iki hafta içindeLevotiron 25 diye bir ilaç yazmış sabahları aç karinla yarım iç dedi dahiliye de ki doktor
Yabancılar ikizlerine, üçüzlerine falan yapıyor ya görüyorum reelsteBaşka türlü çıkamamanca bi kanguru öne bi kanguru arkaya bağlicam
ayy bu ne yahu! cok tatliKızlar ben çok komik ve şapşal bir şey almıştım az önce o geldiL beden almıştım eşim de giyer diye kesin ona da olur bayağı büyük bir şey ikimiz de giyer gezeriz
Çok tatliiKızlar ben çok komik ve şapşal bir şey almıştım az önce o geldiL beden almıştım eşim de giyer diye kesin ona da olur bayağı büyük bir şey ikimiz de giyer gezeriz
Ya çok tatlıKızlar ben çok komik ve şapşal bir şey almıştım az önce o geldiL beden almıştım eşim de giyer diye kesin ona da olur bayağı büyük bir şey ikimiz de giyer gezeriz
sipariş verdim bakalım internettenBendede canim en azından kontrol altına alırsın şekerini.
Ya çok iyi valla ilk bebişten mi kalma o zaman sizinİnanır mısın 2019 yılında BİM'den nodrica diye öyle alelade bı marka almıştık çünkü bulunduğumuz ilde ebebek tarzı mağaza hiç yok öyle görünce almıştık doğudaykenfrekans falan karışmıyor zaten tek düğmesi vardı onu açıyorsun hala da taş gibi yani nefes alıp verişi bile duyuluyor
Mühendisinoğlu diye bir sayfa var içeriğe göre listeliyor ona baktım sonra içeriklere baktım chatgptye sordum falan karma baktım ben ama incia genel olarak temiz içerikli bir marka gibi bende pişik kremini aldıö onun şampuanı sivenı deterjanısa siveno aldım bebek losyonu baby me gibi içerik ve fiyat bakarak aldım daha çokkizlar bebek bakim urunleri ne aldiniz? ben incia markasina karar kildim gibi fiyat/performans olarak, internette de doktor, eczaci yorumlari vs. temiz icerikli oldugu yonunde hep.
sampuan, pisik kremi, deterjan, vucut losyonu/yagi, gunes kremi vs. baska ne alinmasi lazim?
Böyle before after fotiler beni hüzünlendiriiiiiiirNe kadar minicikmiş yerim ben onu. Ne iyi yapmışsın sahiplenerek gerçekten… Ben de benim oğlumu 2020 de sahiplendim ölmek üzereydi, şimdi tosuncuk
Bu da benim kızım şu an azcık ayrıyız evde olmadığım için çok tatlıı ama çok trip atıyosokaktan aldığımda annesi öldü diye emzirmiyordu, eve geldiği ilk gün ve şimdi
Levotiron 25 diye bir ilaç yazmış sabahları aç karinla yarım iç dedi dahiliye de ki dokyorYok yok hiç korkma bundan sonra kullanırsın hiçbir şey olmaz inşallah. Hele ki ilacı kullanmaktan hiç korkma, hangi hapı yazdı canım
Ay çok şükür zaten doğuma az kaldı inşallah dengeli bir şekilde tamamlarizAnladıım ben de euthyrox 75 kullanıyorum bıraktığım an yine yükseliyor, 6.80 olmuştu, tekrar kullanmaya başladım çok şükür dengelendi bir iki hafta içinde
DimiiiYaa çok yakışıklı bi oğlan, önceden kemikleri sayılırken şimdiki hali maşallah
Teşekkür ederim aşkım ben de çok beğendimYa çok tatlı
yaaa çok teşekkür ederim canım benim amin inşallahayy bu ne yahu! cok tatlisupermis vallahi, cok mutlu gunlerde kullanin
teşekkür ederim canım benimÇok tatliiBayıldım
Canım ben hamilelik boyunca mustelanın ürünlerini kullandım güneş kremi, yağ ve kremini çokta memnun kaldım. Bebişime de mustelanın şampuan, pişik, nemlendirici krem ve yağlarını, kış için bakım setini aldımkizlar bebek bakim urunleri ne aldiniz? ben incia markasina karar kildim gibi fiyat/performans olarak, internette de doktor, eczaci yorumlari vs. temiz icerikli oldugu yonunde hep.
sampuan, pisik kremi, deterjan, vucut losyonu/yagi, gunes kremi vs. baska ne alinmasi lazim?
Teşekkür ederiizNasıl güzel bi kız bu maşallahben de 1 ay annemde kaldım yanıma istedim çünkü beni görmeyince çok stres oluyor, kalp hastası olduğu için stres olmasın diye yolculuğa götüremiyoruz, tatilde olsam dönüşte trip yerine tam tersi uykusunda bile uyanıp orda mıyım diye kontrol ediyor
Gümbür gümbür oluyo demiAyy kızlar benim bebişi sabah hiçkirik tutmuştu şimdi yine hiçkiriyor normalmi bu kadar hiçkirmasiçok tatlı ya tik tik kalp atişi gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?