Keşke bilseler canım ama yaşayan bilir. Hele bu defa beni zor toparladı doktor kanamam fazla oldu uzadı. Ben o masada bayilmadan nasil kaldim kendime şaşıyorumKızlar bu saaten sonra sezeryana kolay doğum diye zırvalayan olursa lahmacun küreği ile döveceğim . Asla kolay felan değil hangi gerizekalı kolay olduğunu çıkardı aceba .
Ya dün gece ki o gaz sancım bile yetti ölüyorm sandım .. ama asla kolay değil benceBenim ki çok kolaydı muhtemelen hem doktordan doktora hem bünyeden bünyeye değişiyor olabilir
Ya bebekler sağlıklı olsunda aşkım gerisi önemli değil .. benimde kanamam çok olmuş .. çıktığımda duvar ile aynı renktimKeşke bilseler canım ama yaşayan bilir. Hele bu defa beni zor toparladı doktor kanamam fazla oldu uzadı. Ben o masada bayilmadan nasil kaldim kendime şaşıyorumbir de izledim lambadan yansiyor. Bi müddet daha ağrı sızı çekeceğiz ama geçecek Allah ın izniyle
Sağlıkla gelsinler inşallah canım yakınmışız gerçektenSat a göre 3 gün öndeyim sendenben de bazen artık doğsa diyorum ama sabır bekliyoruz işte ileri geri oynar mı bakalım bekleyip göreceğiz inşallah
Doğrudur ya zor olmaz mı. Hele dogumdan sonra ki toparlanma süreci daha zor. Tam aktif olamiyorsun yardima muhtaçsın. Şükür iyiler bebekler biz de çabuk toplarız inşallah.Ya bebekler sağlıklı olsunda aşkım gerisi önemli değil .. benimde kanamam çok olmuş .. çıktığımda duvar ile aynı renktim
Sağolasın canm Allah razı olsun@frambuazlicheesecake kızlar sağlıkla büyütün yavrularınızı. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Bahitlari açık olsun
H Hasretimm123 bebişin çıkmış hastaneden gözün aydın
@naz_0192 canım gözün aydın sağlıkla doğmuş bebişin şimdi güzel güzel büyütmek var
Teşekkür ederim canımBu arada kızına kavuşmuşsun canım çok sevindim sağlıkla büyütün inşallah
Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün nasıl oldu sancın başlamış miydi bebiş nasilKizlar ben dün gece 3'te doğum yaptim Talhami kucağima aldim çok şükür Darisi bütün bekleyen annelerimin başina
Oh ne güzel yapmışsınızBen kestirdim 2 kez
Yaa hahağh tamam o zaman kimse beni tutamaz artıkBen de kestim canım hatta yarım saat önce falan
Benimde öyle olmuş uçları ,birde kısa saç kullanıyorum yıllardır .Bu kadar uzayınca kesip rahatlayacak gibi hissediyorumBen kestrmiştm. Diğer gebeliklermde kestrmemiştm ama bunda kestedm. Rahatladm valla çok kötü olmştu ucları
Ayyyy çokk şükür gözünüz aydın sağlıklı güzel ömrü olsun ogluşunKizlar ben dün gece 3'te doğum yaptim Talhami kucağima aldim çok şükür Darisi bütün bekleyen annelerimin başina
Bide ilk kalkışı yürüyüşü desteksiz yapsınKolay diyeni sezeryan yapsınlar bence
Bünyeden bünyeye farkediyordur tabii. Allah yardımcın olsun canım, kimyon çayı iç zeytinyağı iç rahatlarsın belkiYa dün gece ki o gaz sancım bile yetti ölüyorm sandım .. ama asla kolay değil bence
Herkes bir doğursun. Sezeryanda normalde ne kadar zorlandiklarini anlatsak. Şimdi daha dogurmayanlar olunca pek anlatmak istemiyoruz galiba hepimizGündem değişsin diye bekliyorum sürekli giriyorum dakimseyi darlamak istemediğimden, herkes Lohusa olsun bi
Şakir aydoğdu ve seyithan güler ikisi arasında paslaşarak gittim kuzumGamsizevli sen Van’da hangi doktora gidiyordun canım bu arada ?
Keşke bilseler canım ama yaşayan bilir. Hele bu defa beni zor toparladı doktor kanamam fazla oldu uzadı. Ben o masada bayilmadan nasil kaldim kendime şaşıyorumbir de izledim lambadan yansiyor. Bi müddet daha ağrı sızı çekeceğiz ama geçecek Allah ın izniyle
Kızlar sezeryan anında falan bişey hissetmiyorsunuz ama sonrası beni de çok zorladı.Anestezinin etkisi geçince yatsam yatamadim kalksam kalkamadım.Dua ediyordum artık Allah'ım ne olur oksurmeyeyim diye.Ya dün gece ki o gaz sancım bile yetti ölüyorm sandım .. ama asla kolay değil bence
Evet bence de daha anlatmayın kanama vs dediniz içim bi hoş olmadı değilHerkes bir doğursun. Sezeryanda normalde ne kadar zorlandiklarini anlatsak. Şimdi daha dogurmayanlar olunca pek anlatmak istemiyoruz galiba hepimiz
Ama her iki doğumda her ne kadar zor olsada dayanilmiyacak değil. Herkes nasıl doguruyorsa sizde yaparsınız böyle teselli et kendiniEvet bence de daha anlatmayın kanama vs dediniz içim bi hoş olmadı değilki 2. Olmasına rağmen Allah' a emanet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?