Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    220
Kızlar bu saaten sonra sezeryana kolay doğum diye zırvalayan olursa lahmacun küreği ile döveceğim . Asla kolay felan değil hangi gerizekalı kolay olduğunu çıkardı aceba .
Keşke bilseler canım ama yaşayan bilir. Hele bu defa beni zor toparladı doktor kanamam fazla oldu uzadı. Ben o masada bayilmadan nasil kaldim kendime şaşıyorumbir de izledim lambadan yansiyor. Bi müddet daha ağrı sızı çekeceğiz ama geçecek Allah ın izniyle

Ya bebekler sağlıklı olsunda aşkım gerisi önemli değil .. benimde kanamam çok olmuş .. çıktığımda duvar ile aynı renktim

Ya bebekler sağlıklı olsunda aşkım gerisi önemli değil .. benimde kanamam çok olmuş .. çıktığımda duvar ile aynı renktim
Doğrudur ya zor olmaz mı. Hele dogumdan sonra ki toparlanma süreci daha zor. Tam aktif olamiyorsun yardima muhtaçsın. Şükür iyiler bebekler biz de çabuk toplarız inşallah.

Kizlar ben dün gece 3'te doğum yaptim Talhami kucağima aldim çok şükür Darisi bütün bekleyen annelerimin başina
Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün nasıl oldu sancın başlamış miydi bebiş nasil

Ben kestrmiştm. Diğer gebeliklermde kestrmemiştm ama bunda kestedm. Rahatladm valla çok kötü olmştu ucları
Benimde öyle olmuş uçları ,birde kısa saç kullanıyorum yıllardır .Bu kadar uzayınca kesip rahatlayacak gibi hissediyorum

Kizlar ben dün gece 3'te doğum yaptim Talhami kucağima aldim çok şükür Darisi bütün bekleyen annelerimin başina
Ayyyy çokk şükür gözünüz aydın sağlıklı güzel ömrü olsun ogluşun

Gündem değişsin diye bekliyorum sürekli giriyorum da kimseyi darlamak istemediğimden, herkes Lohusa olsun bi
Herkes bir doğursun. Sezeryanda normalde ne kadar zorlandiklarini anlatsak. Şimdi daha dogurmayanlar olunca pek anlatmak istemiyoruz galiba hepimiz

Kuvezdeki bebişlerin hepsi çıktı galiba demi.

Hassas kişiler okumasın şimdiden soyliyim

Ya dün gece ki o gaz sancım bile yetti ölüyorm sandım .. ama asla kolay değil bence
Kızlar sezeryan anında falan bişey hissetmiyorsunuz ama sonrası beni de çok zorladı.Anestezinin etkisi geçince yatsam yatamadim kalksam kalkamadım.Dua ediyordum artık Allah'ım ne olur oksurmeyeyim diye. LadyNurr cnm agrilarin çok normal.Ama geçecek ilk zamanlar çok ağrılı oluyor gerçekten.Kesili dikişli ameliyat oluyorsun düşün yani.Benim bı de oğlan ilk göğsümu tutamadı iki büklüm nasıl ugrastim.Annem dedi ben senin bu kadar sabırlı olduğunu bilmezdim diye Allah gücünu de veriyor ,süperwoman oluyoruz diyorum ya

Herkes bir doğursun. Sezeryanda normalde ne kadar zorlandiklarini anlatsak. Şimdi daha dogurmayanlar olunca pek anlatmak istemiyoruz galiba hepimiz
Evet bence de daha anlatmayın kanama vs dediniz içim bi hoş olmadı değil ki 2. Olmasına rağmen Allah' a emanet

Evet bence de daha anlatmayın kanama vs dediniz içim bi hoş olmadı değil ki 2. Olmasına rağmen Allah' a emanet
Ama her iki doğumda her ne kadar zor olsada dayanilmiyacak değil. Herkes nasıl doguruyorsa sizde yaparsınız böyle teselli et kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…