Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    222
Son gün gerçekten çok heyecanlı oluyor. Miden bi tuhaf oluyor düşününce sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini

B Beybimlk canım ben iri bebeğimi normal doğurdum ve doğum sırasında bebeğim oksijensiz kaldigi için kaybettim. Hep keşke sezeryan olsaydım dedim. Sonraki oğlumu hiç bir sebep olmamasına rağmen sezeryan oldum. Oğlum iride de değildi 3 kiloydu normal yapsaydım belkide sağlıkla doğardı ama bende o psikoloji kalmadı normal doğum travmam oldu. Şimdi de 2. Sezeryanımı oldum. Etrafımdakiler sezeryan olduğumu duyunca ah vah diyor ne alaka yav ben o kadar üzülmüyorum aksine seviniyorum gayette güzel geçiyor benimkiler. Biz bıçak altına yatiyorsak iyi bir şey için. bebeklerimize kavuşuyoruz. 10 20 gun sonra ameliyat olmamış gibi oluyorsun. Canım hiç korkma o riske girmeye bile değmez. İnsanlar keyfe kedere sezeryan oluyor. Allah korusun bir şey olursa kendini çok suçlarsin

Aşko bir şey sorucam. Evet çok kısa olup bitiyor. Ama ben spinalde ameliyata başladıkları anda uyuyorum 2 seferde öyle oldu. Saçma sapan rüyalar aleminde geziyorum ve çok uzun süredir orda yatiyormuşum gibi geliyor herkes gibi o ilk ağlama sesini çıkardıkları anı ilk buluşmayı falan hep hayalimdi ama 2 seferde kendimden geçiyorum.

Sedasyon da veriyoruz bazen eğer hasta spinali tolere edemiyor geriliyor veya vital bulguları anormalleşiyorsa sakinleştirmek amacıyla

G
Gündüz olmayan gaz sancisinin gece olmasinin sebebi neydikiiiiiiii gözümden uyku akıyor resmen hamileyken sabaha kadar nöbet tutan ben şuan yatağa düşüp uyumak istiyorum
Gece toplam 3 saat uyuduk. Noluyor bu bebeye anlamış değilim

O zaman taptaze anne olarak ilk sorumu soruyorumm Şimdi bebikim beni emiyor emerken canım çok acıyor o ayrı konu. Acaba sütüm var mıdır boşa emiyor olabilir mi öyle birşey mümkün mü ?? Nerden anlarım

O zaman taptaze anne olarak ilk sorumu soruyorumm Şimdi bebikim beni emiyor emerken canım çok acıyor o ayrı konu. Acaba sütüm var mıdır boşa emiyor olabilir mi öyle birşey mümkün mü ?? Nerden anlarım
Hayırlı olsun canım, Allah analı babalı büyütsün inşallah . Doymasa ağlar galiba

Lio senin yazını okudum. Bende bundan korkuyorum ama ya bu aksilik olmazsa gibi küçücük bir ihtimale tutunuyorum.
O zaman neden sezeryan olmak zorunda kaldım diyorum.

Canım ilk günler zaten çok çok olmuyor sonradan anlıyorsun süt gelirken göğüslerin ağrıyor şişiyor benim. Öyle oluyor sütün geldiğini anlıyorsun göğsün ağırlaşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…