- 1 Kasım 2023
- 1.564
- 1.018
- 53
- 30
Bende varım daha doğurmadım bendeKim kaldı ki, ben daha doğurmadım bu aradadurdurmaya çalışa çalışa çocuk içeri kaçtı iyice honeydukes ikimiz mi kaldık
Bana da en son pazartesi günü 2-3 güne gelir demiştiBende varım daha doğurmadım bendedoktorlar 10 güne gelir diyorlar bakalım
Son gün gerçekten çok heyecanlı oluyor. Miden bi tuhaf oluyor düşününceAyy kalkın ben yarın doğuruyorum şeklinde dolanıyorum evde
Yarın bu saatlerde bebitom doğmuş olacak,düşünmesi bile kalbimi yerinden çıkarıcak gibi oluyor
Bebeksiz son gününüzde zamanı nasıl geçirdiniz ya,akmayacak gibi sanki
Amiinnn inşallah,çok teşekkür ederimmSon gün gerçekten çok heyecanlı oluyor. Miden bi tuhaf oluyor düşününcesağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini
Aşko bir şey sorucam. Evet çok kısa olup bitiyor. Ama ben spinalde ameliyata başladıkları anda uyuyorum 2 seferde öyle oldu. Saçma sapan rüyalar aleminde geziyorum ve çok uzun süredir orda yatiyormuşum gibi geliyorMerhaba ben bi sağlıkçı olarak yazmak istedim sezaryenden hiç korkmayın anestezi teknikeriyim spinal çok acısız bi işlem gerçekten çok kısa sürüyor toplamda başlayıp bitmesi 3-4 dk, sezaryen sonrası bir tık zorlayıcı o da şöyle söyleyeyim bi çok arkadaşım normal doğum yaptı 10 gün yattılar vallahi dikişlerden, doğum her türlü zor kendinizi suçlamayın iki türlü de annesiniz iki türlü de bebeğiniz sağlıklı olacak inşallah bir de bence de doktor değiştirin karşınızdaki doktor iyiyse doğuma bi saat kala bile değiştirseniz sizi tatmin edecektir :)
Sedasyon da veriyoruz bazen eğer hasta spinali tolere edemiyor geriliyor veya vital bulguları anormalleşiyorsa sakinleştirmek amacıylaAşko bir şey sorucam. Evet çok kısa olup bitiyor. Ama ben spinalde ameliyata başladıkları anda uyuyorum 2 seferde öyle oldu. Saçma sapan rüyalar aleminde geziyorum ve çok uzun süredir orda yatiyormuşum gibi geliyorherkes gibi o ilk ağlama sesini çıkardıkları anı ilk buluşmayı falan hep hayalimdi ama 2 seferde kendimden geçiyorum.
Gece toplam 3 saat uyuduk. Noluyor bu bebeye anlamış değilimGündüz olmayan gaz sancisinin gece olmasinin sebebi neydikiiiiiiiigözümden uyku akıyor resmen hamileyken sabaha kadar nöbet tutan ben şuan yatağa düşüp uyumak istiyorum
Kim kaldı ki, ben daha doğurmadım bu aradadurdurmaya çalışa çalışa çocuk içeri kaçtı iyice honeydukes ikimiz mi kaldık
Bende bekliyorum kendi başlamasını canımKim kaldı ki, ben daha doğurmadım bu aradadurdurmaya çalışa çalışa çocuk içeri kaçtı iyice honeydukes ikimiz mi kaldık
Ya öyle mi hayırlı olsun canım seninki biraz erken mi geldi sankiDoğum yaptım canım ben 19. Günümüz bugündarısı sizlere sağlıkla inşallah
Senin hikayeni biliyorum canım çok şükür bugünleri gördüğümüzeMaşallahbaştan anlatmayım bilyosunuz zaten ben 4cm de tıkandım kaldım dağlara tırmanıyorum şu an bana mısın demiyo
Amin Allah razı olsunGözün aydın canım sağlıkla büyüsün
Çok teşekkür ederim AminGözün aydın canım hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah
Hayırlı olsun canım, Allah analı babalı büyütsün inşallahO zaman taptaze anne olarak ilk sorumu soruyorummŞimdi bebikim beni emiyor emerken canım çok acıyor o ayrı konu. Acaba sütüm var mıdır boşa emiyor olabilir mi öyle birşey mümkün mü ?? Nerden anlarım
Sizinleyim en son 25 ekimKim kaldı ki, ben daha doğurmadım bu aradadurdurmaya çalışa çalışa çocuk içeri kaçtı iyice honeydukes ikimiz mi kaldık
Bende daha doğurmadimKim kaldı ki, ben daha doğurmadım bu aradadurdurmaya çalışa çalışa çocuk içeri kaçtı iyice honeydukes ikimiz mi kaldık
Lio senin yazını okudum. Bende bundan korkuyorum ama ya bu aksilik olmazsa gibi küçücük bir ihtimale tutunuyorum.B Beybimlk canım ben iri bebeğimi normal doğurdum ve doğum sırasında bebeğim oksijensiz kaldigi için kaybettim. Hep keşke sezeryan olsaydım dedim. Sonraki oğlumu hiç bir sebep olmamasına rağmen sezeryan oldum. Oğlum iride de değildi 3 kiloydu normal yapsaydım belkide sağlıkla doğardı ama bende o psikoloji kalmadı normal doğum travmam oldu. Şimdi de 2. Sezeryanımı oldum. Etrafımdakiler sezeryan olduğumu duyunca ah vah diyor ne alaka yav ben o kadar üzülmüyorum aksine seviniyorum gayette güzel geçiyor benimkiler. Biz bıçak altına yatiyorsak iyi bir şey için. bebeklerimize kavuşuyoruz. 10 20 gun sonra ameliyat olmamış gibi oluyorsun. Canım hiç korkma o riske girmeye bile değmez. İnsanlar keyfe kedere sezeryan oluyor. Allah korusun bir şey olursa kendini çok suçlarsin
Canım ilk günler zaten çok çok olmuyor sonradan anlıyorsun süt gelirken göğüslerin ağrıyor şişiyor benim. Öyle oluyor sütün geldiğini anlıyorsun göğsün ağırlaşıyorO zaman taptaze anne olarak ilk sorumu soruyorummŞimdi bebikim beni emiyor emerken canım çok acıyor o ayrı konu. Acaba sütüm var mıdır boşa emiyor olabilir mi öyle birşey mümkün mü ?? Nerden anlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?