Bilemiyorum hurafe olabilir ama ben doğum yapmadan kestirmek istemiyorum ama o kadar uzadı ki Rapunzel oldumve boyayacagim artık.
Ben artık kesinlikle çocuk düşünmüyorum ama spirale guvenmiyorum nedense kayabilir diye.Tupleri baglatayim diyorum ama dinen uygun değil diyorlar bilmiyorum .
Adı güzel kendi güzel melegimizde gelmiş dünyaya .Nasıl doğum yaptın cnm detayları müsait zamaninda bekliyoruz
Saol balim Allah razi olsun normal dogum yaptim sabah nişanim geldi hastaneye gttik yatış verdiler sonra sancim basladi ufak ufak gece 12'de suyum geldi hastanede 5 cm açilmadan sonrasi çok ağrılıydi zor dayandım ama oğluşumu gorunce dünyaya yeniden geldim sanki
Kızlar benim boğazım yine hafiften kuru gibi hastalanacak gibiyim . Bebişi emzirmeye devam edin diyorlar antikorlar geçiyormuş ama nasılmolacak böyle oladar sinir oldumki .
Hiç bilgim yok bu korseler hakkında bakıyım nasılmış serti yumuşağı evet canım 24ünde doğdu. Çok geçmiş olsunnn niye olmuş ki? Benim de tam anlamıyla geçmedi rahatça yatıp kalkamıyorum hala
Sezaryenden sonra benim sağ omzumda aşırı ağrı vardı canım 4 5 günde geçti ama öyle bi ağrı ki beni karnımdan falan daha çok zorladı oturup kalkamadım doğrulamadım bile o ağrı yüzünden. Gazım olduğunda otururken yapamıyordum canım sancı oluyordu yürümek iyi gelir belki ben ayaktayken daha rahat yaptım hep. En güvende hissettikleri yer anne kucağı bana bi ebe gündüz 3 saat gece 4 saatte 1 besleyebilirsin her ağladığında da mutlaka besle demişti ama bana süre çok uzun geldi o yüzden ben de 2 saatte 1 beslemeye çalışıyorum
Amiiinnn
Güzel kızını o kadar çok içerde tutmaya çalıştınız ki şimdi o nazlanıyor Allahım sana da en güzel zamanda,sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,sen de fazlasıyla hak ettin
Ayy kalkın ben yarın doğuruyorum şeklinde dolanıyorum evde
Yarın bu saatlerde bebitom doğmuş olacak,düşünmesi bile kalbimi yerinden çıkarıcak gibi oluyor
Bebeksiz son gününüzde zamanı nasıl geçirdiniz ya,akmayacak gibi sanki