Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    222
Saol balim Allah razi olsun normal dogum yaptim sabah nişanim geldi hastaneye gttik yatış verdiler sonra sancim basladi ufak ufak gece 12'de suyum geldi hastanede 5 cm açilmadan sonrasi çok ağrılıydi zor dayandım ama oğluşumu gorunce dünyaya yeniden geldim sanki

Esmoşum hayırlı olsun dedim mi bilmiyorum sana da hayırlı olsun kuşummmmm allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah Esmoss60

Kızlar benim boğazım yine hafiften kuru gibi hastalanacak gibiyim . Bebişi emzirmeye devam edin diyorlar antikorlar geçiyormuş ama nasılmolacak böyle oladar sinir oldumki .

Canım selamlar, nasılsın ne zaman doğum ? Seni görünce GulizAli yi de merak ettim yolundadır inşallah her şey
Merhaba canım ben salı günü ( 30/9/2025) doğum yaptım çok şükür normal doğum oldu bebişlerimde gayet iyiler çok şükür sizler ne yaptınızzz

Sanırım oturma pozisyonunu ayarlayamadım bide oğlum var oda kucağa geliyor oldu bişiler ödem oluştu

Ay teşekkür ederim ne güzel bilgilendirmişsin

Ah ne güzel acısız ağrısız kavuş inşallah, ben kendi sancımı beklediğim için günü de belli değil
Amiiinnn
Güzel kızını o kadar çok içerde tutmaya çalıştınız ki şimdi o nazlanıyor Allahım sana da en güzel zamanda,sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,sen de fazlasıyla hak ettin

Kızlaaarr ben doğurdummm 1 gibi hastaneye geldik 4.35te Yusuf Beram kollarımdaydıııı darısı bekleyenlerin başınaaaa
Gözün aydın canım hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah

Ayy kalkın ben yarın doğuruyorum şeklinde dolanıyorum evde
Yarın bu saatlerde bebitom doğmuş olacak,düşünmesi bile kalbimi yerinden çıkarıcak gibi oluyor
Bebeksiz son gününüzde zamanı nasıl geçirdiniz ya,akmayacak gibi sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…