Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    223
Kimyonlu rezene çayı hangisini aldın canım gaz bizde de oluyor bende alayim

Canım benim 3.gün gelmeye başladı. Beslenmene ve uykuna dikkat et. Bi de banyo yapmak da sütü artırıyor
Sezeryanda uzun süre biliyor diyorlar bende sür var ama çok az yetmiyor. Yanı sıra mama başladım . Hüngür hüngür ağlayarak mama veriyorum ..

Amiinn,çok teşekkür ederiimm
Hatırlıyorum seni ve bu isteğini,şimdi en güzel hediyen oldu aynı gün doğamasanız da hem şimdiden doğum günün kutlu olsun hem de birlikte çok güzel,sağlıklı yıllarınız olsun

Doğum yapan arkadaşlar, yapmayanları bekleyim dedim ama; ruh halinizi nasıl yönetiyorsunuz. Ben kötüyüm ya, hele birde özellikle sabaha karşı uykusuzluğu çok kötü oluyo
ben pek yonetemiyorum maalesef, daha ucuncu gunde sistem coktu resmen. oglum surekli memede durmak istiyor, surekli agliyor. emiyor ama doyuyor mu emin degilim, bugun buyuk tuvaletini yapmadi mesela. gozlerinde de sarilik gormeye basladim, muhtemelen besleyemiyorum, boyle dusundukce de agliyorum sabahtan aksama. uykusuzluk zaten dedigin gibi…

Kimyonlu rezene çayı hangisini aldın canım gaz bizde de oluyor bende alayim
Hummana daha iyi ama eşim bulamamış eczanede. Mamsel almış. Hummana tat olarak daha beyeniyordum sadece ama ayni işlevi görüyor

Ben de teşekkür ederim. Sağlıkla kolaylıkla doğum yapmanı dilerim. Bebeğinle sana da sağlık ve bi ömür mutluluklar canım

Kızlar Sezeryandan sonra ilk dusununuz ne zaman aldınız onlem ne aldınız birde
Yapışkan bi bant önerdi hemşireler ondan aldim taktim banyodan sonra cikardim. Daha önce öneren olmamisti su akıp gitsin yıkan ama suyu asla yara yerine tutmamak şartiyla denmisti mesela. Ama bu defa bant önerdiler.

Yapışkan bi bant önerdi hemşireler ondan aldim taktim banyodan sonra cikardim. Daha önce öneren olmamisti su akıp gitsin yıkan ama suyu asla yara yerine tutmamak şartiyla denmisti mesela. Ama bu defa bant önerdiler.
Bende aldım o banttan eczaneden çantama da koydum eve de koydum 2 tane

Kızlar sanırım bebeğim doymuyor. Devamlı elleri ağzında ve aranma modunda. Sürekli ağlıyor. Memeye koyunca susuyor ama emmiyor birkaç çekiyor sonra bırakıyor yutkunma sesi de çok sütün olduğunu düşünmüyorum. Doğumdan beri hala uyumadım çok yorgunum mentalim çok bozuk. Napmalıyım bu süt konusunda ? Kafama göre takviye de alıp veremem ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…