- 6 Şubat 2025
- 460
- 299
- 18
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimyonlu rezene çayı hangisini aldın canım gaz bizde de oluyor bende alayimKimyonlu rezene çayı önerebilirim canim ben kullaniyorum hem gaz icin iyi hem süt arttirici göğüslerim 2.gün başladı şişmeye hala daha süt dolup taşıyor. Normalde de sütüm var 2buçuk yaşa kadar emzirdim her iki çocuğumu da ama ekstra anne çaylarinin çok faydasini gördüm.
Sezeryanda uzun süre biliyor diyorlar bende sür var ama çok az yetmiyor. Yanı sıra mama başladım . Hüngür hüngür ağlayarak mama veriyorum ..Canım benim 3.gün gelmeye başladı. Beslenmene ve uykuna dikkat et. Bi de banyo yapmak da sütü artırıyor
Ben sezeryan gününü saymazsak 3 gün aldım .. hiç bir önlemde almadım doktormdirek gir duşa dediKızlar Sezeryandan sonra ilk dusununuz ne zaman aldınız onlem ne aldınız birde
Amiinn,çok teşekkür ederiimmNe kadar güzel Rabbim sağlıcakla kucağına aldırsın bebeğini
Ben de 6 ekim de doğurmak istedim ama doktor bekletmedi o kadarYarın doğum günüm o yüzden
Sağlık olsun simdi evdeyiz de yarin ilk kontrolümüze gidicez![]()
Bir hafta öndesinnn38 haftalık![]()
Niye böyle hissediyorsun yalnız mısınSezeryanda uzun süre biliyor diyorlar bende sür var ama çok az yetmiyor. Yanı sıra mama başladım . Hüngür hüngür ağlayarak mama veriyorum ..
ben pek yonetemiyorum maalesef, daha ucuncu gunde sistem coktu resmen. oglum surekli memede durmak istiyor, surekli agliyor. emiyor ama doyuyor mu emin degilim, bugun buyuk tuvaletini yapmadi mesela. gozlerinde de sarilik gormeye basladim, muhtemelen besleyemiyorum, boyle dusundukce de agliyorum sabahtan aksama. uykusuzluk zaten dedigin gibi…Doğum yapan arkadaşlar, yapmayanları bekleyim dedim ama; ruh halinizi nasıl yönetiyorsunuz. Ben kötüyüm ya, hele birde özellikle sabaha karşı uykusuzluğu çok kötü oluyo![]()
Taburcu olduğum gün yaptıkları bantın üzerine su geçirmez bant alıp yaptım. Ertesi günde o bantla banyo yapıp çıkardım.Kızlar Sezeryandan sonra ilk dusununuz ne zaman aldınız onlem ne aldınız birde
Hummana daha iyi ama eşim bulamamış eczanede. Mamsel almış. Hummana tat olarak daha beyeniyordum sadece ama ayni işlevi görüyorKimyonlu rezene çayı hangisini aldın canım gaz bizde de oluyor bende alayim
Ben de teşekkür ederim. Sağlıkla kolaylıkla doğum yapmanı dilerim. Bebeğinle sana da sağlık ve bi ömür mutluluklar canımAmiinn,çok teşekkür ederiimm
Hatırlıyorum seni ve bu isteğini,şimdi en güzel hediyen oldu aynı gün doğamasanız dahem şimdiden doğum günün kutlu olsun hem de birlikte çok güzel,sağlıklı yıllarınız olsun
![]()
Yapışkan bi bant önerdi hemşireler ondan aldim taktim banyodan sonra cikardim. Daha önce öneren olmamisti su akıp gitsin yıkan ama suyu asla yara yerine tutmamak şartiyla denmisti mesela. Ama bu defa bant önerdiler.Kızlar Sezeryandan sonra ilk dusununuz ne zaman aldınız onlem ne aldınız birde
Teşekkür ederim. Sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.Bir hafta öndesinnnsağlıkla al yavyunu kucağına inşallah
![]()
Bende aldım o banttan eczaneden çantama da koydum eve de koydum 2 taneYapışkan bi bant önerdi hemşireler ondan aldim taktim banyodan sonra cikardim. Daha önce öneren olmamisti su akıp gitsin yıkan ama suyu asla yara yerine tutmamak şartiyla denmisti mesela. Ama bu defa bant önerdiler.
Yapıştırma dikis değil miBen sezeryan gününü saymazsak 3 gün aldım .. hiç bir önlemde almadım doktormdirek gir duşa dedi
Yapıştırma dikis değil mi sizindeTaburcu olduğum gün yaptıkları bantın üzerine su geçirmez bant alıp yaptım. Ertesi günde o bantla banyo yapıp çıkardım.
Hayır eşim çok yardımcı annem de öyle ama beni emdin istiyorum süt gelsin .Niye böyle hissediyorsun yalnız mısın
Evet yapıştırma dikiş .. hatta dün hastane çıkışında 3 Max 4 güne çıkarın o yara bandınıda dedilerYapıştırma dikis değil mi
EvetYapıştırma dikis değil mi sizinde