Merhaba memnun musunuz?
canimm cok gecmis olsun allah’im tekrarini gostermesin, saglikla sinanmayalim hicbirimiz. gercekten su an cok iyi anliyorum seni, benim oglan da biraz sarardi bugun, yarin kontrol var, bir de idrarinda turuncu leke var, bakalim ne diyecek doktor. benim dogumda cok dikisim oldu maalesef ama insan kendini unutuyor, yavrum iyi olsun diye paralaniyorsun resmen. bugunler de gececek elbet, tadini cikaracagimiz gunler gelecek insallahBiz bugün 3. defa taburcu olduk evimize geldik3 eylülden bu yana 1 aydır hastanedeyim çok yoruldum özellikle doğum sonrası lohusa halimle çok daha yıpratıcı oldu… Oğlumun elleri, bilekleri, ayakları delik deşik yer kalmadı kan alınmaktan. 2 gün sonra kontrolümüz var şimdilik ivig tedavisi işe yaramış gibi duruyor allaha şükürler olsun umarım 2 gün sonra da her şey yolunda olur bu defa üzüntüden değil de mutluluktan ağlarım. Dua edin minnoş pipili oğlumaaaa teyzeleri
İnşallah bir daha tekrarlamaz canım benim sağlıkla büyüt bebeğiniBiz bugün 3. defa taburcu olduk evimize geldik3 eylülden bu yana 1 aydır hastanedeyim çok yoruldum özellikle doğum sonrası lohusa halimle çok daha yıpratıcı oldu… Oğlumun elleri, bilekleri, ayakları delik deşik yer kalmadı kan alınmaktan. 2 gün sonra kontrolümüz var şimdilik ivig tedavisi işe yaramış gibi duruyor allaha şükürler olsun umarım 2 gün sonra da her şey yolunda olur bu defa üzüntüden değil de mutluluktan ağlarım. Dua edin minnoş pipili oğlumaaaa teyzeleri
Ya inşallah bı daha hastaneye yatmak olmaz Rabbim şifalar versin minnoşaBiz bugün 3. defa taburcu olduk evimize geldik3 eylülden bu yana 1 aydır hastanedeyim çok yoruldum özellikle doğum sonrası lohusa halimle çok daha yıpratıcı oldu… Oğlumun elleri, bilekleri, ayakları delik deşik yer kalmadı kan alınmaktan. 2 gün sonra kontrolümüz var şimdilik ivig tedavisi işe yaramış gibi duruyor allaha şükürler olsun umarım 2 gün sonra da her şey yolunda olur bu defa üzüntüden değil de mutluluktan ağlarım. Dua edin minnoş pipili oğlumaaaa teyzeleri
canim oncelikle hic korkmaKızlar bebekom 3600 gram olmuş 38+4üz tık yok doktor artık doğsa iyi olur kilo aldıkça doğum zorlaşır dedi korktum valla
Devlet hastanesinde doğum yapacağım ebelere emanetim ama epidural de yaptıracağım inşallah kesimin yırtığımın çok olmasından biraz korkuyorum umarım çok tombiş biri olmaz :)canim oncelikle hic korkmabak burada bir suru kisiye ayni sey soylendi, bunlardan biri de benim. benim pelvis kemigim basik, bebegim de iri yapili, 40+3’e kadar bekleyip suni sanciyla dogum yaptim. allah’in hikmeti hastaneye gittigimde kendi sancim da baslamisti, suni sanci sureci hizlandirmis oldu sonuc olarak biraz zorlansam da, tamamen benim kemik yapimdan, 4 kilo bir minnosu dogurabildim. sen de yapabilirsin doktoruna guveniyorsan zaten super bir isbirligi ile saglikla kavusursun yavruna.
Bende ondan korkuyorum ya benim bebeğim 1 hafta önce 37 de 3250 di 38+1 oldu 40 a kadar durursa nasıl doğuracağız yaKızlar bebekom 3600 gram olmuş 38+4üz tık yok doktor artık doğsa iyi olur kilo aldıkça doğum zorlaşır dedi korktum valla
Hayırlı olsun canım gözün aydın nişanin ne zaman gelmiştiKızlar dün gece 23.56’da kucağımda bir çiçek açtıBen de elendim yarışmadan ve taze anneler kervanına katıldım Elhamdulillah
Jdjfjfjf 40ı görürse 4.5 kilo olur benim erkek kardeşim 4.5 kilo doğmuş hiç hoş değil bence yarın 8. Kattan 5 kere aşağı inip çıkıcamBende ondan korkuyorum ya benim bebeğim 1 hafta önce 37 de 3250 di 38+1 oldu 40 a kadar durursa nasıl doğuracağız ya
Aaa hayırlı olsuuun canım çok sevindimmmmmmKızlar dün gece 23.56’da kucağımda bir çiçek açtıBen de elendim yarışmadan ve taze anneler kervanına katıldım Elhamdulillah
Valla bende bu hafta geçerse başlıyorum ev temizliğineJdjfjfjf 40ı görürse 4.5 kilo olur benim erkek kardeşim 4.5 kilo doğmuş hiç hoş değil bence yarın 8. Kattan 5 kere aşağı inip çıkıcam
Bir kere daha ağdaya gitmeyi planlamıştım ama doğurmam lazım korktum xjcjjdjfValla bende bu hafta geçerse başlıyorum ev temizliğine
Bende de tık yok adaçayı içiyorum şimdi bir haftadır merdivenlerde sürünüyorum, hurma yiyorum, ananas suyu içiyorum, egzersiz yapıyorum ay delirmek üzereyim. Gelmesin diye kendimizi yırttık şimdi gel diye yalvarıyorum, kemik ağrım çok artık ağrısına dayanamıyorum ama sancım yok 4cm de bekliyorum 6 haftadırKızlar bebekom 3600 gram olmuş 38+4üz tık yok doktor artık doğsa iyi olur kilo aldıkça doğum zorlaşır dedi korktum valla
Çömelerek halıları bile sildim yokBende de tık yok adaçayı içiyorum şimdi bir haftadır merdivenlerde sürünüyorum, hurma yiyorum, ananas suyu içiyorum, egzersiz yapıyorum ay delirmek üzereyim. Gelmesin diye kendimizi yırttık şimdi gel diye yalvarıyorum, kemik ağrım çok artık ağrısına dayanamıyorum ama sancım yok 4cm de bekliyorum 6 haftadırben de 38+4. Hadi bi avazda kurtulalım
Ben de evi sildim iki katÇömelerek halıları bile sildim yokolmayınca olmuyo demekki
Ben de tuşlara basmaya başladımBen de evi sildim iki katay neler yapıyorım bilsen
Sen dur daha benim ağrım çok ondan zorluyorumBen de tuşlara basmaya başladımaklımı çeliyosunuz bnm ya dursunlar kendileri gelir hafif baskı yapıyo aşağı tarafa sancı kramp gibi ağrım var akşamdan beri 38 yeni olduk
Bir kere daha ağdaya gitmeyi planlamıştım ama doğurmam lazım korktum xjcjjdjf
Bende de tık yok adaçayı içiyorum şimdi bir haftadır merdivenlerde sürünüyorum, hurma yiyorum, ananas suyu içiyorum, egzersiz yapıyorum ay delirmek üzereyim. Gelmesin diye kendimizi yırttık şimdi gel diye yalvarıyorum, kemik ağrım çok artık ağrısına dayanamıyorum ama sancım yok 4cm de bekliyorum 6 haftadırben de 38+4. Hadi bi avazda kurtulalım
Çömelerek halıları bile sildim yokolmayınca olmuyo demekki
Bu ekip +ben aramizdan ilk kim ayrılıyor bakalımBen de tuşlara basmaya başladımaklımı çeliyosunuz bnm ya dursunlar kendileri gelir hafif baskı yapıyo aşağı tarafa sancı kramp gibi ağrım var akşamdan beri 38 yeni olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?