Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    224
Merhaba memnun musunuz?

Merhaba, ben doğum yaptım çok memnunum çok ilgili sakin tatlı bi doktor, her zaman ulaşabildim her sorumu sabırla yanıtladı ki ben çok kaygılı biriyim sürekli iletişim halindeydik sadece ilaçlar konusunda mesela demir ilacını hep aynısından değil farklı yazdığı oldu, akıntım vardı fitil yazdım dediğinde oral kullanılan bi ilaç yazıldığını gördüm ama yoğunluktandır diye ben takılmadım yaklaşımı çok naif çok kibar güleryüzlü, doğumdan sonra mesela bebek emmiyor diye ebeler harici kendisi bile uğraştı gösterdi emzirmeyi, ben yine hamile olsam yine kendisine giderim

canimm cok gecmis olsun allah’im tekrarini gostermesin, saglikla sinanmayalim hicbirimiz. gercekten su an cok iyi anliyorum seni, benim oglan da biraz sarardi bugun, yarin kontrol var, bir de idrarinda turuncu leke var, bakalim ne diyecek doktor. benim dogumda cok dikisim oldu maalesef ama insan kendini unutuyor, yavrum iyi olsun diye paralaniyorsun resmen. bugunler de gececek elbet, tadini cikaracagimiz gunler gelecek insallah

İnşallah bir daha tekrarlamaz canım benim sağlıkla büyüt bebeğini

Kızlar bebekom 3600 gram olmuş 38+4üz tık yok doktor artık doğsa iyi olur kilo aldıkça doğum zorlaşır dedi korktum valla

Ya inşallah bı daha hastaneye yatmak olmaz Rabbim şifalar versin minnoşa

Kızlar bebekom 3600 gram olmuş 38+4üz tık yok doktor artık doğsa iyi olur kilo aldıkça doğum zorlaşır dedi korktum valla
canim oncelikle hic korkma bak burada bir suru kisiye ayni sey soylendi, bunlardan biri de benim. benim pelvis kemigim basik, bebegim de iri yapili, 40+3’e kadar bekleyip suni sanciyla dogum yaptim. allah’in hikmeti hastaneye gittigimde kendi sancim da baslamisti, suni sanci sureci hizlandirmis oldu sonuc olarak biraz zorlansam da, tamamen benim kemik yapimdan, 4 kilo bir minnosu dogurabildim. sen de yapabilirsin doktoruna guveniyorsan zaten super bir isbirligi ile saglikla kavusursun yavruna.

Devlet hastanesinde doğum yapacağım ebelere emanetim ama epidural de yaptıracağım inşallah kesimin yırtığımın çok olmasından biraz korkuyorum umarım çok tombiş biri olmaz :)

Kızlar dün gece 23.56’da kucağımda bir çiçek açtı Ben de elendim yarışmadan ve taze anneler kervanına katıldım Elhamdulillah
Hayırlı olsun canım gözün aydın nişanin ne zaman gelmişti fırsat bulunca doğum hikayeni de merak ediyoruz

Bende ondan korkuyorum ya benim bebeğim 1 hafta önce 37 de 3250 di 38+1 oldu 40 a kadar durursa nasıl doğuracağız ya
Jdjfjfjf 40ı görürse 4.5 kilo olur benim erkek kardeşim 4.5 kilo doğmuş hiç hoş değil bence yarın 8. Kattan 5 kere aşağı inip çıkıcam

Bende de tık yok adaçayı içiyorum şimdi bir haftadır merdivenlerde sürünüyorum, hurma yiyorum, ananas suyu içiyorum, egzersiz yapıyorum ay delirmek üzereyim. Gelmesin diye kendimizi yırttık şimdi gel diye yalvarıyorum, kemik ağrım çok artık ağrısına dayanamıyorum ama sancım yok 4cm de bekliyorum 6 haftadır ben de 38+4. Hadi bi avazda kurtulalım

Çömelerek halıları bile sildim yok olmayınca olmuyo demekki

Merhaba kızlar ben Allahın izniyle sezeryan doğum yaptım ama hala gaz çıkaramadım ve sancım olacak sanırım bu sebeple. Ne yapsam da bu gazdan kurtulsam bilen var mı acaba

Ben de tuşlara basmaya başladım aklımı çeliyosunuz bnm ya dursunlar kendileri gelir hafif baskı yapıyo aşağı tarafa sancı kramp gibi ağrım var akşamdan beri 38 yeni olduk
Sen dur daha benim ağrım çok ondan zorluyorum sancıya çevirse diye uğraşıyorum

Bir kere daha ağdaya gitmeyi planlamıştım ama doğurmam lazım korktum xjcjjdjf
Çömelerek halıları bile sildim yok olmayınca olmuyo demekki
Ben de tuşlara basmaya başladım aklımı çeliyosunuz bnm ya dursunlar kendileri gelir hafif baskı yapıyo aşağı tarafa sancı kramp gibi ağrım var akşamdan beri 38 yeni olduk
Bu ekip +ben aramizdan ilk kim ayrılıyor bakalım nişani gelen var mı? Gerçi Nişan gelmeden yada geldiğini farketmeden doğuran çok var. Benimde dün çok battı rahime doğru ama bebek asagida değil insin diye egzersizler yapıyorum squatta bekliyorum falan ama herhalde bir anda olacak şuan tik yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…