Yok kuşum iyidir bir şey yoktur tek tük hissedilir bizim haftalarda böyle böyle benim şahsen böyöe ilerleyen haftalarda daha net hissederiz inşallah korkmaYa dün biraz aktifti bugünde pek oynamayınca jelibon yedim birşeyler yedin yok ama sanki nefesimi şişirince az biraz hissettim
Ay inşallah aşkım erken haftalar evet ..Yok kuşum iyidir bir şey yoktur tek tük hissedilir bizim haftalarda böyle böyle benim şahsen böyöe ilerleyen haftalarda daha net hissederiz inşallah korkma
Elinizde dokununca hissetmezsiniz bu haftalarda. Önce hafif pır pır pıt pıt olur bağırsak hareketinden farklı anlarsınız muhakkak. Sonrasında karında seğirme gibi hafif sıçramalar olur. El aşaması daha sonra16. Haftanın sonundayim halen bebeğimin hareketlerini hissedemiyirum ne zaman hissederim acaba doktor bu ara olabilir dedi ama meraktan elim karnımda sürekli
Bebek hareketlerini hissetmiyorum ve bir an önce hissetmek istiyorumGüzel haftaler olduğu içindir hamile gibi hissetmemen. Ama bebek hareketleri diyorsan kişiden kişiye değişir. Ben 1 haftada 2 kere hissetmiştim gıdıklanma gibi bişey ama dünden beri sağdaki bebekte soldaki bebekte çok ses olursa beni gıdıklıyor gibi oluyor. Ama arkadaşım tek bebeğe hamile benden 2 haftada önde daha hissetmedi. Kişiden kişiye değişiyor
Bir sor canım ben sormadım bu hafta gittiğimde bende sorcam, ecz. söyledi bana da. Bişey öğrenirsen haber verir misinYok canım bir bilgim yarın sağlık ocağına gideceğim bir sorup danışayım doktoruma. Hem de kasım ayından bu yana kullanıyorum
Bende aynı soruyu sormuştum valla bir kaç saat önce bende 18+1 im hissetmiyorum henüz16. Haftanın sonundayim halen bebeğimin hareketlerini hissedemiyirum ne zaman hissederim acaba doktor bu ara olabilir dedi ama meraktan elim karnımda sürekli
Ben 19.haftadan itibaren hissetmeye başladım, ilk gebelik. Önce ilk günler atletimin altında böcek geziyormuş gibi hissettim sonra hafif pıt pıt gibi oldu ama dünle bugün baya dışardan hissettim sol kasığımda uzanırken, çok heyecanlandım16. Haftanın sonundayim halen bebeğimin hareketlerini hissedemiyirum ne zaman hissederim acaba doktor bu ara olabilir dedi ama meraktan elim karnımda sürekli
Elinle zaten hissedemezsin karnında karıncalanma pıt pıt balon patlaması gibi tuaf şeyler hissedersin en net 20/24 cü hafta o haftalara kadar hissetmeme normalmiş canım yani henüz erken .16. Haftanın sonundayim halen bebeğimin hareketlerini hissedemiyirum ne zaman hissederim acaba doktor bu ara olabilir dedi ama meraktan elim karnımda sürekli
Peki sürekli hissediyormuydun ? Dün bir iki kez hissettim bugün sanki hiç hissetmedim . Kafada kurmayım hemen diyorum ama okb var takarım şimdi .Ben 19.haftadan itibaren hissetmeye başladım, ilk gebelik. Önce ilk günler atletimin altında böcek geziyormuş gibi hissettim sonra hafif pıt pıt gibi oldu ama dünle bugün baya dışardan hissettim sol kasığımda uzanırken, çok heyecanlandım16larda falan ben de sıfır hissiyat vardı. 
Bende 20+1 im hala doğru düzgün sabit bişi yok tek tük oluyor yani dışardan bile değil tamKızlar bende hissetmedim 18. Haftama geldim hala kimildamiyor diye acile bile gittim ultrasonla bakıldı bebek gayet sağlıklı ultrasonda hareket etmesine rağmen hissetmiyorum hareketlerini yani bu çok normal birseymis bende çok korkmuştum. 19. Haftamdayim şuan.
Ya birde bende plasenta ön duvarda mesela . Böylemolanlarda geç hissediyormuş sordunmu ne dedi doktor plasenta konumu için ? Bebek neresine almış plasentayı ?Kızlar bende hissetmedim 18. Haftama geldim hala kimildamiyor diye acile bile gittim ultrasonla bakıldı bebek gayet sağlıklı ultrasonda hareket etmesine rağmen hissetmiyorum hareketlerini yani bu çok normal birseymis bende çok korkmuştum. 19. Haftamdayim şuan.
Peki hiç olmadığı gün oluyormu ? Ben dün sanki 2/3 kez hissettim bugün hissedemedim gibi ya . Sürekli kendimi dinliyorum daha kötü oldu . Şuan kafam tamamen orada . Randevumada biraz var 10 gün felanBende 20+1 im hala doğru düzgün sabit bişi yok tek tük oluyor yani dışardan bile değil tam
20-24.haftaya kadar normal hala yoksa doktora danışmak gerekiyor diye biliyorum
Evet öyle oluyor bazı gün hiç hissetmiyorum bende ilk 18 haftada 2 kere hissettim sonra bikaç gün hiç olmadı şimdi hergün birazcık minik minik hala tabi o şekilde hissediyorumPeki hiç olmadığı gün oluyormu ? Ben dün sanki 2/3 kez hissettim bugün hissedemedim gibi ya . Sürekli kendimi dinliyorum daha kötü oldu . Şuan kafam tamamen orada . Randevumada biraz var 10 gün felan
Varya kendi kendimi yedim sabahtan berri bugün kıpırdamıyor bu çocuk diye . Yüreğim ağzımda birde randevumada çok bir görseydim rahatlayacaktım ya bu öncekiler nasıl sabrediyormuş usg yok doktor yok . Ozaman her gün aktif hissetmemem normal değil mi ?Evet öyle oluyor bazı gün hiç hissetmiyorum bende ilk 18 haftada 2 kere hissettim sonra bikaç gün hiç olmadı şimdi hergün birazcık minik minik hala tabi o şekilde hissediyorum
Evet stres yapma daha iyi tabi ki normal ve her gebelik kendine özel sizin kaçıncı gebeliğinizVarya kendi kendimi yedim sabahtan berri bugün kıpırdamıyor bu çocuk diye . Yüreğim ağzımda birde randevumada çok bir görseydim rahatlayacaktım ya bu öncekiler nasıl sabrediyormuş usg yok doktor yok . Ozaman her gün aktif hissetmemem normal değil mi ?
İlk gebeliğim canım evet birde plasenta ön duvarda kızmın anlının üzerine almışEvet stres yapma daha iyi tabi ki normal ve her gebelik kendine özel sizin kaçıncı gebeliğiniz
İlkse zaten anca bu haftalarda yeni başlayacak ve hergün olmayacak zaman geçtikçe güçlenecek bebeklerimiz
Hayır sürekli hissetmiyordum hala da sürekli hissetmiyorum. Mesela cumartesi günü işyerinde tüm gün aynı şekilde elim karnımda gezdim sürekli oturup oturup kendimi dinledim hiç yoktu eşime dedim hatta bi gitsek mi hiç hissetmiyorum diye. Taa ertesi günün öğleninde hissettim bi daha. Yani sanırım bu haftalarda düzenli olmaması normal hala zayıf olduğu içinPeki sürekli hissediyormuydun ? Dün bir iki kez hissettim bugün sanki hiç hissetmedim . Kafada kurmayım hemen diyorum ama okb var takarım şimdi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?