Evet galiba normalHayır sürekli hissetmiyordum hala da sürekli hissetmiyorum. Mesela cumartesi günü işyerinde tüm gün aynı şekilde elim karnımda gezdim sürekli oturup oturup kendimi dinledim hiç yoktu eşime dedim hatta bi gitsek mi hiç hissetmiyorum diye. Taa ertesi günün öğleninde hissettim bi daha. Yani sanırım bu haftalarda düzenli olmaması normal hala zayıf olduğu için
Ön duvarda ise bi tık geç hissediliyor birde o varİlk gebeliğim canım evet birde plasenta ön duvarda kızmın anlının üzerine almış
Evet zaten yemi yeni hissetmeye başladım oda bugün hiç olmayınca endişelendimÖn duvarda ise bi tık geç hissediliyor birde o var
Ben sürekli vajinal alıyorum. Evet kahverengi benimki. Aktif değil ve çok küçük kanama alanı dedi ama maalesef 10 haftadır gelmeye devam ediyorMerhaba canım, benimde sürekli gelmeye devam ediyordu bir arkadaşım net bilgili perinatolojiden daha iyi alacağımı söyledi bende öylelikle gittim ve açıkçası iyi ki gitmişim, çünkü benim doktorum 3 haftadır progestanı ağızdan aldırıyordu, perinatoloji fitil olarak kullanmamı söyledi fitil olarak kullanmaya başladım neredeyse gelen lekeler de bitti. Ağızdan aldığım için karaciğerimde yağlanma başladı, şimdi onu düşürmeye çalışıyorum. Leken kahverengi mi?
Aynen öyle ne zaman bitti artık desem yeniden başlıyorÇok yoğundu arkadaşım çok üzülüyor insan. Bu ara hafifledi rengi değişti diyorum ama iyi demeye de gelmiyor. Gece sancılı kanamam oldu yine. Beklicez sabredip dinlenecez.
Çekmekte zorlanıyor gibi misiniz? Benimde bazen oluyor bide yürürken oluyor sanki iğne olmuşum da topallıyormuşum gibi ama bende bel fıtığıda var maalesef ki doktorum normal demişti16+2 haftadayım yatakta dönerken ayağımı çekerken bacak aramdaki kaslarda bir ağrı hissediyorum bu normal mi sizce
Aynısını yaşıyorum ve geçmedi yürümemi etkiliyor16+2 haftadayım yatakta dönerken ayağımı çekerken bacak aramdaki kaslarda bir ağrı hissediyorum bu normal mi sizce
Magnezyum içince geçebilir ağrılar doktorunuz yazar size söyleyinceAynısını yaşıyorum ve geçmedi yürümemi etkiliyorenfeksiyondan şüpheledim tahlil verdim ama değil sonuçlar güzel. Beni çok zorluyor bu durum.
Söyledim ama maalesef. Enfeksiyondur belki diye tek kullanımlık toz verdi. Kendim venatura magnezyum aldım başladım inşallah faydası olur. :)Magnezyum içince geçebilir ağrılar doktorunuz yazar size söyleyince
Tahlil etmededen mi verdi canımSöyledim ama maalesef. Enfeksiyondur belki diye tek kullanımlık toz verdi. Kendim venatura magnezyum aldım başladım inşallah faydası olur. :)
Canım ben bilmiyorum ama şöyle diyoKizlar ya benm gecmeyen mantarim icin vajinal dus verdi doktor birkac tane de fitil bir de travazol. Neyse brn vahibal dusu beceremedim hep dokuldu ya nasil uygulanio bilen var mi
Bana doktorum Ferrozinc verdiMerhabalar demir ilaci olarak fertamir kullaniyorum ama ishal yapti beni ve kullanamiyorum. Siz acaba hangi demir ilacini kullaniyorsunuz .
Ben gebelikten önce gebelik düşündüğüm için kullanmıştım c vitaminiyle birlikte vermişti doktorum ve değerlerimi müthiş yükseltti Allahın izniyle. Açıkçası ishal yapmadı beni ama her bünye farklı tabii. Keşke kullanabilsen çünkü gerçekten çok etkiliMerhabalar demir ilaci olarak fertamir kullaniyorum ama ishal yapti beni ve kullanamiyorum. Siz acaba hangi demir ilacini kullaniyorsunuz .
Maşallah canım sağlıklı olmanıza sevindimMerhaba kızlar, bugün kontrolüm vardı çok şükür yolunda gorunuyor herşey.Tam alınamayan kan ve idrar tahlilleri var o yüzden yarın da tahlil vermeye gidecegim.15+2 yiz ve Doktor yüzde 70 kız dedi.Ama emin değil .Oğlumda da başta kıza benziyor demisti başka bı doktorSağlıklı olsun hayırlı evlat olsun inş.
Ocean demir hapiMerhabalar demir ilaci olarak fertamir kullaniyorum ama ishal yapti beni ve kullanamiyorum. Siz acaba hangi demir ilacini kullaniyorsunuz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?