- 31 Ocak 2025
- 347
- 333
- 18
- 27
Ben 19.haftadan itibaren hissetmeye başladım, ilk gebelik. Önce ilk günler atletimin altında böcek geziyormuş gibi hissettim sonra hafif pıt pıt gibi oldu ama dünle bugün baya dışardan hissettim sol kasığımda uzanırken, çok heyecanlandım16. Haftanın sonundayim halen bebeğimin hareketlerini hissedemiyirum ne zaman hissederim acaba doktor bu ara olabilir dedi ama meraktan elim karnımda sürekli
Elinle zaten hissedemezsin karnında karıncalanma pıt pıt balon patlaması gibi tuaf şeyler hissedersin en net 20/24 cü hafta o haftalara kadar hissetmeme normalmiş canım yani henüz erken .16. Haftanın sonundayim halen bebeğimin hareketlerini hissedemiyirum ne zaman hissederim acaba doktor bu ara olabilir dedi ama meraktan elim karnımda sürekli
Peki sürekli hissediyormuydun ? Dün bir iki kez hissettim bugün sanki hiç hissetmedim . Kafada kurmayım hemen diyorum ama okb var takarım şimdi .Ben 19.haftadan itibaren hissetmeye başladım, ilk gebelik. Önce ilk günler atletimin altında böcek geziyormuş gibi hissettim sonra hafif pıt pıt gibi oldu ama dünle bugün baya dışardan hissettim sol kasığımda uzanırken, çok heyecanlandım16larda falan ben de sıfır hissiyat vardı.
Bende 20+1 im hala doğru düzgün sabit bişi yok tek tük oluyor yani dışardan bile değil tamKızlar bende hissetmedim 18. Haftama geldim hala kimildamiyor diye acile bile gittim ultrasonla bakıldı bebek gayet sağlıklı ultrasonda hareket etmesine rağmen hissetmiyorum hareketlerini yani bu çok normal birseymis bende çok korkmuştum. 19. Haftamdayim şuan.
Ya birde bende plasenta ön duvarda mesela . Böylemolanlarda geç hissediyormuş sordunmu ne dedi doktor plasenta konumu için ? Bebek neresine almış plasentayı ?Kızlar bende hissetmedim 18. Haftama geldim hala kimildamiyor diye acile bile gittim ultrasonla bakıldı bebek gayet sağlıklı ultrasonda hareket etmesine rağmen hissetmiyorum hareketlerini yani bu çok normal birseymis bende çok korkmuştum. 19. Haftamdayim şuan.
Peki hiç olmadığı gün oluyormu ? Ben dün sanki 2/3 kez hissettim bugün hissedemedim gibi ya . Sürekli kendimi dinliyorum daha kötü oldu . Şuan kafam tamamen orada . Randevumada biraz var 10 gün felanBende 20+1 im hala doğru düzgün sabit bişi yok tek tük oluyor yani dışardan bile değil tam
20-24.haftaya kadar normal hala yoksa doktora danışmak gerekiyor diye biliyorum
Evet öyle oluyor bazı gün hiç hissetmiyorum bende ilk 18 haftada 2 kere hissettim sonra bikaç gün hiç olmadı şimdi hergün birazcık minik minik hala tabi o şekilde hissediyorumPeki hiç olmadığı gün oluyormu ? Ben dün sanki 2/3 kez hissettim bugün hissedemedim gibi ya . Sürekli kendimi dinliyorum daha kötü oldu . Şuan kafam tamamen orada . Randevumada biraz var 10 gün felan
Varya kendi kendimi yedim sabahtan berri bugün kıpırdamıyor bu çocuk diye . Yüreğim ağzımda birde randevumada çok bir görseydim rahatlayacaktım ya bu öncekiler nasıl sabrediyormuş usg yok doktor yok . Ozaman her gün aktif hissetmemem normal değil mi ?Evet öyle oluyor bazı gün hiç hissetmiyorum bende ilk 18 haftada 2 kere hissettim sonra bikaç gün hiç olmadı şimdi hergün birazcık minik minik hala tabi o şekilde hissediyorum
Evet stres yapma daha iyi tabi ki normal ve her gebelik kendine özel sizin kaçıncı gebeliğinizVarya kendi kendimi yedim sabahtan berri bugün kıpırdamıyor bu çocuk diye . Yüreğim ağzımda birde randevumada çok bir görseydim rahatlayacaktım ya bu öncekiler nasıl sabrediyormuş usg yok doktor yok . Ozaman her gün aktif hissetmemem normal değil mi ?
İlk gebeliğim canım evet birde plasenta ön duvarda kızmın anlının üzerine almışEvet stres yapma daha iyi tabi ki normal ve her gebelik kendine özel sizin kaçıncı gebeliğiniz
İlkse zaten anca bu haftalarda yeni başlayacak ve hergün olmayacak zaman geçtikçe güçlenecek bebeklerimiz
Hayır sürekli hissetmiyordum hala da sürekli hissetmiyorum. Mesela cumartesi günü işyerinde tüm gün aynı şekilde elim karnımda gezdim sürekli oturup oturup kendimi dinledim hiç yoktu eşime dedim hatta bi gitsek mi hiç hissetmiyorum diye. Taa ertesi günün öğleninde hissettim bi daha. Yani sanırım bu haftalarda düzenli olmaması normal hala zayıf olduğu içinPeki sürekli hissediyormuydun ? Dün bir iki kez hissettim bugün sanki hiç hissetmedim . Kafada kurmayım hemen diyorum ama okb var takarım şimdi .
Evet galiba normalHayır sürekli hissetmiyordum hala da sürekli hissetmiyorum. Mesela cumartesi günü işyerinde tüm gün aynı şekilde elim karnımda gezdim sürekli oturup oturup kendimi dinledim hiç yoktu eşime dedim hatta bi gitsek mi hiç hissetmiyorum diye. Taa ertesi günün öğleninde hissettim bi daha. Yani sanırım bu haftalarda düzenli olmaması normal hala zayıf olduğu için
Ön duvarda ise bi tık geç hissediliyor birde o varİlk gebeliğim canım evet birde plasenta ön duvarda kızmın anlının üzerine almış
Evet zaten yemi yeni hissetmeye başladım oda bugün hiç olmayınca endişelendimÖn duvarda ise bi tık geç hissediliyor birde o var
Ben sürekli vajinal alıyorum. Evet kahverengi benimki. Aktif değil ve çok küçük kanama alanı dedi ama maalesef 10 haftadır gelmeye devam ediyorMerhaba canım, benimde sürekli gelmeye devam ediyordu bir arkadaşım net bilgili perinatolojiden daha iyi alacağımı söyledi bende öylelikle gittim ve açıkçası iyi ki gitmişim, çünkü benim doktorum 3 haftadır progestanı ağızdan aldırıyordu, perinatoloji fitil olarak kullanmamı söyledi fitil olarak kullanmaya başladım neredeyse gelen lekeler de bitti. Ağızdan aldığım için karaciğerimde yağlanma başladı, şimdi onu düşürmeye çalışıyorum. Leken kahverengi mi?
Aynen öyle ne zaman bitti artık desem yeniden başlıyorÇok yoğundu arkadaşım çok üzülüyor insan. Bu ara hafifledi rengi değişti diyorum ama iyi demeye de gelmiyor. Gece sancılı kanamam oldu yine. Beklicez sabredip dinlenecez.
Çekmekte zorlanıyor gibi misiniz? Benimde bazen oluyor bide yürürken oluyor sanki iğne olmuşum da topallıyormuşum gibi ama bende bel fıtığıda var maalesef ki doktorum normal demişti16+2 haftadayım yatakta dönerken ayağımı çekerken bacak aramdaki kaslarda bir ağrı hissediyorum bu normal mi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?