Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
16+2 haftadayım yatakta dönerken ayağımı çekerken bacak aramdaki kaslarda bir ağrı hissediyorum bu normal mi sizce
Aynısını yaşıyorum ve geçmedi yürümemi etkiliyor enfeksiyondan şüpheledim tahlil verdim ama değil sonuçlar güzel. Beni çok zorluyor bu durum.

Kizlar ya benm gecmeyen mantarim icin vajinal dus verdi doktor birkac tane de fitil bir de travazol. Neyse brn vahibal dusu beceremedim hep dokuldu ya nasil uygulanio bilen var mi

Kizlar ya benm gecmeyen mantarim icin vajinal dus verdi doktor birkac tane de fitil bir de travazol. Neyse brn vahibal dusu beceremedim hep dokuldu ya nasil uygulanio bilen var mi
Canım ben bilmiyorum ama şöyle diyo

Eklentiler

• Screenshot_2025-05-12-11-31-37-823_com.openai.chatgpt.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 37
Merhabalar demir ilaci olarak fertamir kullaniyorum ama ishal yapti beni ve kullanamiyorum. Siz acaba hangi demir ilacini kullaniyorsunuz .

Merhabalar demir ilaci olarak fertamir kullaniyorum ama ishal yapti beni ve kullanamiyorum. Siz acaba hangi demir ilacini kullaniyorsunuz .
Ben gebelikten önce gebelik düşündüğüm için kullanmıştım c vitaminiyle birlikte vermişti doktorum ve değerlerimi müthiş yükseltti Allahın izniyle. Açıkçası ishal yapmadı beni ama her bünye farklı tabii. Keşke kullanabilsen çünkü gerçekten çok etkili

Merhaba kızlar, bugün kontrolüm vardı çok şükür yolunda gorunuyor herşey.Tam alınamayan kan ve idrar tahlilleri var o yüzden yarın da tahlil vermeye gidecegim.15+2 yiz ve Doktor yüzde 70 kız dedi.Ama emin değil .Oğlumda da başta kıza benziyor demisti başka bı doktorSağlıklı olsun hayırlı evlat olsun inş.

Maşallah canım sağlıklı olmanıza sevindim

Tahlil etmededen mi verdi canım
Verdim tahlilleri enfeksiyon görünmüyo dedi. Yine de tek kullanımlık verdi. çünkü wc sıkışınca ağrı artıyo. Ama geçmedi 4 haftadır bu durumdayım. Evin içinde mutfak yatak odası anca gidip geliyorm. Bulantım yeni yeni geçiyoken şimdi de bu ağrıyı çekiyorum yoruldumm

Kızlar ben doktorları en ufak şeyde ilaç verenleri anlamıyorum. Ben kum döküyorum böbrek enfeksiyonum var hafif ama ağrısı çok. Doktorum az olduğu için vermiyor ilaca karşı değil ama olumluda değil. Ben vereceğim noktayı biliyorum diyor. Mesela enfeksiyon kötü diyor ama bu durumda ilaca hiç gerek yok. Sadece çok ağrın olursa gel sana serum yaparım diyor. Sizde iyice araştırın biraz enfeksiyon varsa hemen antibiyotik kullanmayın bence

Yarın eşim 2 haftalık göreve gidiyor babam dayanamadı bilet almış geliyor yarın tek kalmayacağım için şanslıyım. Araba sürmem yasak aniden böbreğim ağırıyor araç başında olmasın dedi doktorum babam da ondan geliyor beni hastaneye götürüp getirmek için

Remen panik atak geçiriyorum kızlar bundan 3 gün önce sanki net şekilde bebeği hissediyordum şu 3 gündür yok kafayı taktım sürekli aklım orada haftaya çarşamba randevum var . 17+3 plasenta önde aceba konumu değişti de hissedemiyorum yada deliriyorummu yada o hissettiklerim neden kayboldu

Sen öyle yaptıkça o da stres oluyor canım. Sürekli uyuyorlar ki zaten. Bak çıkar bi aklından evhamını bırak nasıl haber veriyor zaten. Bir de haftan da erken henüz hiç duymayan oluyor o haftada. Duysan da bu kadar ara normal. Ama için rahat etmeyecekse de erken git dr a.

Tahlilde çıkardı enfeksiyondan olsa kas agrısı da olabilir canım kötü düşünme bişey olsa doktor anlardı muanede

Benim gebeliğim doktorumun hemşiresiyle görüştüm bugün ilaç yazdırmak için hareket konusunuda sordum bu haftalarda hissedersin ama bebek hala küçük olduğu için devamlı hissedemezsin endişelenme dedi. Sizde endişelenmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…