Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    193
Bendede oluyor ama bende hemoroid vardi gebelik öncesinde afedersin meme gibi çiktinti var o alan zonkluyor bazen sanirim baski yaptikça oluyor bebekler buyudukçe gebeliktl de hemoroid cikabiliyor diye biliyorum ama ileriki haftalarda cikar herlde ciksa bile tam bilgim yok yanliş yonlendirmeyim seni
Kızlar bişey sormak istiyorum ya 20.haftaya yaklaştım ve son 3 4 gündür makatımda bir baskıyla beraber ağrı hissediyorum ama bazen oluyor bazen geçiyor anlamadım var mı böyle bişey yaşayan ?

Demekki hepimiz aynıyız bunultrasonlara giderken yüreğimiz ağzımızda . Öncekiler hiç korku endişe bilmezmiş biz doktorun önünde korka korka bekliyoruz cidden
Annelerimiz Nene hatun gibi seyit onbaşi gibiymiş çuvallar tasimişlar tarlada çalişmişlar ama bende azcik iş yapiyim desem evde hemen agri sizi Yuregim ağzima geliyor bisey oldu diye randevuda beklerken içim içimi yiyor heyecandan

He valla ya dalga geçiyolar resmen bizle sıpalar Almanyadayım kuzum ne randevu alabiliyom ne acile gidebiliyom acile gidince sıra bekle bakariz diyip saatlerce bekle sonra da bakan olmasın Ahh şu zaman geçse sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alsak

İlk gebelik canım evet .. ama sanki 2/3 gün bent hissettim 2 gündür hissedemiyorum gibi olunca panik oldum .. yani durdu o hissiyat gitti o yüzden gerildim . Ama haklısın daha küçükler birde bende plasenta Ön duvarda dediler zaten ..

Bende sürekli koşturmadayım aslında ona bağlı olabilirmi bilmiyorum .. umarım kızım uslu uslu uyuyordur artık net tekmeler hissetmek istiyor insan canım ya .. ultrasonlar zaten uzun sürede oluyor 4 hafta arayla bari tekmelesinlerdr artık bir oh çekelim

Geçen ben enfeksiyon dolayısıyla gittim acile kadın doğuma yönlendirdi . Oradaki doktorunda canımı sıkılıyordu ne benim kızı 15 dakika ne gösterdi yüzünü ellerini renklendirip babasına baktırdı ama şuan gitmek için sebebim yok 2 hafta oldu gideli birde gitsem yine kovarlar bu kez

Aynı konuyu dün konuştuk varya tarlada bostanda sırtlarında yüklerle çalışmış doğurmuşlar babaaanemler ,anneannemler bizde biraz iş yapalım otururken bel tıkır tıkır ses yapsın

16+2 haftadayım yatakta dönerken ayağımı çekerken bacak aramdaki kaslarda bir ağrı hissediyorum bu normal mi sizce
Çekmekte zorlanıyor gibi misiniz? Benimde bazen oluyor bide yürürken oluyor sanki iğne olmuşum da topallıyormuşum gibi ama bende bel fıtığıda var maalesef ki doktorum normal demişti
iğne batması değilde böyle baskı oluşuyormuş gibi oluyor biraz fazla yürüdüğümde akşamında oluşuyor. Sabah uyandığımda geçiyor

Bende koşturma yok sürekli yatış ona rağmen düşündüğün gibi değil çok takma bence bebeğini düşünüyorsan

Bizde ayni yoldan geciyoruz o yuzden anliyorum seni. Kalp atisiydi yok 12.haftayi dolsun yok hissettinmi hissetmedin mi insani mahvediyor. O yuzden anin tadini cikar benim 2.gebelik o yuzden rahat ol diyorum baska sikintilar yoksa tabi. Hic stres yapma 20.haftalar 30.haftalarda tekmelerden mahvolacagiz . Buda neymis bole diye insallah hayirlisiyla saglikla zamaninda kucaklarimiza alalim evlatlarimizi

Canım Yolk saçı ilk ne zaman gördün kaçıncı haftandaydın

Yavrum zaten gitsende acilde anlamıyolar valla bak en son acile 2,3 hafta once gitmistim bana dedi ki bebeğin 9 santim hersey yolunda sabah kendi doktoruma gidiyorum bebeğim 17 santim anlamiyolar ne ölcum yapmasını biliyolar uğraşmak dahi istemiyolar en iyisi kendi doktorun sıkma canını Rabbim buyuk bebişlerimiz.iyi benim paşa az once duş aldım uzandım 1,2 tepik attı şukur cok kucuk onlar daha onların her hareketini hisedemeyiz doktorum da demişti daha sert hareketleri hisedersin anca 26,27 haftalarda daha fazla hareketlerni hisedersin diye ama işte Annelik duygusu

O konuda haklısın insanın içi rahat etmiyor valla arada ben burdaym diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…