Kızlar bişey sormak istiyorum ya 20.haftaya yaklaştım ve son 3 4 gündür makatımda bir baskıyla beraber ağrı hissediyorum ama bazen oluyor bazen geçiyor anlamadım var mı böyle bişey yaşayan ?
Annelerimiz Nene hatun gibi seyit onbaşi gibiymiş çuvallar tasimişlar tarlada çalişmişlar ama bende azcik iş yapiyim desem evde hemen agri sizi Yuregim ağzima geliyor bisey oldu diye randevuda beklerken içim içimi yiyor heyecandanDemekki hepimiz aynıyız bunultrasonlara giderken yüreğimiz ağzımızda . Öncekiler hiç korku endişe bilmezmiş biz doktorun önünde korka korka bekliyoruz cidden
He valla ya dalga geçiyolar resmen bizle sıpalarNapıyor bu bebekler biraz oynayıp geri şimdi bekle bakalım stresle diye içlerinden vize gülüyorlarmış anlamıyorumki aşkım sende almanyadasın dimi hayır ha deyince doktorada gidemiyoruz. Benim randevu ta haftaya.
İlk gebelik canım evet .. ama sanki 2/3 gün bent hissettim 2 gündür hissedemiyorum gibi olunca panik oldum .. yani durdu o hissiyat gitti o yüzden gerildim . Ama haklısın daha küçükler birde bende plasenta Ön duvarda dediler zaten ..Sakin panik olmayin. Heleki ilk gebelikse gec hissetmeniz normaldir. Karin ici genistir bebek daha kucuk. Egerki allah korusun kramplariniz varsa, kanamaniz varsa sikinti olur. Bence hic bos yere stres yapmayin bebekte etkilenmesin. 20.haftalarda daha bariz birsekilde hissedecegiz.
Bende sürekli koşturmadayım aslında ona bağlı olabilirmi bilmiyorum .. umarım kızım uslu uslu uyuyordurGeçen haftan bende yaşadım aynı durumu cok yorgundum 2 3 gün üst üste hissetmedim hiç hatta doktor randevum vardı aynı gün bebek gayet iyiydi uyuyordu dinlenince oda hareketlendi
Sen gönlünü ferah tut bu haftalarda her gün hissedemeyz zaten
Geçen ben enfeksiyon dolayısıyla gittim acile kadın doğuma yönlendirdi . Oradaki doktorunda canımı sıkılıyordu ne benim kızı 15 dakika ne gösterdi yüzünü ellerini renklendirip babasına baktırdıHe valla ya dalga geçiyolar resmen bizle sıpalarAlmanyadayım kuzum ne randevu alabiliyom ne acile gidebiliyom acile gidince sıra bekle bakariz diyip saatlerce bekle sonra da bakan olmasın Ahh şu zaman geçse sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alsak
Aynı konuyu dün konuştuk varya tarlada bostanda sırtlarında yüklerle çalışmış doğurmuşlar babaaanemler ,anneannemler bizde biraz iş yapalım otururken bel tıkır tıkır ses yapsınAnnelerimiz Nene hatun gibi seyit onbaşi gibiymiş çuvallar tasimişlar tarlada çalişmişlar ama bende azcik iş yapiyim desem evde hemen agri sizi Yuregim ağzima geliyor bisey oldu diye randevuda beklerken içim içimi yiyor heyecandan
iğne batması değilde böyle baskı oluşuyormuş gibi oluyor biraz fazla yürüdüğümde akşamında oluşuyor. Sabah uyandığımda geçiyorÇekmekte zorlanıyor gibi misiniz? Benimde bazen oluyor bide yürürken oluyor sanki iğne olmuşum da topallıyormuşum gibi ama bende bel fıtığıda var maalesef ki doktorum normal demişti
Bende koşturma yok sürekli yatış ona rağmen düşündüğün gibi değil çok takma bence bebeğini düşünüyorsanBende sürekli koşturmadayım aslında ona bağlı olabilirmi bilmiyorum .. umarım kızım uslu uslu uyuyordurartık net tekmeler hissetmek istiyor insan canım ya .. ultrasonlar zaten uzun sürede oluyor 4 hafta arayla bari tekmelesinlerdr artık bir oh çekelim
Bizde ayni yoldan geciyoruz o yuzden anliyorum seni. Kalp atisiydi yok 12.haftayi dolsun yok hissettinmi hissetmedin mi insani mahvediyor. O yuzden anin tadini cikar benim 2.gebelik o yuzden rahat ol diyorum baska sikintilar yoksa tabi. Hic stres yapma 20.haftalar 30.haftalarda tekmelerden mahvolacagiz . Buda neymis bole diyeİlk gebelik canım evet .. ama sanki 2/3 gün bent hissettim 2 gündür hissedemiyorum gibi olunca panik oldum .. yani durdu o hissiyat gitti o yüzden gerildim . Ama haklısın daha küçükler birde bende plasenta Ön duvarda dediler zaten ..
Canım Yolk saçı ilk ne zaman gördün kaçıncı haftandaydınYolk sacı genelde kese 10-12 mm civarında gözükür bende 5+1 de 7 mm ama yolk sacı yok dedi doktor bugün 6+2 oldum bugün bebek yada yolk sacını gorme umudum var.
Dediğin gibi belirtiler çok saçma bir şekilde bende de yok oluyo iştahsızlık haricinde çok bi belirtim yok. Hatta boş gebelikden şüphelenen bir sürü kadın var burda çoğu boşuna evham yaptılar. Kanama olmadıkça hiç korkma. Haftasi da genelde yanılma payı oluyor geç döllenme olduğu için.
Yavrum zaten gitsende acilde anlamıyolar valla bak en son acile 2,3 hafta once gitmistim bana dedi ki bebeğin 9 santim hersey yolundaGeçen ben enfeksiyon dolayısıyla gittim acile kadın doğuma yönlendirdi . Oradaki doktorunda canımı sıkılıyordu ne benim kızı 15 dakika ne gösterdi yüzünü ellerini renklendirip babasına baktırdıama şuan gitmek için sebebim yok 2 hafta oldu gideli birde gitsem yine kovarlar bu kez
O konuda haklısın insanın içi rahat etmiyor valla arada ben burdaym diyecekBende sürekli koşturmadayım aslında ona bağlı olabilirmi bilmiyorum .. umarım kızım uslu uslu uyuyordurartık net tekmeler hissetmek istiyor insan canım ya .. ultrasonlar zaten uzun sürede oluyor 4 hafta arayla bari tekmelesinlerdr artık bir oh çekelim
Beniiimm adımı değiştirdim ikizim var sanıp ikiz annesi olmuştu adım da ikizim yok diye süresi dolduğu için değiştirdim benimikizannesini göremedim iyidir inşallah nickinide hatırlayamadım ya
Nasılsın daha iyisindir inşallahBeniiimm adımı değiştirdim ikizim var sanıp ikiz annesi olmuştu adım da ikizim yok diye süresi dolduğu için değiştirdim benim
E Eylulde_gel
İyi diyelim iyi olalım ne olsun. Hareketsiz evde boool kramplı, bol akıntılı aman ayağa kalkma sözleri ve kimsesiz yatıyorumNasılsın daha iyisindir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?