Olsun olsun geçsin de, bir haftalık mı bu yıkama jeli kullanım süresi?Cok zor ya. O zamn ben fazla kullandm insallh sknti olmaz. Sekilden sekile giriyorsn ne sacma bisi
Cnm ben 19. Haftamdaym. 2 gun once kontrolum vardi muayeneden once doktora dedm ben de bebek yok kesin kalbi durdu. Tik yok. Bir iki gaz hareketi gibi hissettm sonra yok hic yani. Neyse ultrasyona girdk nasil hareketli. Yani hic oyle dusunme gayet guzel hareket ediyorlar ama bizm hissetmemiz icin erken demek ki. Zaten olumsuz bisi olsa mutlaka bir farklilik anlardikRemen panik atak geçiriyorum kızlar bundan 3 gün önce sanki net şekilde bebeği hissediyordum şu 3 gündür yok kafayı taktım sürekli aklım orada haftaya çarşamba randevum var . 17+3 plasenta önde aceba konumu değişti de hissedemiyorum yada deliriyorummu yada o hissettiklerim neden kayboldu
Icinde iki sise var. 3 gun arayla kullanilacak. Ben sonradan yikamadim ustune uyudmOlsun olsun geçsin de, bir haftalık mı bu yıkama jeli kullanım süresi?
Icinde iki sise var. 3 gun arayla kullanilacak. Ben sonradan yikamadim ustune uyudmo
Aynısını taşıyorum tuaf bir şey . Ama ikinci trimesterde çok yaşayan kişi varmış . Bir videoda görmüştümKızlar bişey sormak istiyorum ya 20.haftaya yaklaştım ve son 3 4 gündür makatımda bir baskıyla beraber ağrı hissediyorum ama bazen oluyor bazen geçiyor anlamadım var mı böyle bişey yaşayan ?
Adam haklıGaliba geçmiyoreşim hamile kaldığında herşey bitecek sandım ama yok 2 katı artışı bekle kalp atışıydı düşük tehdidiydi baya zor bir süreçmiş diyor
Ay inanılmaz rahatsız edici. Yeni güncelleme bu demek ki, idare edicez napalım canları sağolsunAynısını taşıyorum tuaf bir şey . Ama ikinci trimesterde çok yaşayan kişi varmış . Bir videoda görmüştüm
Umarım öyledir canım artık kendini günde 2/3 kez hissettirse çok iyi olur rahatlarımCnm ben 19. Haftamdaym. 2 gun once kontrolum vardi muayeneden once doktora dedm ben de bebek yok kesin kalbi durdu. Tik yok. Bir iki gaz hareketi gibi hissettm sonra yok hic yani. Neyse ultrasyona girdk nasil hareketli. Yani hic oyle dusunme gayet guzel hareket ediyorlar ama bizm hissetmemiz icin erken demek ki. Zaten olumsuz bisi olsa mutlaka bir farklilik anlardik
Evet canım yaşayan varmış tuaf bir baskı ağrılı sanki anlık birşeyAy inanılmaz rahatsız edici. Yeni güncelleme bu demek ki, idare edicez napalım canları sağolsun
Çok gaz ağrısı o. Oğlumun gebeliğinde çok olurdu.Oturtmuyo demi kramp gibi. Üşütmüşündür muhtemelen.Kızlar bişey sormak istiyorum ya 20.haftaya yaklaştım ve son 3 4 gündür makatımda bir baskıyla beraber ağrı hissediyorum ama bazen oluyor bazen geçiyor anlamadım var mı böyle bişey yaşayan ?
Bende de oluyor son 2-3 haftadır Rahim büyüdüğü için oluyormuş bebeklerimiz artık ortalama 20 cm civarıKızlar bişey sormak istiyorum ya 20.haftaya yaklaştım ve son 3 4 gündür makatımda bir baskıyla beraber ağrı hissediyorum ama bazen oluyor bazen geçiyor anlamadım var mı böyle bişey yaşayan ?
Sağol şekerimMaşallah canım sağlıklı olmanıza sevindim
Panik yapma desemde yapılıyor cnm ama bu kadar kendini strese sokma.Ben de çok sakinimdir ama doktora randevuya giderken acaba yasiyor mu diyerek gidiyorumRemen panik atak geçiriyorum kızlar bundan 3 gün önce sanki net şekilde bebeği hissediyordum şu 3 gündür yok kafayı taktım sürekli aklım orada haftaya çarşamba randevum var . 17+3 plasenta önde aceba konumu değişti de hissedemiyorum yada deliriyorummu yada o hissettiklerim neden kayboldu
Demekki hepimiz aynıyız bunultrasonlara giderken yüreğimiz ağzımızda . Öncekiler hiç korku endişe bilmezmiş biz doktorun önünde korka korka bekliyoruz ciddenSağol şekerim
Panik yapma desemde yapılıyor cnm ama bu kadar kendini strese sokma.Ben de çok sakinimdir ama doktora randevuya giderken acaba yasiyor mu diyerek gidiyorum
Her gün dua ediyorum sağlıkla huzurla kucağımıza alalım diye bide enerjiye de inanıyorum olumlu ve pozitif düşünüyorum hep aldığımız birkaç parça kıyafeti seviyorumAdam haklısonrasındada devam ediyor nipt testi yok 2li 3lü 4lü taramalar ,yok detaylısı amann bitmiyormuş bende hamile kalınca bitiyor sanıyordum
Hic sorma valla bende senin gibi bebeğimi 15 haftada hisetmeye başladım 2,3 gun oncesine kadar cok guzel hisediyodum bi kac gundur hisedemiyorum ne yaptiysam hisedemedim 20 haftalık olduk cok korkuyorum ama benim de 1 hafta once doktor randevum vardi doktor cok hareketli ama kucuk ondan fazla hisedemiyosum dedi ama ben yinede korkuyorumRemen panik atak geçiriyorum kızlar bundan 3 gün önce sanki net şekilde bebeği hissediyordum şu 3 gündür yok kafayı taktım sürekli aklım orada haftaya çarşamba randevum var . 17+3 plasenta önde aceba konumu değişti de hissedemiyorum yada deliriyorummu yada o hissettiklerim neden kayboldu
Bunu ben de düşündüm ama sonra dedim ki rahip popomuzu da etkilemiyordur artıkBende de oluyor son 2-3 haftadır Rahim büyüdüğü için oluyormuş bebeklerimiz artık ortalama 20 cm civarı
Napıyor bu bebekler biraz oynayıp geri şimdi bekle bakalım stresle diye içlerinden vize gülüyorlarmış anlamıyorumki aşkım sende almanyadasın dimi hayır ha deyince doktorada gidemiyoruz. Benim randevu ta haftaya.Hic sorma valla bende senin gibi bebeğimi 15 haftada hisetmeye başladım 2,3 gun oncesine kadar cok guzel hisediyodum bi kac gundur hisedemiyorum ne yaptiysam hisedemedim 20 haftalık olduk cok korkuyorum ama benim de 1 hafta once doktor randevum vardi doktor cok hareketli ama kucuk ondan fazla hisedemiyosum dedi ama ben yinede korkuyorum
Sakin panik olmayin. Heleki ilk gebelikse gec hissetmeniz normaldir. Karin ici genistir bebek daha kucuk. Egerki allah korusun kramplariniz varsa, kanamaniz varsa sikinti olur. Bence hic bos yere stres yapmayin bebekte etkilenmesin. 20.haftalarda daha bariz birsekilde hissedecegiz.Remen panik atak geçiriyorum kızlar bundan 3 gün önce sanki net şekilde bebeği hissediyordum şu 3 gündür yok kafayı taktım sürekli aklım orada haftaya çarşamba randevum var . 17+3 plasenta önde aceba konumu değişti de hissedemiyorum yada deliriyorummu yada o hissettiklerim neden kayboldu
Geçen haftan bende yaşadım aynı durumu cok yorgundum 2 3 gün üst üste hissetmedim hiç hatta doktor randevum vardı aynı gün bebek gayet iyiydi uyuyordu dinlenince oda hareketlendiRemen panik atak geçiriyorum kızlar bundan 3 gün önce sanki net şekilde bebeği hissediyordum şu 3 gündür yok kafayı taktım sürekli aklım orada haftaya çarşamba randevum var . 17+3 plasenta önde aceba konumu değişti de hissedemiyorum yada deliriyorummu yada o hissettiklerim neden kayboldu
Bende bi kac gundur hissetmiyorum canim bi iki kez filan karinca gezer gibi hissetmiştim benim oğluşunda plasanta ôndeydi hatta kafa asagi duruyor dedi doktor bende arada niye hissetmyrm diyorum ama arastrdm 18-19 haftalarda bebekler cok uyuyormus gelisimi acisindan normal yani belkide biz uykudayken uyanik oluyorlardrYa aşkım işte o pıt pıtları hissetmiyorum yada okadar odaklandımki hissetmiyorum diye hissetsemde hissedemiyorum anlamadım ayy 4 hafta çok uzunmuş ya bbu ney böyle zaman geçmedi şu bebeyi bir görseydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?