Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    193
Cnm ben 19. Haftamdaym. 2 gun once kontrolum vardi muayeneden once doktora dedm ben de bebek yok kesin kalbi durdu. Tik yok. Bir iki gaz hareketi gibi hissettm sonra yok hic yani. Neyse ultrasyona girdk nasil hareketli. Yani hic oyle dusunme gayet guzel hareket ediyorlar ama bizm hissetmemiz icin erken demek ki. Zaten olumsuz bisi olsa mutlaka bir farklilik anlardik

Kızlar bişey sormak istiyorum ya 20.haftaya yaklaştım ve son 3 4 gündür makatımda bir baskıyla beraber ağrı hissediyorum ama bazen oluyor bazen geçiyor anlamadım var mı böyle bişey yaşayan ?
Aynısını taşıyorum tuaf bir şey . Ama ikinci trimesterde çok yaşayan kişi varmış . Bir videoda görmüştüm

Galiba geçmiyor eşim hamile kaldığında herşey bitecek sandım ama yok 2 katı artışı bekle kalp atışıydı düşük tehdidiydi baya zor bir süreçmiş diyor
Adam haklı sonrasındada devam ediyor nipt testi yok 2li 3lü 4lü taramalar ,yok detaylısı amann bitmiyormuş bende hamile kalınca bitiyor sanıyordum

Umarım öyledir canım artık kendini günde 2/3 kez hissettirse çok iyi olur rahatlarım

Kızlar bişey sormak istiyorum ya 20.haftaya yaklaştım ve son 3 4 gündür makatımda bir baskıyla beraber ağrı hissediyorum ama bazen oluyor bazen geçiyor anlamadım var mı böyle bişey yaşayan ?
Çok gaz ağrısı o. Oğlumun gebeliğinde çok olurdu.Oturtmuyo demi kramp gibi. Üşütmüşündür muhtemelen.

Bende de oluyor son 2-3 haftadır Rahim büyüdüğü için oluyormuş bebeklerimiz artık ortalama 20 cm civarı

Maşallah canım sağlıklı olmanıza sevindim
Sağol şekerim
Panik yapma desemde yapılıyor cnm ama bu kadar kendini strese sokma.Ben de çok sakinimdir ama doktora randevuya giderken acaba yasiyor mu diyerek gidiyorum

Sağol şekerim

Panik yapma desemde yapılıyor cnm ama bu kadar kendini strese sokma.Ben de çok sakinimdir ama doktora randevuya giderken acaba yasiyor mu diyerek gidiyorum
Demekki hepimiz aynıyız bunultrasonlara giderken yüreğimiz ağzımızda . Öncekiler hiç korku endişe bilmezmiş biz doktorun önünde korka korka bekliyoruz cidden

Adam haklı sonrasındada devam ediyor nipt testi yok 2li 3lü 4lü taramalar ,yok detaylısı amann bitmiyormuş bende hamile kalınca bitiyor sanıyordum
Her gün dua ediyorum sağlıkla huzurla kucağımıza alalım diye bide enerjiye de inanıyorum olumlu ve pozitif düşünüyorum hep aldığımız birkaç parça kıyafeti seviyorum

Hic sorma valla bende senin gibi bebeğimi 15 haftada hisetmeye başladım 2,3 gun oncesine kadar cok guzel hisediyodum bi kac gundur hisedemiyorum ne yaptiysam hisedemedim 20 haftalık olduk cok korkuyorum ama benim de 1 hafta once doktor randevum vardi doktor cok hareketli ama kucuk ondan fazla hisedemiyosum dedi ama ben yinede korkuyorum

Son düzenleme:
Napıyor bu bebekler biraz oynayıp geri şimdi bekle bakalım stresle diye içlerinden vize gülüyorlarmış anlamıyorumki aşkım sende almanyadasın dimi hayır ha deyince doktorada gidemiyoruz. Benim randevu ta haftaya.

Sakin panik olmayin. Heleki ilk gebelikse gec hissetmeniz normaldir. Karin ici genistir bebek daha kucuk. Egerki allah korusun kramplariniz varsa, kanamaniz varsa sikinti olur. Bence hic bos yere stres yapmayin bebekte etkilenmesin. 20.haftalarda daha bariz birsekilde hissedecegiz.

Geçen haftan bende yaşadım aynı durumu cok yorgundum 2 3 gün üst üste hissetmedim hiç hatta doktor randevum vardı aynı gün bebek gayet iyiydi uyuyordu dinlenince oda hareketlendi
Sen gönlünü ferah tut bu haftalarda her gün hissedemeyz zaten

Ya aşkım işte o pıt pıtları hissetmiyorum yada okadar odaklandımki hissetmiyorum diye hissetsemde hissedemiyorum anlamadım ayy 4 hafta çok uzunmuş ya bbu ney böyle zaman geçmedi şu bebeyi bir görseydim
Bende bi kac gundur hissetmiyorum canim bi iki kez filan karinca gezer gibi hissetmiştim benim oğluşunda plasanta ôndeydi hatta kafa asagi duruyor dedi doktor bende arada niye hissetmyrm diyorum ama arastrdm 18-19 haftalarda bebekler cok uyuyormus gelisimi acisindan normal yani belkide biz uykudayken uyanik oluyorlardr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…