- 5 Şubat 2025
- 328
- 392
- 18
- 36
sidefer kullaniyorum ben, cok mide bulantisi yasadigim icin ilk donemlerde doktor ozellikle bunu verdi, cok sukur herhangi bir yan etkiyle karsilasmadim.Merhabalar demir ilaci olarak fertamir kullaniyorum ama ishal yapti beni ve kullanamiyorum. Siz acaba hangi demir ilacini kullaniyorsunuz .
Bende bugün feci sol ayak ağrısı çekiyorum sürekli eşime masaj yap diyorum ya. Bende dünden beri gıdıklanma hissetmiyorum bebeklerin olduğu yerde ama normalmiş. Düzenli 3 saatte bir hareketi 24. Haftadan sonra hissedermişizYa ben 20haftalıgım ama hareket cok hissetmiyorum bide ikiz huylandım bak sımdı. Bugunden berıde sol bacagıma vuran yurutmeyen bir agrı vardı bıraz hafıfledı o şükür. sola yatınca hareket hıssetmek gerekmezmı hissetmiyorum ben anlamadım. of canım sıkıldı bak sımdı
ben de 20 haftalik oldum bugun ama sadece bir kere ciddi ciddi hissettim, ilk hamileligim, doktorlarin da soyledigi normal oldugu yonunde. o nedenle endise etmemeye calisiyorum. ileride nasilsa bol bol hissederiz.Ya ben 20haftalıgım ama hareket cok hissetmiyorum bide ikiz huylandım bak sımdı. Bugunden berıde sol bacagıma vuran yurutmeyen bir agrı vardı bıraz hafıfledı o şükür. sola yatınca hareket hıssetmek gerekmezmı hissetmiyorum ben anlamadım. of canım sıkıldı bak sımdı
rahatladım canım normal ozaman tesekkür ederimBende bugün feci sol ayak ağrısı çekiyorum sürekli eşime masaj yap diyorum ya. Bende dünden beri gıdıklanma hissetmiyorum bebeklerin olduğu yerde ama normalmiş. Düzenli 3 saatte bir hareketi 24. Haftadan sonra hissedermişiz
Evet ınsallah. Birkac kere hissedince hep hissetmek istiyoruz napalım.ben de 20 haftalik oldum bugun ama sadece bir kere ciddi ciddi hissettim, ilk hamileligim, doktorlarin da soyledigi normal oldugu yonunde. o nedenle endise etmemeye calisiyorum. ileride nasilsa bol bol hissederiz.
Ben kullandığım halde bugün vardı canım osteocera kullanıyorum 13. Haftadan beri düşün ve gayet rahattım dün kullanmayı unuttum başladı yinerahatladım canım normal ozaman tesekkür ederimInsanın hamılelıkte kaygıları artıyo kesınlıkle. Saglıkla dogursaydık hayırlısıyla.Sanada gecmıs olsun ben galiba osteocare baslıcam bu bacak agrısından
Kolaylıklar diliyorumİyi diyelim iyi olalım ne olsun. Hareketsiz evde boool kramplı, bol akıntılı aman ayağa kalkma sözleri ve kimsesiz yatıyorum
beni de aradilar carsamba gunu icin randevulastik, tdap asisi olarak geciyormus sanirim, detaylarini sormadim ama yarin bi’ arayip sorayim ben de, oncesinde sonrasinda dikkat etmem gereken bir sey var mi onu da sorarim.Ben bu sabah sağlık ocağına gittim tetanoz aşısı için çağırmıştı henüz hazır hissetmediğimi yaptırmayacağımı, kendimi hazır hissedince yaptıracağımı söyledim öyle konuştuk. Neyse bana şey dedi tetanoz ve boğmaca aşısı birlikte yapılıyor difteri de var dedi. Size de böyle bir şeyden bahsettiler mi? Çok bilmediğim için ve açıkçası bilmeyi de sabah istemediğim için gitmem lazım diye koşarak uzaklaştım hajsjsj şimdi baktım tetanozla birlikte yapılıyor aslında aşının bir parçası falan yazıyor.
Bizi de bilgilendirir misin canım ben hiç sormadan kaçtığım için hiçbir şey bilmiyorum. Sen olcaksın sanırım inşallah kolaylıkla geçerbeni de aradilar carsamba gunu icin randevulastik, tdap asisi olarak geciyormus sanirim, detaylarini sormadim ama yarin bi’ arayip sorayim ben de, oncesinde sonrasinda dikkat etmem gereken bir sey var mi onu da sorarim.
Evet bana da böyle dedi çarşamba günü doktora gidicem ona sorcam, riskliyim işte beni yorar mı bir sürü ilaç kullanıyorum falan filan bi kararlaştırıp yaptırcam ona göre. Zaten asm deki hemşire de yapmayacağım doktorun onaylasın öyle yapalım dedi, riskli gebesin dedi. Difteri, boğmaca, tetanoz üçü birmişBen bu sabah sağlık ocağına gittim tetanoz aşısı için çağırmıştı henüz hazır hissetmediğimi yaptırmayacağımı, kendimi hazır hissedince yaptıracağımı söyledim öyle konuştuk. Neyse bana şey dedi tetanoz ve boğmaca aşısı birlikte yapılıyor difteri de var dedi. Size de böyle bir şeyden bahsettiler mi? Çok bilmediğim için ve açıkçası bilmeyi de sabah istemediğim için gitmem lazım diye koşarak uzaklaştım hajsjsj şimdi baktım tetanozla birlikte yapılıyor aslında aşının bir parçası falan yazıyor.
Çooook iyi yaparsın iyice aklına, fikrine yatsın tamam çok önemli gönül ister ki hemen olayım ama ben ikna olamıyorum. Benim de bu cumaydı perinatolojiyle ilk randevum iptal ettim hem nöroloji hem tüp bebek doktorumun arkadaşı olan perinatoloji doktoruna randevu bukdum, ona randevu aldım taaaa 27 mayısta görcem bebiki. O zaman ben de tekrar bi perinatoloji ile görüşeceğim.Evet bana da böyle dedi çarşamba günü doktora gidicem ona sorcam, riskliyim işte beni yorar mı bir sürü ilaç kullanıyorum falan filan bi kararlaştırıp yaptırcam ona göre. Zaten asm deki hemşire de yapmayacağım doktorun onaylasın öyle yapalım dedi, riskli gebesin dedi. Difteri, boğmaca, tetanoz üçü birmiş
tabii ki,Bizi de bilgilendirir misin canım ben hiç sormadan kaçtığım için hiçbir şey bilmiyorum. Sen olcaksın sanırım inşallah kolaylıkla geçer
Evet öncesinde ve sonrasında dikkat etmemiz gereken nedir, bebek için olası bir risk oluşturuyor mu bunu sorabilirsen çok mutlu olurumtabii ki,konusunca yazarim hemen buraya da. akliniza takilan bir sey varsa onu da sorabilirim.
benim doktorum son gorusmemizde 20 ve 24. haftalarda asi icin ararlar zaten, olursun demisti. aile hekimine oncesinde sonrasinda dikkat etmem gereken bir sey var mi diye soracagim bir de izlem olarak geciyor bu gorusmeler, tahlil falan yapacaklar mi onu soracagim, yapsalar iyi olur aslinda gormus olurum degerlerimi. tsh, glukoz, d vitamini, kalsiyum, magnezyum falan bunlar direkt aklima ilk gelenler, tam kan sayimina bakiyorlar zaten, genel olarak baksinlar iste.
Anladım canım görüş bi zaten daha zaman var aşıya diye biliyorum. Bir de benim önceki gebeliğimde Ağustosta 1 doz tetanoz yapılmış kısa sürede yapılıyor mu bilmiyorum falan filanÇooook iyi yaparsın iyice aklına, fikrine yatsın tamam çok önemli gönül ister ki hemen olayım ama ben ikna olamıyorum. Benim de bu cumaydı perinatolojiyle ilk randevum iptal ettim hem nöroloji hem tüp bebek doktorumun arkadaşı olan perinatoloji doktoruna randevu bukdum, ona randevu aldım taaaa 27 mayısta görcem bebiki. O zaman ben de tekrar bi perinatoloji ile görüşeceğim.
Tam olarak doktor da böyle açıklamıştı banaben de 20 haftalik oldum bugun ama sadece bir kere ciddi ciddi hissettim, ilk hamileligim, doktorlarin da soyledigi normal oldugu yonunde. o nedenle endise etmemeye calisiyorum. ileride nasilsa bol bol hissederiz.
İşte biz hep hissetmek istiyoruz sen kurtuldun benimki büyük ihtimal usgde kadar kendini belli etmez ama ilk gebeliğim plasenta önde yani ama hissettim için bir kaç kez o yüzden bekliyordum hep hissederim . Yok ya acilde değil zaten beni doğumhaneye çıkardılar çünki enfeksiyon bacağımın iç kısmındaydıYavrum zaten gitsende acilde anlamıyolar valla bak en son acile 2,3 hafta once gitmistim bana dedi ki bebeğin 9 santim hersey yolundasabah kendi doktoruma gidiyorum bebeğim 17 santim anlamiyolar ne ölcum yapmasını biliyolar uğraşmak dahi istemiyolar en iyisi kendi doktorun sıkma canını Rabbim buyuk bebişlerimiz.iyi benim paşa az once duş aldım uzandım 1,2 tepik attı şukur cok kucuk onlar daha onların her hareketini hisedemeyiz doktorum da demişti daha sert hareketleri hisedersin anca 26,27 haftalarda daha fazla hareketlerni hisedersin diye ama işte Annelik duygusu
Muz ye evde varsa canım yada Soda iç en çok soğuk süt diyorlar ama ben içemedim sütü acil durumlar için aldım kenarda duruyorAy bugün benim mide yanmalarım başladı fenaaağğğ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?