Siz istemezsiniz zorla veremez ya eşiniz yani sonuçta buna üzülmeyin bebeğiniz de üzülürÇok teşekkür ederim çok güzel yazmışsınız umarım altından kalabilirim bu ara zaten gereksiz bir duygusallık var dün sabaha kadar kafamda kurdum anlayış bekliyorum sadece
Canım hiç üzülme cefasını çeken sen ve eşin. Kusura bakmasın kimse ben buna karar verdim diyip geçeceksiniz. İnsanlarda azcık anlayışlı olsun. Valla yüzsüz olcaksın bu devirde. Canını sıkmaArkadaşlar bugün bişey yaşadım çok moralim bozuldu baya ağladım kimseyle de konuşamadım biz isime az çok karar verdik esimle ortak bugün eşim annesine demiş isimde bu olcak karar verdik sayılır diye kayınvalidem neden babanın adını koymuyorsun herkes koyar sen neden koymuyorsun demiş (babası vefat etmişti ) eşimde arada kalmış biraz .. çok zor hamile kaldım aşılama oldum 2 sene hastanelerde gezdim artık düşük tehlikesi yaşadım bulantilarim hala devam ediyor kimse bunları sormuyor bana isim için heveslenerek seçtik şimdi böle olunca çok üzüldüm.. düşük riski olunca sevinenedim bile ilk başlarda hep dualar ettim sağlıcakla kavusalim inşallah.. biraz uzun oldu kusura bakmayın
Allahın belası ilaç öldüm öldümAyyyy bana da o ilacı verdi allah o ilacı ne etsin….. mideme öyle bir dokundu ki kıvrandım resmen kullanmayı bıraktım da 3-4 günde anca düzeldim. Bir sonraki kontrolde söyleyeceğim başka bir ilaca geçmeyi değerlerim düşerse bana normalde hiçbir ilaç dokunmaz () ama o demir ilacı vallahi bir alem
İki gün önce bana da aynısı oldu oturdum ağladım yine başlıyoruz diye bayağı ağladım ama sonra uyudum geçmiştiKızlar karnımın alt. Kısmında sertlik var daha önce yoktu ayaga kalkınca dahada sertleşiyorgeçmezse gideyim mi doktora bebek asayami iniyor acaba
Ben ölen birinin adını, büyüklerin adını, tanıdığın adını vs kısaca birilerinin gelip şu ismi koysana demelerine karşıyım. Eşinle güzel güzel konuşup anlaşırsın umarım. Kendini üzmeArkadaşlar bugün bişey yaşadım çok moralim bozuldu baya ağladım kimseyle de konuşamadım biz isime az çok karar verdik esimle ortak bugün eşim annesine demiş isimde bu olcak karar verdik sayılır diye kayınvalidem neden babanın adını koymuyorsun herkes koyar sen neden koymuyorsun demiş (babası vefat etmişti ) eşimde arada kalmış biraz .. çok zor hamile kaldım aşılama oldum 2 sene hastanelerde gezdim artık düşük tehlikesi yaşadım bulantilarim hala devam ediyor kimse bunları sormuyor bana isim için heveslenerek seçtik şimdi böle olunca çok üzüldüm.. düşük riski olunca sevinenedim bile ilk başlarda hep dualar ettim sağlıcakla kavusalim inşallah.. biraz uzun oldu kusura bakmayın
Hahahha allah ful hd izletmesin bir daha hiçbir şeyi. Kötü şeyler aman uzak dursunEvet ben de görüştüm 3’ü 1 yapılmazsa diye hepsini bir yaptırmak istiyorum benim temin etmem lazımsa eczaneden temin edeyim dedim bildiğim kadarıyla sipariş usulü geliyor çünkü. Hemşirem de artık hepsinin 1 yapıldığını benim temin etmeme gerek olmadığını söyledi birkaç haftaya iletişim kuracaklar ben de gidip yaptıracağım. Ben herhangi bir sağlık sorunum olmadığı ve gittiğim doktorlar tavsiye ettiği için bir sakınca görmüyorum. Bebeklerde boğmaca hastalığı arttı maalesef korkuttular beni de elimden geleni yapayım bari dedim (analık iç rahatlatma seansı) Bu zamana dek başıma ne gelmez dediysem hepsini full HD izledim şimdi temkinliyim
Canım evet eczaneye değil de aile hekimime sordum kan sulandırıcı yerine geçmez omega korkmana gerek yok çok yüksek dozda kullanman lazım o da yüksek dozda alım zaten sağlamaz dedi. Oksapar ile atıyorum d ile k içeren vitaminini biz önermeyiz ama omega da sorun yok dedi. Yine de sen de danış bana haber verCanım omega 3 ü sordun mu Oksapar ile kullanımını
Var var daha zaman çok şükürAnladım canım görüş bi zaten daha zaman var aşıya diye biliyorum. Bir de benim önceki gebeliğimde Ağustosta 1 doz tetanoz yapılmış kısa sürede yapılıyor mu bilmiyorum falan filan
O ilaç öldürdü beni bir hafta düzelir diye içtim o kadar dokundu o kadar kramplar soktu ki mideme bıraktım. Neyse çok da bela okumayımKızlar demir ilacına bugün başlamıştım, Gyno Ferro Sanol ilacı. Midem bulanıyordu biraz önce çıkardım, ilaçtan mı oldu acaba yoksa başka bi sorun olabilir mi
Benim arkadaşımın halası da oğluna kendi ölen babasının ismini vermişti ve bebek vefat etti maalesef. Bunu gerekçe sunabilirsin kızların dediği gibiÖlen birisinin ismini vermeyi dogru bulmuyorum diyebilirsin. Adıyla yaşasın diye bir terim vardır. Yepyeni bir hayat olacak evladın ve kendi ismiyle yasasın. Ayrıca isimler karakterlerere sirayet eder. O nedenle bence cok önemli. Birde hep ölen kişiyi hatırlatması benc doğru değil. Bilmiyorum ben biraz ütopikte dişünüyo olabilirim bu konuda. Ama eşini ikna et bence. o ismi babanla hatırlayalım evladımızıda kendi ismiyle diyebilirsin.
süper canım bende gittiğimde tekrar sorayım, çok teşekkür ederim.Canım evet eczaneye değil de aile hekimime sordum kan sulandırıcı yerine geçmez omega korkmana gerek yok çok yüksek dozda kullanman lazım o da yüksek dozda alım zaten sağlamaz dedi. Oksapar ile atıyorum d ile k içeren vitaminini biz önermeyiz ama omega da sorun yok dedi. Yine de sen de danış bana haber ver
Feramat sigortanın karşıladığı asla bulantı yapanı görmedim. Endofer de benim eczaneden ücretli aldığım demir ilacı. Hiç bulantım olmadı çok şükür.Kızlar demir ilacına bugün başlamıştım, Gyno Ferro Sanol ilacı. Midem bulanıyordu biraz önce çıkardım, ilaçtan mı oldu acaba yoksa başka bi sorun olabilir mi
Uzanıyorum canım ya sertlik beni korkutuyor gözümde canlanıyor yasadiklarimİki gün önce bana da aynısı oldu oturdum ağladım yine başlıyoruz diye bayağı ağladım ama sonra uyudum geçmiştiboşuna telaş etmişim, istersen kanaman sancın yoksa dikişte bi baskı hissetmiyorsan uzan sonra geçebilir, geçmezse gidersin
Benimde dün bariz sekilde sertti , Dr muayenem vardı ve herşey yolundaydı.Sanci yoksa normaldir diye düşünüyorum.Uzanıyorum canım ya sertlik beni korkutuyor gözümde canlanıyor yasadiklarimeşim gelene kadar beklicem geçmezse gidicem
Kullanma talimatında TSH yüksekliğini düşürücü etkisi olduğu yazıyor aklım karıştıArkadaşlar aranızda TSH düşüklüğü için Propycil 50 mg kullanan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?