Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
Çok teşekkür ederim çok güzel yazmışsınız umarım altından kalabilirim bu ara zaten gereksiz bir duygusallık var dün sabaha kadar kafamda kurdum anlayış bekliyorum sadece
Siz istemezsiniz zorla veremez ya eşiniz yani sonuçta buna üzülmeyin bebeğiniz de üzülür

Kızlar karnımın alt. Kısmında sertlik var daha önce yoktu ayaga kalkınca dahada sertleşiyor geçmezse gideyim mi doktora bebek asayami iniyor acaba

Canım hiç üzülme cefasını çeken sen ve eşin. Kusura bakmasın kimse ben buna karar verdim diyip geçeceksiniz. İnsanlarda azcık anlayışlı olsun. Valla yüzsüz olcaksın bu devirde. Canını sıkma

Allahın belası ilaç öldüm öldüm evde kendii ilacıma devam ettim. Yarın işte söylicem ben tekrar bunu içiyorum sorun olur mu diye, sorun olacağını sanmıyorum

Kızlar karnımın alt. Kısmında sertlik var daha önce yoktu ayaga kalkınca dahada sertleşiyor geçmezse gideyim mi doktora bebek asayami iniyor acaba
İki gün önce bana da aynısı oldu oturdum ağladım yine başlıyoruz diye bayağı ağladım ama sonra uyudum geçmişti boşuna telaş etmişim, istersen kanaman sancın yoksa dikişte bi baskı hissetmiyorsan uzan sonra geçebilir, geçmezse gidersin

Ben ölen birinin adını, büyüklerin adını, tanıdığın adını vs kısaca birilerinin gelip şu ismi koysana demelerine karşıyım. Eşinle güzel güzel konuşup anlaşırsın umarım. Kendini üzme

Hahahha allah ful hd izletmesin bir daha hiçbir şeyi. Kötü şeyler aman uzak dursun Nöroloji tüp bebek doktorum da yaptır dedi hatta tüp bebek doktorum muhakkak yaptır dedi tamam demiştim olacaktım da sonra yine korku sardı beklemeye aldım. Böyle dediğime de bakma bebek için her şeyi yaparım yani mecbur olacağım sağlık ocaklarında evet ücretsiz ellerinde varken yaptırmak istiyorsan yaptır canım

Canım omega 3 ü sordun mu Oksapar ile kullanımını
Canım evet eczaneye değil de aile hekimime sordum kan sulandırıcı yerine geçmez omega korkmana gerek yok çok yüksek dozda kullanman lazım o da yüksek dozda alım zaten sağlamaz dedi. Oksapar ile atıyorum d ile k içeren vitaminini biz önermeyiz ama omega da sorun yok dedi. Yine de sen de danış bana haber ver

Anladım canım görüş bi zaten daha zaman var aşıya diye biliyorum. Bir de benim önceki gebeliğimde Ağustosta 1 doz tetanoz yapılmış kısa sürede yapılıyor mu bilmiyorum falan filan
Var var daha zaman çok şükür şimdi sistem değişti canım boğmaca difterili yapılıyor o yüzden bilemiyorum

Kızlar demir ilacına bugün başlamıştım, Gyno Ferro Sanol ilacı. Midem bulanıyordu biraz önce çıkardım, ilaçtan mı oldu acaba yoksa başka bi sorun olabilir mi

Kızlar demir ilacına bugün başlamıştım, Gyno Ferro Sanol ilacı. Midem bulanıyordu biraz önce çıkardım, ilaçtan mı oldu acaba yoksa başka bi sorun olabilir mi
O ilaç öldürdü beni bir hafta düzelir diye içtim o kadar dokundu o kadar kramplar soktu ki mideme bıraktım. Neyse çok da bela okumayım kötü bir ilaç

Benim arkadaşımın halası da oğluna kendi ölen babasının ismini vermişti ve bebek vefat etti maalesef. Bunu gerekçe sunabilirsin kızların dediği gibi

süper canım bende gittiğimde tekrar sorayım, çok teşekkür ederim.

Kızlar bugün sabahtan beri çok kötüyüm. Servis ile işe geliyorum. Servisimiz değişmiş ve şoförümüz çok hızlı gidiyor yollar kötü. Zıplamalı bebeğe zararı olur mu? Uyarmama rağmen hızlıydı. Şimdi tekrardan uyarcam. Ama korktum bu sabah ki yolculuktan Allah korusun… kustum da biraz. Her şey yolundadır değil mi

Feramat sigortanın karşıladığı asla bulantı yapanı görmedim. Endofer de benim eczaneden ücretli aldığım demir ilacı. Hiç bulantım olmadı çok şükür.

Uzanıyorum canım ya sertlik beni korkutuyor gözümde canlanıyor yasadiklarim eşim gelene kadar beklicem geçmezse gidicem

Arkadaşlar aranızda TSH düşüklüğü için Propycil 50 mg kullanan var mı

Uzanıyorum canım ya sertlik beni korkutuyor gözümde canlanıyor yasadiklarim eşim gelene kadar beklicem geçmezse gidicem
Benimde dün bariz sekilde sertti , Dr muayenem vardı ve herşey yolundaydı.Sanci yoksa normaldir diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…