- 26 Temmuz 2024
- 6
- 5
- 6
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç haftalıksın canımMerhabalar. Bende ekim annesi olucam inşallah. Doğum yapanlara hayırlı uğurlu olsun.
Hadi diyelim aksilik olmadı. Çocuk iri olunca doğum zor olur. Ben olsam riske atmazdım sanırım. Kaç kilo bebekLio senin yazını okudum. Bende bundan korkuyorum ama ya bu aksilik olmazsa gibi küçücük bir ihtimale tutunuyorum.
O zaman neden sezeryan olmak zorunda kaldım diyorum.
Ben de 38+2 bakalım ne zaman gelecek bebikolar :):):)Bende daha elenmedim. 37+3 teyiz. Beklemedeyim daha![]()
Ay evet gün geçtikçe kötüleşiyor bizim de. Dayanamıyorum ben pek enerjim çok düşükG
Gece toplam 3 saat uyuduk. Noluyor bu bebeye anlamış değilim
Çok problem çıktı canım son safhada da kanama riskinden dolayı 37+5 te alındı.Ya öyle mi hayırlı olsun canım seninki biraz erken mi geldi sanki![]()
Sürekli ağlıyorum .. hormonlar alt üstDoğum yapan arkadaşlar, yapmayanları bekleyim dedim ama; ruh halinizi nasıl yönetiyorsunuz. Ben kötüyüm ya, hele birde özellikle sabaha karşı uykusuzluğu çok kötü oluyo![]()
Ne kadar güzel Rabbim sağlıcakla kucağına aldırsın bebeğiniAmiinnn inşallah,çok teşekkür ederimm![]()
Sağlıkla kucağına al canım Rabbim analı babalı büyütsün inşallahArkadaşlar nasibse yarın sabah doğumum olacak..Sizlerden hayır dua istiyorum bu benim 6. gebeliğim, 5 evladımı da karnımda kaybettim.Lütfen bize dua edin olur mu…
![]()
38 haftalıkKaç haftalıksın canım
Kimyonlu rezene çayı önerebilirim canim ben kullaniyorum hem gaz icin iyi hem süt arttirici göğüslerim 2.gün başladı şişmeye hala daha süt dolup taşıyor. Normalde de sütüm var 2buçuk yaşa kadar emzirdim her iki çocuğumu da ama ekstra anne çaylarinin çok faydasini gördüm.Emziren anneler sütünüz ne zaman çoğaldı ? Benim bugün 5 gün 01.10 da doğum yaptım hala çok değil tam dolmadı göğüslerim
Sağlıkla kucağınıza alın inşallahArkadaşlar nasibse yarın sabah doğumum olacak..Sizlerden hayır dua istiyorum bu benim 6. gebeliğim, 5 evladımı da karnımda kaybettim.Lütfen bize dua edin olur mu…
![]()
Mesela bebek gece uyumadı sabah kv geldi oturdu odaya. Acaba doymuyormu gaz damlasını verdinmi. Ver bana diyor. Bense uykusuzluktan geberiyorum odadan çıksın diye gözüne bakıyorum resmen. Kizlar yemin ederim bu stresin en büyük nedeni böyle eleştiren kv derim. Ya bu bebelerin uykusu da değişiyor mesela dün gunduz bütün gün uyudu gece uyumadı. Bu günde sabahtan beri emip emip uyuyor. Bakalım gece nasıl olacak.Doğum yapan arkadaşlar, yapmayanları bekleyim dedim ama; ruh halinizi nasıl yönetiyorsunuz. Ben kötüyüm ya, hele birde özellikle sabaha karşı uykusuzluğu çok kötü oluyo![]()
Aynıyız canım seninle 37+3 B BallYilmaz123 da aynıBende daha elenmedim. 37+3 teyiz. Beklemedeyim daha![]()
Canım benim 3.gün gelmeye başladı. Beslenmene ve uykuna dikkat et. Bi de banyo yapmak da sütü artırıyorEmziren anneler sütünüz ne zaman çoğaldı ? Benim bugün 5 gün 01.10 da doğum yaptım hala çok değil tam dolmadı göğüslerim
Aşkım benim allah gerçekten gönlümüze göre verdi ben de öyle normal isteyip duruyordum çok şükür nasip oldu. İyi ki de olmuş oğlumla ilgilenebiliyorum en azından. Oğlum şimdilik iyi gibi daha taburcu olmadıkAmin balim Allah razi olsuncok sukur normal dogum cok istiyordum normal dogum nasip oldu kavuştum oğluşuma
Bu arada senin oğluş nasil oldu sariliği geçtimi kuzum nasilsiniz
![]()