Maşallah kuzumBen de dün doktor muayenesine gittim kızlar,
Minik kendini gösterdi ve kalp atışı gördük maşallahinsanın boş gebelik sonrasında bunu görüp şahit olması müthiş duygu maşallah rabbim sağlıkla ilerleyip kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah
Bu arada normalde 6+1 iken gitmiştim, 6+4 çıktı maşallahdoktorum kalp atışını dinletmedi ısı verdiği için 3 aydan önce buna sıcak bakmadığını söyledi.
Ciddi misiniz çok şaşırdımselam kızlar biz 11. haftayı bitirdik 10 yıl aradan sora üçüncüye hamileyim. Haftaya ikili testimiz var cinsiyetide merak etmiyor değilim.İlk gebeliklerimde 16 ve sanıyorum 17. haftalarda hissettiğim bebek hareketlerini şimdiden hissetmeye başladım araştırdım ama benim gibi hisseden çok az kişi var bağırsak hareketi diyende var ama değil esasen seğirme de değil başlangıçta küçük bir cimdik atma gibiydi git gide ani minik bir tekmeye dönüştü ve biranda acayip panik oluyorum müthiş güzel duygu isteyen herkes umarım evlat sahibi olur
Ben gaziosmanpaşa avrasya hastanesinde mete sarıözkana gidiyorum. çok memnunum kendisinden. içeri kafamda kasırgalarla giriyorum benim hiçbir soru sormama gerek kalmadan her şeyi anlatıyor. çok ilgili ve bilgili birisiKizlar istanbul avrupa yakasinda olan varmi hangi hastneye gidiyorsunz memnunmusunz şu an iyi bi doktor arayişindayim devlette olur özelde
Anladim kuzum teşekkur ederim bana uzak sanirim internetten baktim sen hangi semtte oturuyosun ben kucukcekmecedeym halkali tarafindaBen gaziosmanpaşa avrasya hastanesinde mete sarıözkana gidiyorum. çok memnunum kendisinden. içeri kafamda kasırgalarla giriyorum benim hiçbir soru sormama gerek kalmadan her şeyi anlatıyor. çok ilgili ve bilgili birisi
Oyyy maşallaahh yirimmmmKızlarrr 9+1 mişizkıpırdanıyor sıpacık
Canım bana doktorum kese kaç cm filan hiçbişe söylemiyoMaşallah kuzumRabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin ben dün gittim ne bebegi nede kalbini göremedi doktor kese hakkinda bilgi verdimi kuzum kese kac mm idi dün biraz endiseliyim Goremedigim icin 6+3 du dun ama doktor daha geriden gozukuyor 5+3dedi keseye 12mm dedi senin sat neydi kuzum
Canım ben Avrupa yakasindayim benim özelde arada gittiğim bir doktor var çok iyi görümcem falan hepsi o doktora gitmişler hastanenin ismi BahatKizlar istanbul avrupa yakasinda olan varmi hangi hastneye gidiyorsunz memnunmusunz şu an iyi bi doktor arayişindayim devlette olur özelde
Bni de ekler misin cnmekledim :)
Dr ismi nedir ?Canım ben Avrupa yakasindayim benim özelde arada gittiğim bir doktor var çok iyi görümcem falan hepsi o doktora gitmişler hastanenin ismi Bahat
Adi ne canim doktorunCanım ben Avrupa yakasindayim benim özelde arada gittiğim bir doktor var çok iyi görümcem falan hepsi o doktora gitmişler hastanenin ismi Bahat
Başın sağ olsun cnm . Neden kaybettin acaba. İnan çok üzüldümBen bebeğimi kaybettim. Listeden çıkarabilirsiniz. Hepinize sağlıklı doğumlar kızlar. Kendinize çok iyi bakın.
Anladim kuzum benim sat 30aralik ondan sordum kuzumCanım bana doktorum kese kaç cm filan hiçbişe söylemiyonapcan öğrenip demişti kızmıştı, önceki gittiğimde daha bebek gözükmemişken. Kimseyle kıyaslama hiçbişe de araştırma git keyfine bak ramdevuya gel demişti herkeste bambaşka ilerliyo süreç bi kere daha anladım. Kimisi 6.hafta da kalp atışı görüyo kimisi 7. Haftanın sonunda mesela. Benim sat 1 ocak normalde canım.
Canim başin sag olsun cok uzgunum boyle bi mesaj okudugum için Ne diyebilirim bilmiyorum şu durumda Allah sabirlar versinBen bebeğimi kaybettim. Listeden çıkarabilirsiniz. Hepinize sağlıklı doğumlar kızlar. Kendinize çok iyi bakın.
Muayene ücreti nedir ?Ben gaziosmanpaşa avrasya hastanesinde mete sarıözkana gidiyorum. çok memnunum kendisinden. içeri kafamda kasırgalarla giriyorum benim hiçbir soru sormama gerek kalmadan her şeyi anlatıyor. çok ilgili ve bilgili birisi
Gerçekten çok üzüldüm. Ne diyebilirim bilmiyorum ben de sabır diliyorumBen bebeğimi kaybettim. Listeden çıkarabilirsiniz. Hepinize sağlıklı doğumlar kızlar. Kendinize çok iyi bakın.
Allah sabır versin.Çok geçmiş olsun canım.Ben bebeğimi kaybettim. Listeden çıkarabilirsiniz. Hepinize sağlıklı doğumlar kızlar. Kendinize çok iyi bakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?