Başınız sağolsun rabbim sabır versinMerhaba, ben de Ekim annelerinden olacağımı beklerken 38+1 de bebeğimi kaybettim. Her şeyi yolunda olan kilosu 3950 boyu 54 cm doğan bir bebekti. Her şeyine bakılmasına rağmen ölümü için hiçbir sebep bulunamadı. Hareketini hissetmeyip gittiğim kontrolde kalbinin atmadığını öğrendik. Allah kimseye acı yaşatmasın. Bebeklerinize sağlıklı uzun ömür versin. Yaşadığımı yaşayanınız var mıdır bilmiyorum varsa bana ulaşırsa konuşmak çok isterim…
Başınız sağolsun, acınızı kalbimde hissettim benim de erken haftalarda düşüklerim oldu, Rabbim cennette kavuştursunMerhaba, ben de Ekim annelerinden olacağımı beklerken 38+1 de bebeğimi kaybettim. Her şeyi yolunda olan kilosu 3950 boyu 54 cm doğan bir bebekti. Her şeyine bakılmasına rağmen ölümü için hiçbir sebep bulunamadı. Hareketini hissetmeyip gittiğim kontrolde kalbinin atmadığını öğrendik. Allah kimseye acı yaşatmasın. Bebeklerinize sağlıklı uzun ömür versin. Yaşadığımı yaşayanınız var mıdır bilmiyorum varsa bana ulaşırsa konuşmak çok isterim…
Hangi marka sende canım baktım Trendyolda çeşit çokBiberon ısıtıcı yaz google çıkar canım biz ondan aldık biberona mama yapacağım suyu koyuyorum verceeğim zaman ısıtıp mamayı ekliyorum o kadar. Bende öğrenene kadar heryere soğuk sıcak taşıyordum baya kolaylaştırıyor işimi.
Kızlar amozondan almıştı eşim modeli şuHangi marka sende canım baktım Trendyolda çeşit çok
Peki kaç dakika da ısıtabiliyorKızlar amozondan almıştı eşim modeli şu
Tamam sağolasın bakıcam bendeKızlar amozondan almıştı eşim modeli şu
Günaydın canım benimde dikiş yerimde akıntı başladı dünden beri. Zaten çok bakım yapamamıştım bebekle ilgilenirken. Geçen hafta kontrole gitmiştim krem vermişti onu kullandım ama faydası olmadı sankiHayırlı sabahlar canlar
Hastaneye gittim sonunda maalesef dikişlerim patlamış sanki 3.delik gibi duruyordoktor krem verdi yolladı
Senin sanırım normal doğumdu. Benim sezeryan dikişlerim de sıkıntı var başka yaşayanlar var mı ki sorun olur muHayırlı sabahlar canlar
Hastaneye gittim sonunda maalesef dikişlerim patlamış sanki 3.delik gibi duruyordoktor krem verdi yolladı
Canım bebeğin nasıl oldu geçen aklıma geldinKaç cc ve hangi mama canım bende mama veriyorum göğüslerim de ağrı olmaya başladı ama süt yok
Aynen canım normal maalesefSenin sanırım normal doğumdu. Benim sezeryan dikişlerim de sıkıntı var başka yaşayanlar var mı ki sorun olur mu
Bebeğim ishal sanırım hergün yeni birşey çıkıyo ama gazını çıkarabiliyor o yüzden şimdilik iyi ama benim bebeğim iyice memeden soğudu yaCanım bebeğin nasıl oldu geçen aklıma geldin
Benimki de kusuyo canım besleme sonrası dik dursun biraz dediler reflü olabilir dedilerKızlar ya bebegım kusuyor hep normal mi
Slıkon gögus ucuyla emdıriyorum gögsümü kabul etmiyor yogun bakımında yatmıştı biberona alıştırmışlar ondan dolayo bende her emzirdigımdw hemen olmasa da sonrasında kusuyor
Tamam canım öyle edeyimBenimki de kusuyo canım besleme sonrası dik dursun biraz dediler reflü olabilir dediler
Başınız sağolsunMerhaba, ben de Ekim annelerinden olacağımı beklerken 38+1 de bebeğimi kaybettim. Her şeyi yolunda olan kilosu 3950 boyu 54 cm doğan bir bebekti. Her şeyine bakılmasına rağmen ölümü için hiçbir sebep bulunamadı. Hareketini hissetmeyip gittiğim kontrolde kalbinin atmadığını öğrendik. Allah kimseye acı yaşatmasın. Bebeklerinize sağlıklı uzun ömür versin. Yaşadığımı yaşayanınız var mıdır bilmiyorum varsa bana ulaşırsa konuşmak çok isterim…
Geçmiş olsun canım Benimki de öyle. Mama meme devam mı? Ben sadece memeye dönmek için uğraşıyorum ama sütüm de azaldı gibi.Bebeğim ishal sanırım hergün yeni birşey çıkıyo ama gazını çıkarabiliyor o yüzden şimdilik iyi ama benim bebeğim iyice memeden soğudu ya
Bnmki de cok kusuyor her emmede çıkarıyor baya fışkırır gibi bazen bazen de siznti seklinde sürekli ust değiştirmekten skldmKızlar ya bebegım kusuyor hep normal mi
Slıkon gögus ucuyla emdıriyorum gögsümü kabul etmiyor yogun bakımında yatmıştı biberona alıştırmışlar ondan dolayo bende her emzirdigımdw hemen olmasa da sonrasında kusuyor
Canim kolik bebeklerde görülen durum açıkçası belirli saatlerde huysuzluk yapiyorlarmisKızlar çok kötüyüm bebeğim çok ağlıyor gündüz uyumuyor gecede uyumuyor yatakta hep nefes alırken boğulur gibi nefes alıyor akşamda çok ağlıyor ne yaparsam yapayım ağlıyor meme istiyor hep meme veriyorum onda da ağlıyor emzik zaten tutmuyor çok ciddi ağlama krizlerine giriyor akşam 7 de bi başlıyor gece 12 ye kadar altınada yapıyor gazınıda çıkartıyor ama derdi ne bi şeyimi var anlamıyorum doktora mı götürsem bilmiyorum büyük kızımada ilgi gösteremiyorum psikolojim altüst
Geçmiş olsunn. Benim de normal doğum, dikişlerimde ağrı sızı, akıntı vs yok ama ellediğimde sanki bir taraf böyle kapanmamış gibi geliyor elime. Yani dediğiniz gibi böyle sanki orası açık. Sizin de böyle miydi. Ağrı falan n var mıydı? Daha 40ıma var, 40ta gel dikişlere bakalım demişti.Hayırlı sabahlar canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?