Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Sen ilk verdigin beta kac cikmisti kuzum

Canım bilgir silinmiş ismimde silinmiş ismim yok tabloda tekrar
Çocuk:2
Kese:6+0
Tahmini doğum:24.09.2025

Ayy kuzum ustte yazmissin görmedim kusura bakma ben persembe idrar testi yaptim bugun ilk defa beta verdim normlde bat gunume iki gun vardi 190cikti senin bata kac gun vardi ilk verdiginde gecmismiydi adetin kuzum

Canim sat tarihimiz ayni hemen hemen benimde 30 aralik keseyi ne zaman goruruz bilmiyorum doktor sana bsy dedimi haftasyla ilgili bana 4+2dedi
Benle ilgilenen bı Dr bulamadım ultrasona girmedim degerlerini takip etcez diyip geçtiler pazartesi kan vercem

Benim pazartesi 12.9 du çok düşük ya senin baya yüksek neden öyle ayniyiz

Benle ilgilenen bı Dr bulamadım ultrasona girmedim degerlerini takip etcez diyip geçtiler pazartesi kan vercem
İlk beta degerin neydi kuzum Gecikmen oluncami verdin bat gunumu ben ozele gttim doktr bakti goremedi zaten erken karnimin alt kisminda kasilma cok oldugu icin bakti Persembe gunu gel bakalim keseye dedi .

İlk beta degerin neydi kuzum Gecikmen oluncami verdin bat gunumu ben ozele gttim doktr bakti goremedi zaten erken karnimin alt kisminda kasilma cok oldugu icin bakti Persembe gunu gel bakalim keseye dedi .
Kasılma kramp geçen haftalar çok oldu 25ocak BAT 12.9 çok düşük geldi göžüme inş yukselmistir

Ayy kuzum ustte yazmissin görmedim kusura bakma ben persembe idrar testi yaptim bugun ilk defa beta verdim normlde bat gunume iki gun vardi 190cikti senin bata kac gun vardi ilk verdiginde gecmismiydi adetin kuzum
Benim de bata 2 gün vardı canım, 268 çıktı o gün. Çarşamba 534, bugün de 1287 çıktı maşallah Ama direkt günlerimiz aynı diye rakamları kıyaslama canım döllenme zamanı farklı olabilir, önemli olan 48 saatte 1 sonraki betalarının düzeni nasıl?

Senin yumurtlama erken olabilir kuzum benim 14ocakti yumurtlamam sen bliyormusun yumurtlama tarihiniben pazar gunu yine vercem 300civari cikmasi gerkiyor dedi doktr dusuk cikarsa konusalim dedi

Takvim 12ocak gosteriyo benim akıntım 13den itibaren başladi yoğunluk anlamıyorum bunlari
Takvime bakma sen o yanliş gosteriyo bence yumurtlaman gec oldugu icin dgerin dusuk yukselir bi kac gune pazartesine kdr yukselir bende pazar gunu acilde vercm iki gun sonra artis varmi bakalm dedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…