Ayy ne kadr kotu oldu butun yazşmalar gtti yaCanım dün akşam dan beri böyle bana da bildirim gelmiyordu meğerse takipten çıkmış kendiliğinden
Sen ilk verdigin beta kac cikmisti kuzumKızlar Satlarımız neredeyse hemen hemen aynı benim de 1ocak. Pazartesi 268 çıkmıştı beta, bugün verdim 1287 çıktı çok şükür. Siz 2 günde 1 düzenli vermiyor musunuz kan ?
Ben çarşamba gittim doktora muayene bana 5’ine gel keseyi görürüz demişti. Çarşambayı bekliyorum bakalım hayırlısıyla. Beta 3000 üzerindeyken vajinal ultrasonla, 5000üzerindeyken de karından görülüyor genelde.
Canım bilgir silinmiş ismimde silinmiş ismim yok tabloda tekrarMerhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 01-09-2024
ANNE ADI YAŞ KAÇINCI ÇOCUK SAT KESE KALP ATIŞI TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ @bittimbeceylan 24 1 28/08/25 @gixmooo10 32 3 27/11 4+3 6+1 03/09/25 @topraktonlari 27 1 01/12 06/09/25 @seklla 31 1 26/11 01/09/25 @Reginaphalange2 26 1 02/11 05/09/25 @julettae 29 3 @ftkz 36 1 30/11 06/09/25 @cetty 23 1 08/12 14/09/25 @karadag06 26 1 28/11 5+1 6+4 04/09/25 @Niqu 36 2 03/12 4+5 17/09/25 @Aylaqq 1 09/12 15/09/25 @saedgr 26 2 08/12 14/09/25 @fatmaa_ 26 1 30/11 06/09/25 @gozdehanim2335 11/12 17/09/25
Tablodan isimlerde silinmişAyy ne kadr kotu oldu butun yazşmalar gtti ya
Ayy kuzum ustte yazmissin görmedim kusura bakma ben persembe idrar testi yaptim bugun ilk defa beta verdim normlde bat gunume iki gun vardi 190cikti senin bata kac gun vardi ilk verdiginde gecmismiydi adetin kuzumKızlar Satlarımız neredeyse hemen hemen aynı benim de 1ocak. Pazartesi 268 çıkmıştı beta, bugün verdim 1287 çıktı çok şükür. Siz 2 günde 1 düzenli vermiyor musunuz kan ?
Ben çarşamba gittim doktora muayene bana 5’ine gel keseyi görürüz demişti. Çarşambayı bekliyorum bakalım hayırlısıyla. Beta 3000 üzerindeyken vajinal ultrasonla, 5000üzerindeyken de karından görülüyor genelde.
Guncelleme yapmasinlar valla ya eski duzen biz daha iyiydikTablodan isimlerde silinmiş
Benle ilgilenen bı Dr bulamadım ultrasona girmedim degerlerini takip etcez diyip geçtilerCanim sat tarihimiz ayni hemen hemen benimde 30 aralikkeseyi ne zaman goruruz bilmiyorum doktor sana bsy dedimi haftasyla ilgili bana 4+2dedi
Her seferinde daha da kötü oluyor niye böyle oluyor acabaGuncelleme yapmasinlar valla ya eski duzen biz daha iyiydik
Benim pazartesi 12.9 du çok düşük yaKızlar Satlarımız neredeyse hemen hemen aynı benim de 1ocak. Pazartesi 268 çıkmıştı beta, bugün verdim 1287 çıktı çok şükür. Siz 2 günde 1 düzenli vermiyor musunuz kan ?
İlk beta degerin neydi kuzum Gecikmen oluncami verdin bat gunumuBenle ilgilenen bı Dr bulamadım ultrasona girmedim degerlerini takip etcez diyip geçtilerpazartesi kan vercem
Valla ya bi salsinlar artik şu siteyiHer seferinde daha da kötü oluyor niye böyle oluyor acaba
Kasılma kramp geçen haftalar çok oldu 25ocak BAT 12.9 çok düşük geldi göžüme inş yukselmistirİlk beta degerin neydi kuzum Gecikmen oluncami verdin bat gunumuben ozele gttim doktr bakti goremedi zaten erken karnimin alt kisminda kasilma cok oldugu icin bakti Persembe gunu gel bakalim keseye dedi .
Benim de bata 2 gün vardı canım, 268 çıktı o gün. Çarşamba 534, bugün de 1287 çıktı maşallahAyy kuzum ustte yazmissin görmedim kusura bakma ben persembe idrar testi yaptim bugun ilk defa beta verdim normlde bat gunume iki gun vardi 190cikti senin bata kac gun vardi ilk verdiginde gecmismiydi adetin kuzum
Kzuum kani ne zmh verdiginede bagli sen gecikme oluncami verdin?Benim pazartesi 12.9 du çok düşük yasenin baya yüksek neden öyle ayniyiz
Yani satlar batlar aynı olsa bile döllenme sürecimiz farklı olabilir, geç döllenme olabilir canım. Stres yapma hemen, 48 saatte 1 kan ver beta yükselişini takip etBenim pazartesi 12.9 du çok düşük yasenin baya yüksek neden öyle ayniyiz
Senin yumurtlama erken olabilir kuzum benim 14ocakti yumurtlamam sen bliyormusun yumurtlama tarihiniBenim de bata 2 gün vardı canım, 268 çıktı o gün. Çarşamba 534, bugün de 1287 çıktı maşallahAma direkt günlerimiz aynı diye rakamları kıyaslama canım döllenme zamanı farklı olabilir, önemli olan 48 saatte 1 sonraki betalarının düzeni nasıl?
1güngecikti sonrasındaKzuum kani ne zmh verdiginede bagli sen gecikme oluncami verdin?
Yumurtlama gununu biliyomusun kuzumKasılma kramp geçen haftalar çok oldu 25ocak BAT 12.9 çok düşük geldi göžüme inş yukselmistir
Takvim 12ocak gosteriyo benim akıntım 13den itibaren başladi yoğunluk anlamıyorum bunlariYumurtlama gununu biliyomusun kuzum
Takvime bakma sen o yanliş gosteriyo bence yumurtlaman gec oldugu icin dgerin dusuk yukselir bi kac gune pazartesine kdr yukselir bende pazar gunu acilde vercm iki gun sonra artis varmi bakalm dedi doktorTakvim 12ocak gosteriyo benim akıntım 13den itibaren başladi yoğunluk anlamıyorum bunlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?