Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Agri olur dimi ic dikisler gerilecek sonucta off. Cocuklarla nasil kendimize bakacaz. bakalim.

Benim bebeğimde 11 aylık sezeryan dikişlerim var ama benimle doktor iyi konuşmadı sonra başka doktora gittim sorun yok dedi risk hep var dedi

Kizlar kan ve idrar tahlillerinizi yaptirdiniz mi benim karaciger enzimlerim ast ve alt yukselmis, boyle bisey basina gelen var mi?

Ne sıkıntısı yaşadın canım? Doktora git bence dikişlerin ve doğum için danış uygun değilsen aldırırsın çünkü sana bir şey olsa geride çocuklarına kim bakacak. En güzeli olsun tabii

Kız yazdım ya sanaşeker yüksek diyor çıkmış şimdiden diyet yapki gebelik şekeri olmasın
Özür dilerim ben görmedim kaçırmışım çok geçmiş olsun ama kendini o kadarda sıkma tadımlık bir şeyler ye bence dengeleyerek

Nasılsınız kızlar? Benim bulantılarım devam ediyor. Çok sevdiğim türk kahvesini bile aramıyorum, içsemde tat alamıyorum. Ne olacak böyle
Ay her türlü kahveyi tamamen bıraktım, tat alamıyorum dediğin gibi. Peki neler yiyorsun canın bir şey istiyor mu

Ne sıkıntısı yaşadın canım? Doktora git bence dikişlerin ve doğum için danış uygun değilsen aldırırsın çünkü sana bir şey olsa geride çocuklarına kim bakacak. En güzeli olsun tabii
Icte yapisiklik coktu iltihap falan 1.30 saat surmustu ameliyatim. Sonraki kontrollerde dikisin guzel olmus sknti yok dedi ama tabi gebelik icin en az 6 ay bana kalirsa 1 yil demisti.bakalm biraz gecsin gidecem hala annemlere nasl soyleyecem die stresm.

Özür dilerim ben görmedim kaçırmışım çok geçmiş olsun ama kendini o kadarda sıkma tadımlık bir şeyler ye bence dengeleyerek
Ya yok ola bilir görmemişsin yorumumu.Zaten diyet ilkte yaptığım gibi yapamıyorum yeniden aç karnına vermek istiyorum kan o zaman aç diğildim çıkolata yemiştim

Yapışıklık olduğunu amaliyat zamanımı göründü ve ne kadar süre sonra gebe kalmıştın

Bence kimseye söylemeden önce doktorunla görüş. Ona göre karar ver.

Ya yok ola bilir görmemişsin yorumumu.Zaten diyet ilkte yaptığım gibi yapamıyorum yeniden aç karnına vermek istiyorum kan o zaman aç diğildim çıkolata yemiştim
Evet tekrar ölçtür bakalım umarım daha iyi çıkar sonucun kendini çok sıkma stres oluyor insan ben de çok dikkat etmeye çalışıyorum çok sinirlenmeye başladım baktım olmuyor biraz saldım artık daha düşünmeden yiyorum benim doktor zaten ilgisiz iyice stresliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…