Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Yok hayır devam etmiyor sadece o gördüğüm sulu pembe kandı Sancım ağrım ve koyulaşma olsaydı hastaneye gidecektim ama çok korkuyorum bugün uzanarak geçirip Yarın ilk işim doktora gitmek

Acile gidin progestan igne yapip iki tane de fifil uygularlar. Ama sabaha birakmayin bence. Pembe akinti cok iyideil. Rabbim yardmcin olsn . Insallh bir sey yoktur
Ben yurtdışında yaşıyorum Türkiye’deki gibi hemen iğne yapıp prog restoran yazıp seni yollamıyorlar muayene ediyor gönderiyor bundan önce kanama ile çocuğumu düşürdüm ilgilenmediler bile tedavi yapsalar belki tutunurdu önemsemiyorlar

Kızlar merhaba cuma günü 4+5 de keseyi gördük doktorum kalp atımı için 10 gün sonra gel dedi ama 10. Gün pazar olduğu için 7. Gün cumaya verdiler randevuyu 5+6 oluyor cuma günü bu kadar erken kalp atışını duyan var mı duyulur mu sizce

Ben 4+6 da gittim kese için gözükmedi 5+6 da gittim kese gözüktü bu sefer kalp gözükmedi 10 gün sonra gel dedi tam emin olalım diye 15. Gün yanı bu çarşamba 7+4 de gideceğim sen zayıfsın ozman bu kadar erken görüldüğüne göre bide Benm sanırım geç dollenme 5+6 iken doktor 5+1 gözüküyor dedi

Evet zayıfım onunla alakalı olur mu bilmiyorum ama hatta giderken ben vajinal bakar diye düşünmüştüm ama direk karından göründü kese şaşırdım baya 1400 betayla gitmiştim cuma günü inşallah sağlıkla duyarsın kalp atımını

Bilmiyorum hangi ulkedesiniz ama bnm yasadigim ulkedede malesef ilgilenmiyorlar buda insani tedirgin ediyor ve insan kendini guvende hisstmiyor.bnm gecen seneki hamileligimde kanama oldu acile gittim hemen acil ultrasona ginderdi istersenin sizde acile gidin onlar cabuk hallediyorlar

Kesinlikle zayıflıkla alakası Benmde 1500 Du ama bizde yağ çok sanırım

Ay her türlü kahveyi tamamen bıraktım, tat alamıyorum dediğin gibi. Peki neler yiyorsun canın bir şey istiyor mu
Valla hiç bi şey canım istemiyor. Sevdiklerimden de soğudum. Su içerdim ama zorla
Merhaba kizlar bir şey soracam yemek yedikten sonra midesi bulanan var mı? Bir de şu içtikten sonra?
Bende öyleyim işte. Suyu zorla içiyorum, evin suyunun tadı bi değişik geliyor. Hiç keyfim yok

Hayır gitmedim yarın sabah ilk işim gitmek olacak ama devam etmiyor yani şu anda bir şey yok Ama çok korkuyorum
Progestan kullanıyormuydun? Benimde cuma günü çok fazla kanamam oldu şuan da bile var az az geliyor . Kendini hiç yorma uzan ayaklarının altına yastık koy geçmiş olsun

çok geçmiş olsun Rabbim sağlıkla nasip etsin yeniden inşallah tekrarını yaşatmasın.
Gördüğüm kadarıyla eylül anneleri grubunda çok yurtdışı var. Hangi ülkelerdesiniz kızlar?
Bende de sadece önceki gebeliğimde beta bakılmıyodu bakmıyolar ilginç şekilde. Bi beta bakmadıklarından dertlenmiştim ben. Ama onun haricinde ilgililerdi yani progesteron filan pozitif gördükleri gibi hemen vermişti doktorum. Haklarını yiyemem. boş gebelik sonuçlandığında beta bakılsaydı diye çok üzülmüştüm ama yani yine sonuç değişmeyecekti de insan sebep arıyo işte.
Şimdi pozitif TR ziyaretimde alınca köküne kadar kullanıyorum 2 günde 1 kan veriyorum bugün de verdim sonucum x2 olmuş 2500’ün üzerine çıkmışım çok şükür artık vermicem kan çarşamba keseyi görürüz Allahın izniyle

Progestan kullanıyormuydun? Benimde cuma günü çok fazla kanamam oldu şuan da bile var az az geliyor . Kendini hiç yorma uzan ayaklarının altına yastık koy geçmiş olsun
Canım o dediğin ilaçtan kullanmıyorum şimdi acile geldim bekliyorum kanamam devam ediyor

Canım o dediğin ilaçtan kullanmıyorum şimdi acile geldim bekliyorum kanamam devam ediyor
Çok geçmiş olsun korkma hamileligi boyunca kanaması olan bir çok insan var çok ürkütücü biliyorum bende hala yaşıyorum ama içimi rahatlatmaya çalışıyorum bı şekilde Son durum ne yaz olur mu

Siz gittiniz mi doktora kaç haftalık Hamilesin
Ultrasonda 6+3 ama son adet tarihime göre 7haftaligim. Gittim benim çok aşırı oldu biranda afedersin kan bosaldi tabiri caizse progestan verdiler serum verdiler bebeğe baktılar kalp atımı devam ediyordu doktor hastanede yatmam gerektigini söyledi ama bitane oğlum var evde okul acilacağı için eve geldim günde 3kere progestan alıyorum yarın bida gitcem hastaneye sadece wc için tuvalete git dedi doktor olabildiğince dinlenmeye çalışıyorum

Kizlar kan ve idrar tahlillerinizi yaptirdiniz mi benim karaciger enzimlerim ast ve alt yukselmis, boyle bisey basina gelen var mi?
Evet benim de ast ve alt değerim biraz yüksekti diyetisyene gitmemi ve karbonhidratlı şeylere sınır koymamı istedi doktorum. Size neler söyledi?

Bn ingilteredeyim siz hangi ulkedesiniz?burda progrstoron falan vermiyorlar malesef.bn 8 haftaligim kendi hesabima gore daha ultrasona girmedim 12 haftalik olmadan iltrason yapmiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…