Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    167
İki bebeğimde de hiç bulantım olmamıştı, normal o yüzden canını sıkma:) ama bu sefer benim mide bulantılarım var, çok yorgunum ve uykum çok sık geliyor

Amin canım teşekkür ederim.Canım benim normalde pazartesi günü adet döngüme göre 5+5 di ama asistan doktor 5000 değeri görünce 6 haftalik dedi bebeğin olması lazımdı dedi alttan inat etti baktı canım çok yandı hemen uzman doktoru aradı durum böyle diye doktor dedi haftaya pazartesi gelsin. Ben dedim oğlumda da geç gördüm diye bunları anlamadım gitti

Evet benimde bulantım yok denecek kadar az

Neden bu kadar acele ediyorlar acaba ben doktora gittiğimde 4bine yakındı sanırım daha 5 haftalıktı kese minicikti. Bence farklı bir doktora git

O cok istiyor zaten ama esim aksam 6 ya kadr calisio ben tek zorlanirim die korkuyorm. Ama tabi istiyorm da. Diksilerm sknti olmaz insallh. Kac sene bekledik sonra iki tane oldu art arda ikisi de sknti oldu. Insallh saglkla ilerler artk hayrlisi demiyorm kolayi guzeli diyorm

Neden bu kadar acele ediyorlar acaba ben doktora gittiğimde 4bine yakındı sanırım daha 5 haftalıktı kese minicikti. Bence farklı bir doktora git
Pazartesi verdiği kağıtla bı gideyim canım randevu bulamadım en azından bu doktor randevusuz bakacam dedi. Pazartesi değer,5000 di kese 6 mm di

Geçmiş olsun canım stres yapma sakin ol zor evet ama stres de en önemlisi bu hassas zamanda, progesteron iğnesi yaptırdın mı?
İğne yapmadı. Hem özele hemde devlet Hastanesi'ne gidiyordum 5.ci haftada kahverengi lekelenmem var diye özele deki doktor progesteron ilacı vermişti 1hafta kullandım sonra devlete gidince aktif kanama alanı yok o leke yerleşme kanaması bırak progestani dedi birakmistım. Dün biranda kan geldi çok korkunçtu evdede tekim ambulansla gittim serum verdiler yattım bir gece sabahta baktılar bebeğin kalp atışları devam ediyor. Sadece wc ye kalk diyor doktor okula giden çocuğum var esim uzun yol şoförü nasıl olacak hiç bilmiyorum.

Aaa progrsteronu öyle kafana göre bırakamazsın canım bunu sana hangi doktor söyledi !!! Özellikle 1 hafta kullanıp da nasıl birden bıraktırır tabi kanaman başlar söktürücüdür çünkü. Ben foliküler (yumurta çatlamayıncs oluşan kist) olduğumda 5 gün kullandırdı doktor bıraktıdı 4 gün sonra kanamam başladı. Seni korkutmak istemem, ama devletin özellikle acildeki doktorlarına çok güvenmemeni öneririm. Çok geçmiş olsun canım. Doktorunun dediğini yap kalkma dinlen bi süre.

İki bebeğimde de hiç bulantım olmamıştı, normal o yüzden canını sıkma:) ama bu sefer benim mide bulantılarım var, çok yorgunum ve uykum çok sık geliyor
Evet yorgunluk oluyor gerçekten daha çabuk yoruluyorum çok ayakta kalırsam belim ağrıyor

Nasılsınız kızlar? Benim bulantılarım devam ediyor. Çok sevdiğim türk kahvesini bile aramıyorum, içsemde tat alamıyorum. Ne olacak böyle

Devlet Hastanesindeki kontrole gittiğim doktor bıraktırdi acildeki deyil yerleşme kanaması bırak kullanma gerek yok aktif kanama alanın yokki dedi bana bende bilmediğimden yan etkileri de çok diye bıraktım bilemedim böyle olacağını dün özele gittim oradaki doktor çok kızdı neden bıraktın kullan dedim sana diye devlette ki bırak dedi deyince kafasını salladı birşey demiyorum ne deyim ben bir daha bırakma ben söylemeden dedi. Bidaha gitmiycem zaten devlete iki doktor olunca karışıyor biri iç diyor öteki bırak tek özeldekine gitcem.

Merhaba kizlar benm kizim 6 aylik olacak. Gebe oldugumu ogrendim. Var mi bu kadr kucuk bebegi olan aranzdq
Merhaba benim 3. Gebeliğim ilk oğlum 6 yaşına girecek 2. Oğlum 6.5 aylık şimdi 3. Ye hamileyim korunduğumuz halde hamile olduğumu öğrendim. Doğumlarım sezaryen ile oldu ilk başta çok korktum doktorumla görüştüm dikişlerim gayet iyi ameliyatı düşünme o iş bende dedi. İlerleyen dönemlerde ağrın çok olacak dedi. İlk öğrendiğimde kabullenmem çok uzun sürdü psikolojik olarak çöktüm şimdi daha iyiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…