İki bebeğimde de hiç bulantım olmamıştı, normal o yüzden canını sıkma:) ama bu sefer benim mide bulantılarım var, çok yorgunum ve uykum çok sık geliyorHello kızlar nasılsınız? Bebişler nasıl? İlk bebeğimde daha 5 haftalıkken bulantılardan gözümü açamıyordum bu bebeğim pazartesi 7 ye giderecek ama bulantı ve koku hassasiyetim hala yok normal midir acaba ya. Olsa dert olmasa dertsadece aşırı uyuyorum asla yetmiyor uyku. Sizin belirtileriniz neler?
EvetNormal o zaman ya insan endişe ediyor
Evet bugün gittiğimde gördü 6+4Yolk saç gözükmüş müydü 6 haftalıkken
Amin canım teşekkür ederim.Canım benim normalde pazartesi günü adet döngüme göre 5+5 di ama asistan doktor 5000 değeri görünce 6 haftalik dedi bebeğin olması lazımdı dedi alttan inat etti baktı canım çok yandı hemen uzman doktoru aradı durum böyle diye doktor dedi haftaya pazartesi gelsin. Ben dedim oğlumda da geç gördüm diye bunları anlamadım gittiOlsun mide bulantısının olmasıda iyi bişey diye biliyorum. İnşallah gittiğinde hem bebiş hem kalp atışını görürsünbende haftaya gittiğimde bugün ki gibi ilgisiz davranırsa değiştirmeyi düşünüyorum doktoru. Bide 2 gün önce gittiğim doktor son adet tarihine göre değilde kese boyutuna göre hafta girdi ondada 5+4 yazıyor yazdığı tarih aşağı yukarı benim yumurtlamama denk geliyor zaten
Evet benimde bulantım yok denecek kadar azYok herkeste mide bulantısı olmuyor endişe kaygı etmeyelim böyle bir şey için. Çevremde 3 arkadaşım da hiç bulantı yaşamadan mis gibi hamilelik geçirdiler maşallah bize de öyle rahat keyifli gebelik nasip olsun inşallah.
Neden bu kadar acele ediyorlar acaba ben doktora gittiğimde 4bine yakındı sanırım daha 5 haftalıktı kese minicikti. Bence farklı bir doktora gitCanım benim normalde pazartesi günü adet döngüme göre 5+5 di ama asistan doktor 5000 değeri görünce 6 haftalik dedi bebeğin olması lazımdı dedi alttan inat etti baktı canım çok yandı hemen uzman doktoru aradı durum böyle diye doktor dedi haftaya pazartesi gelsin. Ben dedim oğlumda da geç gördüm diye bunları anlamadım gitti
O cok istiyor zaten ama esim aksam 6 ya kadr calisio ben tek zorlanirim die korkuyorm. Ama tabi istiyorm da. Diksilerm sknti olmaz insallh. Kac sene bekledik sonra iki tane oldu art arda ikisi de sknti oldu. Insallh saglkla ilerler artk hayrlisi demiyorm kolayi guzeli diyormKonuştum, enzirmeye devam et dedi. Ben vajinal doğum yaptığım için sıkıntı yaşamam doğumda ama seni bilemiyorum?Benim annem de laf söyledi ancak tepkimi belli ettim benim bebeğim ben doğurup büyüteceğim diye. Ama sen onlara muhtaçsan durum başka olur laf söylemeye hak bulurlar doğal olarak. Ama sen kararını ver canını da sıkma bebeklerin beraber büyür daha iyi aralarında çok yaş olmaz. Sen de çocuklar kreşe birlikte başlayınca iş hayatına dönersin istersen eğer çünkü ben o yüzden peşpeşe yaptım ikisini bir büyüteyim bir daha işe ara vermeyeyim diye. Sen eşinle konuş bence o sana destek olur
Sezaryamiydi cnm.Burda var mı bilmiyorum ama çok yakın arkadaşımda böyle kalmıştı şimdi küçüğü 2.5 yaşında ikiz gibilerzor ama çok güzel oluyor birlikte büyümeleri
Kız yazdım ya sanaSen neden diyet yapıyorsun orayı kaçırdım ben?
Pazartesi verdiği kağıtla bı gideyim canım randevu bulamadım en azından bu doktor randevusuz bakacam dedi. Pazartesi değer,5000 di kese 6 mm diNeden bu kadar acele ediyorlar acaba ben doktora gittiğimde 4bine yakındı sanırım daha 5 haftalıktı kese minicikti. Bence farklı bir doktora git
O beni daha çok strese sokar eminim birde doktorda o duruma daha gelmedim çok şükür yoksa kesin söylerdiŞeker aleti alsana canım takip etmen kolay olur
İğne yapmadı. Hem özele hemde devlet Hastanesi'ne gidiyordum 5.ci haftada kahverengi lekelenmem var diye özele deki doktor progesteron ilacı vermişti 1hafta kullandım sonra devlete gidince aktif kanama alanı yok o leke yerleşme kanaması bırak progestani dedi birakmistım. Dün biranda kan geldi çok korkunçtu evdede tekim ambulansla gittim serum verdiler yattım bir gece sabahta baktılar bebeğin kalp atışları devam ediyor. Sadece wc ye kalk diyor doktor okula giden çocuğum var esim uzun yol şoförü nasıl olacak hiç bilmiyorum.Geçmiş olsun canım stres yapma sakin ol zor evet ama stres de en önemlisi bu hassas zamanda, progesteron iğnesi yaptırdın mı?
Aaa progrsteronu öyle kafana göre bırakamazsın canım bunu sana hangi doktor söyledi !!! Özellikle 1 hafta kullanıp da nasıl birden bıraktırır tabi kanaman başlar söktürücüdür çünkü. Ben foliküler (yumurta çatlamayıncs oluşan kist) olduğumda 5 gün kullandırdı doktor bıraktıdı 4 gün sonra kanamam başladı. Seni korkutmak istemem, ama devletin özellikle acildeki doktorlarına çok güvenmemeni öneririm. Çok geçmiş olsun canım. Doktorunun dediğini yap kalkma dinlen bi süre.İğne yapmadı. Hem özele hemde devlet Hastanesi'ne gidiyordum 5.ci haftada kahverengi lekelenmem var diye özele deki doktor progesteron ilacı vermişti 1hafta kullandım sonra devlete gidince aktif kanama alanı yok o leke yerleşme kanaması bırak progestani dedi birakmistım. Dün biranda kan geldi çok korkunçtu evdede tekim ambulansla gittim serum verdiler yattım bir gece sabahta baktılar bebeğin kalp atışları devam ediyor. Sadece wc ye kalk diyor doktor okula giden çocuğum var esim uzun yol şoförü nasıl olacak hiç bilmiyorum.
Evet canım sezeyandı ikisideSezaryamiydi cnm.
Evet yorgunluk oluyor gerçekten daha çabuk yoruluyorum çok ayakta kalırsam belim ağrıyorİki bebeğimde de hiç bulantım olmamıştı, normal o yüzden canını sıkma:) ama bu sefer benim mide bulantılarım var, çok yorgunum ve uykum çok sık geliyor
Devlet Hastanesindeki kontrole gittiğim doktor bıraktırdi acildeki deyil yerleşme kanaması bırak kullanma gerek yok aktif kanama alanın yokki dedi bana bende bilmediğimden yan etkileri de çok diye bıraktım bilemedim böyle olacağını dün özele gittim oradaki doktor çok kızdı neden bıraktın kullan dedim sana diye devlette ki bırak dedi deyince kafasını salladı birşey demiyorum ne deyim ben bir daha bırakma ben söylemeden dedi. Bidaha gitmiycem zaten devlete iki doktor olunca karışıyor biri iç diyor öteki bırak tek özeldekine gitcem.Aaa progrsteronu öyle kafana göre bırakamazsın canım bunu sana hangi doktor söyledi !!! Özellikle 1 hafta kullanıp da nasıl birden bıraktırır tabi kanaman başlar söktürücüdür çünkü. Ben foliküler (yumurta çatlamayıncs oluşan kist) olduğumda 5 gün kullandırdı doktor bıraktıdı 4 gün sonra kanamam başladı. Seni korkutmak istemem, ama devletin özellikle acildeki doktorlarına çok güvenmemeni öneririm. Çok geçmiş olsun canım. Doktorunun dediğini yap kalkma dinlen bi süre.
Hastnede verseydin kuzum yine kanSağlık ocağındaki hastaneye ben Çarşamba gittim bakmadı bişey değerim daha başlangicta diye galiba sepetledi hemen
Merhaba benim 3. Gebeliğim ilk oğlum 6 yaşına girecek 2. Oğlum 6.5 aylık şimdi 3. Ye hamileyim korunduğumuz halde hamile olduğumu öğrendim. Doğumlarım sezaryen ile oldu ilk başta çok korktum doktorumla görüştüm dikişlerim gayet iyi ameliyatı düşünme o iş bende dedi. İlerleyen dönemlerde ağrın çok olacak dedi. İlk öğrendiğimde kabullenmem çok uzun sürdü psikolojik olarak çöktüm şimdi daha iyiyimMerhaba kizlar benm kizim 6 aylik olacak. Gebe oldugumu ogrendim. Var mi bu kadr kucuk bebegi olan aranzdq
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?