- 23 Temmuz 2018
- 169
- 182
- 103
- 32
Bn de hiç iyi hissetmiyorum bulantım bian olsun durmuyor.Nasılsınız kızlar? Benim bulantılarım devam ediyor. Çok sevdiğim türk kahvesini bile aramıyorum, içsemde tat alamıyorum. Ne olacak böyle![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bn de hiç iyi hissetmiyorum bulantım bian olsun durmuyor.Nasılsınız kızlar? Benim bulantılarım devam ediyor. Çok sevdiğim türk kahvesini bile aramıyorum, içsemde tat alamıyorum. Ne olacak böyle![]()
Agri olur dimi ic dikisler gerilecek sonucta off. Cocuklarla nasil kendimize bakacaz. bakalim.Merhaba benim 3. Gebeliğim ilk oğlum 6 yaşına girecek 2. Oğlum 6.5 aylık şimdi 3. Ye hamileyim korunduğumuz halde hamile olduğumu öğrendim. Doğumlarım sezaryen ile oldu ilk başta çok korktum doktorumla görüştüm dikişlerim gayet iyi ameliyatı düşünme o iş bende dedi. İlerleyen dönemlerde ağrın çok olacak dedi. İlk öğrendiğimde kabullenmem çok uzun sürdü psikolojik olarak çöktüm şimdi daha iyiyim
Bebeğin besin alanı oluyormuşYolk saç ne?
Ne sıkıntısı yaşadın canım? Doktora git bence dikişlerin ve doğum için danış uygun değilsen aldırırsın çünkü sana bir şey olsa geride çocuklarına kim bakacak. En güzeli olsun tabiiO cok istiyor zaten ama esim aksam 6 ya kadr calisio ben tek zorlanirim die korkuyorm. Ama tabi istiyorm da. Diksilerm sknti olmaz insallh. Kac sene bekledik sonra iki tane oldu art arda ikisi de sknti oldu. Insallh saglkla ilerler artk hayrlisi demiyorm kolayi guzeli diyorm![]()
Özür dilerim ben görmedim kaçırmışımKız yazdım ya sanaşeker yüksek diyor çıkmış şimdiden diyet yapki gebelik şekeri olmasın
Ay her türlü kahveyi tamamen bıraktım, tat alamıyorum dediğin gibi. Peki neler yiyorsun canın bir şey istiyor muNasılsınız kızlar? Benim bulantılarım devam ediyor. Çok sevdiğim türk kahvesini bile aramıyorum, içsemde tat alamıyorum. Ne olacak böyle![]()
Kaç çocuğun varAgri olur dimi ic dikisler gerilecek sonucta off. Cocuklarla nasil kendimize bakacaz. bakalim.
Hamilelikte yükseliyor normal bir şey. Doktor söylemedi miKizlar kan ve idrar tahlillerinizi yaptirdiniz mi benim karaciger enzimlerim ast ve alt yukselmis, boyle bisey basina gelen var mi?
Doktorum ilaclardan olabilir (tup bebek gebesiyim) ama yine de dahiliye gorsun dedi haftaya gidicemHamilelikte yükseliyor normal bir şey. Doktor söylemedi mi
Icte yapisiklik coktu iltihap falan 1.30 saat surmustu ameliyatim. Sonraki kontrollerde dikisin guzel olmus sknti yok dedi ama tabi gebelik icin en az 6 ay bana kalirsa 1 yil demisti.bakalm biraz gecsin gidecem hala annemlere nasl soyleyecem die stresm.Ne sıkıntısı yaşadın canım? Doktora git bence dikişlerin ve doğum için danış uygun değilsen aldırırsın çünkü sana bir şey olsa geride çocuklarına kim bakacak. En güzeli olsun tabii![]()
Biri 8 yasinda digeri 6 aylik olacak. Bebegim down sendromlu o nedenle farkli korkularmzda var. Allah herkesesaglkli gebelik nasip etsinKaç çocuğun var
Ya yok ola bilir görmemişsin yorumumu.Zaten diyet ilkte yaptığım gibi yapamıyorum yeniden aç karnına vermek istiyorum kan o zaman aç diğildim çıkolata yemiştimÖzür dilerim ben görmedim kaçırmışımçok geçmiş olsun ama kendini o kadarda sıkma tadımlık bir şeyler ye bence dengeleyerek
Yapışıklık olduğunu amaliyat zamanımı göründü ve ne kadar süre sonra gebe kalmıştınIcte yapisiklik coktu iltihap falan 1.30 saat surmustu ameliyatim. Sonraki kontrollerde dikisin guzel olmus sknti yok dedi ama tabi gebelik icin en az 6 ay bana kalirsa 1 yil demisti.bakalm biraz gecsin gidecem hala annemlere nasl soyleyecem die stresm.
Bence kimseye söylemeden önce doktorunla görüş. Ona göre karar ver.Icte yapisiklik coktu iltihap falan 1.30 saat surmustu ameliyatim. Sonraki kontrollerde dikisin guzel olmus sknti yok dedi ama tabi gebelik icin en az 6 ay bana kalirsa 1 yil demisti.bakalm biraz gecsin gidecem hala annemlere nasl soyleyecem die stresm.
Evet tekrar ölçtür bakalım umarım daha iyi çıkar sonucunYa yok ola bilir görmemişsin yorumumu.Zaten diyet ilkte yaptığım gibi yapamıyorum yeniden aç karnına vermek istiyorum kan o zaman aç diğildim çıkolata yemiştim