Merhaba canım 5 haftalık 4 küsür mmdi içi boştu benimde. Bugün gittim 6+4 14.53mm haftaya kalp atışı için çağırdıSelam kızlar bir sorum olacak 5+1 de doktora gittim sadece kese vardı içi boş ve büyüklüğü 4 küsür mm çıktı 2 hafta sonra gel dedi. Kalp atışlarını ne zaman duydunuz siz ve 5 haftalıkken keseniz kaç mm di normal olması gereken boyut nedir
5+6 gittim sadece kese gözüktü 7 mm dedi 10 gün sonra gel dedi bende net olsun tam gözüksün diye 15 gün sonra giderim diye düşünüyorumSelam kızlar bir sorum olacak 5+1 de doktora gittim sadece kese vardı içi boş ve büyüklüğü 4 küsür mm çıktı 2 hafta sonra gel dedi. Kalp atışlarını ne zaman duydunuz siz ve 5 haftalıkken keseniz kaç mm di normal olması gereken boyut nedir
Burda var mı bilmiyorum ama çok yakın arkadaşımda böyle kalmıştı şimdi küçüğü 2.5 yaşında ikiz gibilerMerhaba kizlar benm kizim 6 aylik olacak. Gebe oldugumu ogrendim. Var mi bu kadr kucuk bebegi olan aranzdq
Şeker aleti alsana canım takip etmen kolay olurAy kızlar o kadar zorlanıyorum bu diyetle yani tamda yapamıyorum ufakta olsa tatlı ağzıma alıyorum canım makarna patates kızarma istiyor hiçbir bir şey yiyemiyorum zaten midem bulanıyor bu diyetle damarıma kadar sinir oluyorum..istiyorum aç karnına yeniden şekerime baktırayım sağlık ocağında çok zorlanıyorum
Senin 6+4 haftaya çağırmış ben tam 6+0 olmama rağmen bebeği görmedim bebeğin olması lazımdı diyo haftaya kalp atışı diyor olması lazımdı ona göre gel dedi pazartesi gene moralimi bozarsa doktor değişikliği yapayım zaten doktor yok asistanlar bakıyorMerhaba canım 5 haftalık 4 küsür mmdi içi boştu benimde. Bugün gittim 6+4 14.53mm haftaya kalp atışı için çağırdı
Bence ultrason cihazına göre değişiyor ya 2 gün önce başka sebepten aynı hastane farklı doktora gittim bebeğide yolk sac ta gördü ultrasonda. Ama bugün kendi doktorum yolk sac gözüküyor diye not aldı sadece. Sonra baktım ultrason markaları farklı ben onla alakalı olabileceğini düşünüyorumSenin 6+4 haftaya çağırmış ben tam 6+0 olmama rağmen bebeği görmedim bebeğin olması lazımdı diyo haftaya kalp atışı diyor olması lazımdı ona göre gel dedi pazartesi gene moralimi bozarsa doktor değişikliği yapayım zaten doktor yok asistanlar bakıyor
İnşallah ondandır canım bu hafta aşırı mide bulantım var bulaşık bile yikayamaz oldum ne yapcam bilmiyorumBence ultrason cihazına göre değişiyor ya 2 gün önce başka sebepten aynı hastane farklı doktora gittim bebeğide yolk sac ta gördü ultrasonda. Ama bugün kendi doktorum yolk sac gözüküyor diye not aldı sadece. Sonra baktım ultrason markaları farklı ben onla alakalı olabileceğini düşünüyorum
Olsun mide bulantısının olmasıda iyi bişey diye biliyorum. İnşallah gittiğinde hem bebiş hem kalp atışını görürsünİnşallah ondandır canım bu hafta aşırı mide bulantım var bulaşık bile yikayamaz oldum ne yapcam bilmiyorum
Sağlık ocağındaki hastaneye ben Çarşamba gittim bakmadı bişey değerim daha başlangicta diye galiba sepetledi hemenHastanedeki ebemi saglik ocagindaki mi kuzum
Daha doktora gidemedim maalesef ilçede yaşadığım için. Hafta içi doktora gideceğim kan testiyle öğrendim bende. Benimde korkularım var hem kızım küçük prematüre doğdu zaten hemde Sezeryan olmuştumBenm de 6 aylk sayilir korkularm var. Benm sat 27 aralik konustnz mu doktorla hic. Bir sakinca gordu mu
Normal o zaman ya insan endişe ediyorMerhaba canım 5 haftalık 4 küsür mmdi içi boştu benimde. Bugün gittim 6+4 14.53mm haftaya kalp atışı için çağırdı
Yolk saç gözükmüş müydü 6 haftalıkkenMerhaba canım 5 haftalık 4 küsür mmdi içi boştu benimde. Bugün gittim 6+4 14.53mm haftaya kalp atışı için çağırdı
Aynı senin gibiyim ve bu çok can sıkıcı AlmanyadayımKizlar bugun 8+6 yim ama 2 gundur sanki goguslerim biraz indi gibi, arada sizlardi sizlamada gitti. Bu durumu yasayan var mi ?
Ingilteredeyim. Acil e ya da ozel e gidemiyorum ultrasound icin. Kalp atisi daha duymadim. Ilk ultrason 12 haftalik iken olacak.
Konuştum, enzirmeye devam et dedi. Ben vajinal doğum yaptığım için sıkıntı yaşamam doğumda ama seni bilemiyorum?Doktorla konustnz mu hic.bir sey dedi mi. Ben daha esime bile soylemedim. Aileme heralde asla soyleyemem. Kizacaklar zor olmustu dogumumbebegi istiyorm tabi ama bir de aciklamasi var
Sen neden diyet yapıyorsun orayı kaçırdım ben?Ay kızlar o kadar zorlanıyorum bu diyetle yani tamda yapamıyorum ufakta olsa tatlı ağzıma alıyorum canım makarna patates kızarma istiyor hiçbir bir şey yiyemiyorum zaten midem bulanıyor bu diyetle damarıma kadar sinir oluyorum..istiyorum aç karnına yeniden şekerime baktırayım sağlık ocağında çok zorlanıyorum
Yolk saç ne?Yolk saç gözükmüş müydü 6 haftalıkken
Yok herkeste mide bulantısı olmuyor endişe kaygı etmeyelim böyle bir şey için. Çevremde 3 arkadaşım da hiç bulantı yaşamadan mis gibi hamilelik geçirdiler maşallah bize de öyle rahat keyifli gebelik nasip olsun inşallah.Olsun mide bulantısının olmasıda iyi bişey diye biliyorum. İnşallah gittiğinde hem bebiş hem kalp atışını görürsünbende haftaya gittiğimde bugün ki gibi ilgisiz davranırsa değiştirmeyi düşünüyorum doktoru. Bide 2 gün önce gittiğim doktor son adet tarihine göre değilde kese boyutuna göre hafta girdi ondada 5+4 yazıyor yazdığı tarih aşağı yukarı benim yumurtlamama denk geliyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?