Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Alttan muayne etti mi karından mı baktı

Merhaba canım benimde sat 26 Aralık kalp şu an 5+4 haftayız aynı olmalıyız kalp atışı duydun mu
Merhabaaa bu gün itibariyle 5+5 olduk. Ben daha Dr gitmedim. Pazartesi gidicem. O gun 6+4 oluyorum. Hem kese hem kalp atışını duyarım inşallah. Sen gittinmi Dr keseyi gördün mü?

Günaydın yok kuzum vermedim sabahtan gidilmeli sağlık ocağına bebekle olmuyor mesela bu gece hiç uyumamış ayakta zor duruyorum
Evet anlıyorum seni ben de saat başı uyanmaktan başımda şimşekler çakıyor gibi bir ağrı var

Evet anlıyorum seni ben de saat başı uyanmaktan başımda şimşekler çakıyor gibi bir ağrı var
Evet ya resmen günün sonunda ağrımayan yerim olmuyor sen birde emziriyorsun zor çok bende yemekle uğraşıyorum kafasını sağa sola sallıyor

ay hiç ağzımın tadı yok kızlar ya. çaydan soğudum, türk kahvesi olsada olur olmasada. suyun tadı bi değişik
şikayet gibi olmasın ama zor
bide içinizi karartmak gibi olmasın ama yaz mevsiminde gebelik çok zor. benim ilki yine aynı ay olmuştu, ikincisi de aynı denk geldi. hele bide izmir deyseniz allah hepimize bu yaz sabır versin

Bende birde kapalıyım biliyorum zor olucak ama şükür bu günüme Allah yardım eder emin ol

1. tremester I tamamlayamadigim 2. Halimeligimin yine sonuna geldim
Bugün ki randevum da bebeğimin yine kalbinin atmadığını öğrendim
2 si de 9. Haftada son buldu, bu sürece kadar bile yaşadığım heyecan tarifsiz bir de 9 ayi geçirdiğimi tahmin bile edemiyorum
Her şer de bir hayır vardır diye avutuyorum kendimi
Yaşım 37 Zaman geçtikçe çocuk sahibi olmanın sorumlulukları gözümü daha da çok korkutuyor
Ne isteyip dileyeceğime korkar oldum
Hayırlısını Allah’ıma bıraktım
Sizlere sağlıklı süreç geçirmenizi diliyorum ve inşallah Allah gönlünüze göre versin

Çok çok çok üzüldüm. sabırlar diliyorum. verdiğinde de vardır hayır vermediğinde de
bazen çok isteriz , biz bilemeyiz , göremeyiz

Merhabaaa bu gün itibariyle 5+5 olduk. Ben daha Dr gitmedim. Pazartesi gidicem. O gun 6+4 oluyorum. Hem kese hem kalp atışını duyarım inşallah. Sen gittinmi Dr keseyi gördün mü?
Evet gittim ben keseyi gördüm çok şükür 2 hafta sonra tekrar gidecm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…