- 11 Mayıs 2023
- 364
- 611
- 33
- 26
Hangi marka yalancı pozitif çıkaran çok oluyor artımed filansa bide kaç gün geçti testin resminide atarmısın
Markası nedirEki Görüntüle 3539240
1 hafta geçti
Alttan muayne etti mi karından mı baktıGünaydın herkese benim sekiz buçukta randevum vardii. Devlette normalde 6+3 um ama sadece kese göründü 16 mm 4 haftayla uyumlu dedi. Bebek ve kalp atışı yok dedi. 15 gün sonra tekrar gel kontrole dedi. Çok üzgünüm şuan. Bugün kalp atışı duyarım ümidi ile geldiydim bebek de yok dedi. İnşallah saglikla duyarım kalp atışını.
Canim kan testi ver ona göre kese görünür sekildeyse değer doktora git çok geciktirmeden eğer dis gebelikten supheleniyorsan erkenden farkedilir sıkıntı olmaz bence hakkında hayırlısıEki Görüntüle 3539240
1 hafta geçti
Hiç bilmiyorumMarkası nedir
Karindan baktıAlttan muayne etti mi karından mı baktı
Vajinadan bakmadan nasıl böyle net söyler hayret bir şeyKarindan baktı
Canım hayırlı olsunEki Görüntüle 3539240
1 hafta geçti
Günaydın yok kuzum vermedim sabahtan gidilmeli sağlık ocağına bebekle olmuyor mesela bu gece hiç uyumamış ayakta zor duruyorumNiqu günaydın şeker için kan verdin mi? Ne dediler merak ettim
MerhabaaaMerhaba canım benimde sat 26 Aralık kalp şu an 5+4 haftayız aynı olmalıyız kalp atışı duydun mu
Evet anlıyorum seni ben de saat başı uyanmaktan başımda şimşekler çakıyor gibi bir ağrı varGünaydın yok kuzum vermedim sabahtan gidilmeli sağlık ocağına bebekle olmuyor mesela bu gece hiç uyumamış ayakta zor duruyorum
Evet ya resmen günün sonunda ağrımayan yerim olmuyor sen birde emziriyorsun zor çok bende yemekle uğraşıyorum kafasını sağa sola sallıyorEvet anlıyorum seni ben de saat başı uyanmaktan başımda şimşekler çakıyor gibi bir ağrı var
Bende birde kapalıyım biliyorum zor olucak ama şükür bu günüme Allah yardım eder emin olay hiç ağzımın tadı yok kızlar ya. çaydan soğudum, türk kahvesi olsada olur olmasada. suyun tadı bi değişik
şikayet gibi olmasın ama zor
bide içinizi karartmak gibi olmasın ama yaz mevsiminde gebelik çok zor. benim ilki yine aynı ay olmuştu, ikincisi de aynı denk geldi. hele bide izmir deyseniz allah hepimize bu yaz sabır versin
tabi tabi allah verir sabrını. biraz zor oluyor ama geçiyor.Bende birde kapalıyım biliyorum zor olucak ama şükür bu günüme Allah yardım eder emin ol
Çok çok çok üzüldüm. sabırlar diliyorum. verdiğinde de vardır hayır vermediğinde de1. tremester I tamamlayamadigim 2. Halimeligimin yine sonuna geldim
Bugün ki randevum da bebeğimin yine kalbinin atmadığını öğrendim
2 si de 9. Haftada son buldu, bu sürece kadar bile yaşadığım heyecan tarifsiz bir de 9 ayi geçirdiğimi tahmin bile edemiyorum
Her şer de bir hayır vardır diye avutuyorum kendimi
Yaşım 37 Zaman geçtikçe çocuk sahibi olmanın sorumlulukları gözümü daha da çok korkutuyor
Ne isteyip dileyeceğime korkar oldum
Hayırlısını Allah’ıma bıraktım
Sizlere sağlıklı süreç geçirmenizi diliyorum ve inşallah Allah gönlünüze göre versin
Kolay gelsin işin de aslında kolay değil bence çalışmak senin için iyi maddi olarak da çok iyi ama doktorunla görüş bence bu durumuKalmamaya dikkat ettim ama okul öncesi öğretmeniyim pek mümkün olmuyor
Evet gittim ben keseyi gördüm çok şükür 2 hafta sonra tekrar gidecmMerhabaaabu gün itibariyle 5+5 olduk. Ben daha Dr gitmedim. Pazartesi gidicem. O gun 6+4 oluyorum. Hem kese hem kalp atışını duyarım inşallah. Sen gittinmi Dr keseyi gördün mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?