Kese oluşuyor bebek oluşmuyor muşBir de sizin rahimde kese görünmedi mi kese göründükleri sonra dış gebelik şüphesi kalmaz ki
Canim öyleyse boş gebelik oluyor çünkü içinde bebek oluşmuyorKese oluşuyor bebek oluşmuyor muş
Bu doktorda sıkıntı vardı herkes 6 haftalıkken mi gördü bebeği.Canim öyleyse boş gebelik oluyor çünkü içinde bebek oluşmuyor
Ultrason kalitesine bağlı oluyor genelde canim mesela oğlumda 2 kere kese gördüm gittiğimde sonradan gittiğimde bebek vardı kızımda 6 haftalikken kalp atışını bile duymustumBu doktorda sıkıntı vardı herkes 6 haftalıkken mi gördü bebeği.
Yok canim olmaz bende öyle yatıyorum karından büyüyünce istesen de yatamiyorsunKızlar uyurken yüz üstü uyursak bir sıkıntı olur mu ben uyandığımda hep yüz üstü uyanmış oluyorum yatarken sola yatıyorum ama sabah uyanırken yüz üstü şuan küçük ya bişe olmaz sanırım deyil mi
Bir şey olmaz ama ben çalışıyorum uyumayım öyleKızlar uyurken yüz üstü uyursak bir sıkıntı olur mu ben uyandığımda hep yüz üstü uyanmış oluyorum yatarken sola yatıyorum ama sabah uyanırken yüz üstü şuan küçük ya bişe olmaz sanırım deyil mi
Aslında 2.ci gebeliğim ama hiç birşey bilmiyor gibiyimm:) Kızlar bide beni çay icememek çok zorluyor ya çok seviyorum çayı 3 4bardak içiyorum 2 demlik cay içiyordum acık içiyorum çayı birsey olur mu ki kahve hiç içmiyorum.Yok canim olmaz bende öyle yatıyorum karından büyüyünce istesen de yatamiyorsun
Valla içme diyorlar çok çay ama ben kızımda tiryakisi olmuştum çok içiyordum oğlumda da içtim öyle çok takmadım ikisi de erken ve zayıf dogdu bundan kaynaklı mi bilmiyorum doktorun ne derse onu yap bence canim bende bunda dikkat etmeye calisiyorum ama tamamen icmemezlik yapmıyorum en iyisini doktor bilir yaniAslında 2.ci gebeliğim ama hiç birşey bilmiyor gibiyimm:) Kızlar bide beni çay icememek çok zorluyor ya çok seviyorum çayı 3 4bardak içiyorum 2 demlik cay içiyordum acık içiyorum çayı birsey olur mu ki kahve hiç içmiyorum.
Yemin ederim bak durum aynı şöyle kız direk alttan muayene etti bi bebek var dedi bi yok dedi ama kalp atışı var dedi sonra aleti çevirdi bebek çok küçük şurada dedi sonra ultrason cihazı kaliteli değil net görüntü vermiyor dedi ama için rahat olsun kalp atışı var bebek küçük dediUltrason kalitesine bağlı oluyor genelde canim mesela oğlumda 2 kere kese gördüm gittiğimde sonradan gittiğimde bebek vardı kızımda 6 haftalikken kalp atışını bile duymustum
Rahat olsun canim icin o zmn dediğim gibi cihazdan kaynaklıdır kalp atışını görmüş sonuçta görmese bile söylemek zorunda en kötüyü bile söylüyorlar şükür senin bebegin senleYemin ederim bak durum aynı şöyle kız direk alttan muayene etti bi bebek var dedi bi yok dedi ama kalp atışı var dedi sonra aleti çevirdi bebek çok küçük şurada dedi sonra ultrason cihazı kaliteli değil net görüntü vermiyor dedi ama için rahat olsun kalp atışı var bebek küçük dedi
Rahat olsun canim icin o zmn dediğim gibi cihazdan kaynaklıdır kalp atışını görmüş sonuçta görmese bile söylemek zorunda en kötüyü bile söylüyorlar şükür senin bebegin senleYemin ederim bak durum aynı şöyle kız direk alttan muayene etti bi bebek var dedi bi yok dedi ama kalp atışı var dedi sonra aleti çevirdi bebek çok küçük şurada dedi sonra ultrason cihazı kaliteli değil net görüntü vermiyor dedi ama için rahat olsun kalp atışı var bebek küçük dedi
O boş gebelik geliyor dış gebelikte gebelik kesesi rahim dışına yerleşir ve çok kötü bir durumKese oluşuyor bebek oluşmuyor muş
Çok şükür canım teşekkür ederimRahat olsun canim icin o zmn dediğim gibi cihazdan kaynaklıdır kalp atışını görmüş sonuçta görmese bile söylemek zorunda en kötüyü bile söylüyorlar şükür senin bebegin senle
Ne güzel işte kalp atışını görmüş çok küçük demek ki ve ultrason cihazı çok fark ediyor ama önemli olan doktorun kalp atışını görmesi sesi sonradan dinlenirYemin ederim bak durum aynı şöyle kız direk alttan muayene etti bi bebek var dedi bi yok dedi ama kalp atışı var dedi sonra aleti çevirdi bebek çok küçük şurada dedi sonra ultrason cihazı kaliteli değil net görüntü vermiyor dedi ama için rahat olsun kalp atışı var bebek küçük dedi
Rabb'im kimseye yaşatmasın canım ben gittim acile ultrason cihazı kötü dedi ama kalp atışı var bebek çok küçük daha için rahat olsun dediO boş gebelik geliyor dış gebelikte gebelik kesesi rahim dışına yerleşir ve çok kötü bir durum
Evet canım çok şükür rahatladı içimNe güzel işte kalp atışını görmüş çok küçük demek ki ve ultrason cihazı çok fark ediyor ama önemli olan doktorun kalp atışını görmesi sesi sonradan dinlenir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?